Η Φαίδρα και οι τέσσερις θησαυροί της αναζητούν σπιτάκια!

Βέβαια, σκοπός είναι να έχουν βρει σπιτάκια πριν την ηλικία της στείρωσης!:D Είτε εδώ όμως είναι ακόμα είτε στα σπιτάκια τους, δε θέλω να επιβαρυνθούν οι νέοι γατογονεις. Είναι και οι εποχές έτσι που όλα τα σκέφτεται ο καθένας. Γιατί να στερηθούν τις ψυχούλες για τέτοιο λόγο;;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι όταν τελειώσει το καλοκαίρι όπως ειπαν τα παιδιά να προχωρήσει το θέμα της υιοθεσίας τους!! τόσο όμορφα πλασματάκια ελπίζω να πάνε όλα όπως πρέπει!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν πιστεύουμε να μας ξεχάσατε;;:worry:
Μεγαλώνουμε, ομορφαίνουμε και ακόμα αναζητάμε εκείνους που αναζητούν αξιολάτρευτα πλάσματα να τους ομορφύνουν τη ζωή!;)
Δυστυχώς όλο για κάτι αυλές, μπαλκόνια ή χωρίς συμβόλαιο υιοθεσίας ακούμε στο τηλέφωνο.:/:
Αλλά εμείς είμαστε παιδιά από σπίτι (και από τζάκι όπου χωνόμαστε συνέχεια και μαυρίζουμε τα πατουσάκια μας:whistle:) και δεν κάνουμε τέτοια.
Πείτε μας, πόσο πιο λαχταριστά να γίνουμε για να μας λιμπιστείτε;;:D
P7300876.jpgP8190917.jpg
P8190925.jpgP8100894.jpg
P8190920.jpgP8200947.jpg

Συνημμένα

• P7300876.jpg
    P7300876.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 40
  • P8190917.jpg
    P8190917.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 38
  • P8190925.jpg
    P8190925.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 41
  • P8100894.jpg
    P8100894.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 37
  • P8190920.jpg
    P8190920.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 36
  • P8200947.jpg
    P8200947.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 39
  • P7300876.jpg
    P7300876.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 40
  • P8190917.jpg
    P8190917.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 38
  • P8190925.jpg
    P8190925.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 41
  • P8100894.jpg
    P8100894.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 37
  • P8190920.jpg
    P8190920.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 36
  • P8200947.jpg
    P8200947.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 39
Αχ αχ αχ αχ!!! Τι ξάπλες και τι κοιλουμπίνια λαχταριστά. :slourp:
Πρώτον δεν σας ξεχάσαμε, δεν ξεχνιόσταστε εσείς τέτοια μωρά.:no:
Και δεύτερον, υπάρχει και άλλο επίπεδο λαχταριστότητας; :inlove::inlove::inlove::inlove:

Πιο λαχταριστα δεν γινεται:D Ολο ποζες κι ολο ναζι ολα τους:) Μα δεν ειναι και τυχαιο με τοση φροντιδα και αγαπη που παιρνουν απο σενα:clapup:

Μανάρια μου, πόσο μεγαλώσατε... πόσο πιο κουκλιά πια!:inlove::inlove::inlove:

Μη μου στενοχωριέστε καλέ! Εσείς δεν είστε για αυλές, κήπους, γκαράζ και τα τοιαύτα κι όποιος δεν μπορεί να εκτιμήσει τις αρετές σας, δεν μας ενδιαφέρει:pfff: Μπορεί η τύχη η καλή ν'αργεί λίγο, αλλά θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω, αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την ευγενική σας καταγωγή και τη θέση σας που δεν είναι άλλη από την πιο περίοπτη στο κέντρο του σπιτιού και της καρδιάς του υποψήφιου γατογονιού που σίγουρα θα μαγέψετε με τις χάρες σας:happy:

