Η Φαίδρα και οι τέσσερις θησαυροί της αναζητούν σπιτάκια!

Να΄σαι καλά Μαράκι μου για τις ευχές! :)
Όταν σκέφτομαι πως μπορεί να μη βρεθούν σπιτάκια ποτέ για τα μικρά, σφίγγεται η καρδιά μου. Και περισσότερο επειδή δε θα υπάρχει δυνατότητα να βοηθήσω σωστά κάποιο άλλο που ίσως βρεθεί στο δρόμο μου...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ αντε με το καλο να παρουν σειρα και τα αλλα:D

ή Λαρισα 'η Θεσ/νικη?
αντε Θεσ/νικη να ερθεις...................:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστώ πολύ! :)
Στη Λάρισα κανένα χρόνο θα μείνω. Μετά θ΄ανέβω Θεσσαλονίκη. Είναι η μόνη πόλη (μέχρι τώρα τουλάχιστον) που θα μπορούσα να μείνω μόνιμα. Οπότε, θα σας έρθω! (Ναι, απειλή είναι αυτό!:P)
Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη μπορούν εύκολα να μεταφερθούν τα μπομπάκια.:)

Είχα καιρό να μπω....τι βλέπω;;; μετακομίσεις Ειρηνάκι;;; με όλα τα μπομπάκια μαζί;;; πως τα πάτε όλα μαζί τα γατουδάκια;;χαίρομαι που βρέθηκαν μπροστά σου....εύχομαι να αλλάξει η τύχη τους και να βρουν κι αυτά το σπιτάκι τους όπως ο Ζήθος!! όλα καλά και για σένα Ειρήνη μου, τα καλύτερα!!!

Κατερίνα μου, σ΄ευχαριστώ πολύ!:)
Δεν είναι βέβαια όλα μαζί. Εξακολουθούν να είναι πάρα πολλά για να τα φέρω σε επαφή.:/:
Αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει κάποιος πίσω. Θα ταξιδέψουμε όλοι και θα ξαναχωριστούμε σε στρατόπεδα στο καινούριο σπίτι. Τα μικρά και η Φαίδρα θα περιοριστούν σε 1 ή 2 δωμάτια, αναλόγως πώς θα βολέψει...
Και φυσικά θα εξακολουθήσουμε να ψάχνουμε σπιτάκια όπου και αν βρίσκονται!

Ολα καλά εύχομαι Ειρήνη μου στις αλλαγές που ετοιμάζετε!!! φιλάκια σε όλους σας!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back