Θα δοθειτε στους καταλληλοτερους ειμαι σιγουρηΜΑ ΓΙΑΤΙνα παρει καποιος ενα γατι απο το σπιτι να το βγαλει στην αυλη;;ποσο μαλλον στο μπαλκονι??Επικοινωνουν;;Και συμβολαιο γιατι δεν υπογραφουν;Φοβουνται μην τους κλεψετε ή τους κοροιδεψετε κ βγουν ρηγμενοι;ΖΩΑ!!
Μετα το παραληρημα..καλε τι αγαπες η Κυβελη με την θετη μαμα;;Και ολα μια ομορφια..Η αιλουρινα τι απιθανες βουλες;;Σαν την ρατσα γατας που ειναι ημιαγρια..πως την λενε;Τεσπα Γονεις σωστοι;;ουου..Ελατε..

Πόσο όμορφα γατούνια μωρέ...Αξιολάτρευτα είναι όλα τους !!! Εύχομαι να βρεθούν πολύ πολύ σύντομα τα κατάλληλα σπιτακια για τα μαναράκια :)
Ειρήνη μου εγώ θα σου πρότεινα όταν ακούς για αυλή να μην απορρίπτεις εξ΄ αρχής την περίπτωση, αν η αυλή είναι ασφαλής (ιδανικά εκτός πόλης) και τα γατάκια τα έχουν μέσα έξω και φυσικά είναι άνθρωποι εμπιστοσύνης εγώ προσωπικά θα τα έδινα ευχαρίστως. Αν και πάντα θα υπάρχει δυστυχώς ένα βαθμός επικινδυνότητας, σε σχέση με το πόσο ευτυχισμένα θα είναι έχοντας και πρόσβαση έξω νομίζω εγώ τουλάχιστον ότι αξίζει να παίρνει κανείς το ρίσκο, όταν βέβαια αυτό ελαχιστοποιείται. Άλλωστε κι εγώ τα γατιά μου τα έχω μέσα - έξω (μόνο το τριποδάκι έχω περιορίσει αποκλειστικά μέσα για ευνόητους λόγους) και είναι όλα τους μια χαρά, ζωή και κότα θα έλεγα κάνουν :P Για μπαλκόνι φυσικά και δεν το συζητάμε, απαράδεκτο :mad:. Μάλλον βγήκα off topic όμως ε :whistle:;
Με το καλό λοιπόν να υιοθετηθούν όλα τους !
ΥΓ: Αχ αυτός ο Κρονούκος...αχ:inlove:

πραγματικα ποοοοοοοοοσο μεγαλωσαν τα σκατουλια:eek:
Ειρημακι μου,κανε υπομονη,ολα γινονται για καποιο σκοπο
Θα ερθει η ωρα και θα πανε στα καλυτερα σπιτακια
αχ και ποσο τελειο να βρεθει καποιος τρελος σαν κι εμας και να θελει να ειναι γατοπολυτεκνος και να τα υιοθετησει οοοοολα μαζι ε??????????:inlove:

Σας ευχαριστώ οοοόλες σας τόσο πολύ! :hug:
Για αυλή ήταν όλα από Αθήνα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το σκέφτομαι γιατί τα μικρά είναι γεννημένα και μεγαλωμένα εντός σπιτιού και το έξω δεν το ξέρουν καθόλου. Ούτε στο μπαλκόνι δεν έχουν βγει! Το ρίσκο δηλαδή μεγιστοποιείται.:/:
Για τη Φαίδρα θα το σκεφτόμουν το μέσα-έξω αλλά μόνο για αυλή με ειδική περίφραξη για γάτες.;)
ofilia μου αυτό που περιγράφεις είναι όνειρο (και μάλλον άπιαστο! )...:ermm:

Ειρήνη μου έχεις κάνει τόσο όμορφη δουλειά...είναι όλα πολύ όμορφα....εκεί που γλύφονται....αχ μούρλια είναι!! μακάρι να βρεθούν άνθρωποι να τα αγαπήσουν όσο εσύ....το εύχομαι ολόψυχα να αλλάξει η τύχη σας!!!!

Σ΄ευχαριστώ Κατερίνα μου! :)
Το εύχομαι να αλλάξει κάτι γιατί τέλος Σεπτέμβρη μετακομίζω και εκτός Αθήνας και θα είναι ζόρικη η κατάσταση.:/:

Έγινε επιτέλους η καλή αρχή! :clapup:
Ο Ζήθος, το αφράτο τσουρεκάκι μας, υιοθετήθηκε από την κοπέλα που έχει τον Ορεστάκο! Χθες στειρώθηκε και είναι έτοιμος μέσα στην εβδομάδα να μετακομίσει στο καινούριο του σπίτι.

Για τα υπόλοιπα αγγελούδια ακόμα δεν είχαμε σοβαρό ενδιαφέρον και αναγκαστικά θα ταλαιπωρηθούν με τη μετακόμιση και το ταξίδι.:/: Ελπίζω τουλάχιστον να πάνε όλα καλά και να ακολουθήσει και γι΄αυτά σύντομα το ίδιο καλή εξέλιξη με το λιονταράκι μας!

Aααα καλότυχος να είναι και καλό ποδαρικό να κάνει! :D Πολύ χάρηκα τώρα!

smiley-happy096.gif
Άντε, με το καλό να παίρνουν σειρά και τα υπόλοιπα μαναρίνια!

1634307d2hbeira49.gif

Καλή ζωή στο Ζύθο μας με τη νέα του οικογένεια:D

Καλη ζωη να εχει το κουκλάκι. Με το καλο και τα υπολοιπα να πανε σε ενα καλο σπιτακι που να τα αγαπάνε.

Σας ευχαριστώ πολύ! :bigarmhug
Για τη Φαίδρα που είναι 2 χρονών γατούλα και θέλει το χρόνο της για να εμπιστευτεί μετά τη ζωή στο δρόμο, το περίμενα πως θα ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά ήλπιζα πως δε θα χρειαστεί να μετακομίσουν τα μικρά μπομπάκια και πως μέχρι τώρα θα είχαν βρει μόνιμες αγκαλιές να τα φροντίζουν. Το έχω πει πολλές φορές αλλά πραγματικά είναι τα πιο αγαπησιάρικα και καλά γατάκια! Η καθημερινότητα είναι γεμάτη με highlights αλλά συγκεκριμένα η στιγμή που έρχονται γουργουρίζοντας να χωθούν στην αγκαλιά, εμένα με ξεπερνάει! :inlove:
Εφόσον έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα και δε βρήκαν ακόμα το δρόμο τους, όπου εγώ κι αυτά! Και συνεχίζουμε την αναζήτηση...:)

Ειρήνη μου αναγκαστικά θα ταξιδέψουν και τα μπομπάκια μαζί με τις μαμάδες τους :)
Πού ξέρεις.. Μπορεί η καλή τους τύχη να μην είναι στην Αθήνα αλλά στη Λάρισα. Οπότε χαλάλι η καθυστέρηση και η μικρή ταλαιπωρία του ταξιδιού, προκειμένου να βρουν το σωστό άνθρωπο.
Φιλάκια στα μπομπάκια και τις δυο μανουλίτσες τους
loveshower.gif

Ευχαριστούμε Αλεξάνδρα μου! :kissing:
Ακόμα και αν βρεθεί η τύχη τους στην Αθήνα αφού θα έχουμε φύγει ή στη Λάρισα ή στη Θεσσαλονίκη, τα μωρά μπορούν να μεταφερθούν γιατί υπάρχουν και στις 3 περιπτώσεις δικοί μου άνθρωποι σε περίπτωση που κάτι προκύψει.:)

Μπράβο στον όμορφο Ζυθούλη :clapup: Με το καλό Ειρήνη μου και η μετακόμιση προς τα μέρη μας ;), εύχομαι να σας φέρει γούρι και να πάρουν σειρά και τα υπόλοιπα γατούνια το συντομότερο :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back