Η Φαίδρα και οι τέσσερις θησαυροί της αναζητούν σπιτάκια!

Βρήκα αυτή την πιο παλιά. Περίπου φαίνεται! :)

P5210759.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P5210759.jpg
    P5210759.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 62
  • P5210759.jpg
    P5210759.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 62
Υπέροχα ειναι. Μεγάλωσαν. Ποτε τα γεννησε μια σταλιτΣα και ποτε μεγάλωσαν τοσο. Ειναι ωραιο να τα βλεπεις να μεγαλωνουν.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις δίκιο Nicole μου. Υπέροχο είναι να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Και πιο μικρά πεντάγλυκα ήταν αλλά είχαμε και τις αγωνίες μας κ.τ.λ. μέχρι να ξεπεταχτούν.
Πλέον είναι τέλεια γιατί είναι "διαδραστικά"! Χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα, με το χαρακτήρα του το καθένα και απίστευτα αγαπάκια!
Το επαναλαμβάνω γιατί μου φαίνεται απίστευτο! Πηδάνε στην αγκαλιά, γουργουρίζουν με το που τα αγγίζεις, τρίβονται (στην περίπτωση της Κυβέλης, γλύφουν! ) και γενικά, δε βαριέσαι ποτέ!! :D
Αυτό που με αγχώνει είναι πως 9 γάτες σε ένα σπίτι σίγουρα δεν έχουν όλη τη φροντίδα που αξίζουν... Και τώρα έχω τουλάχιστον χρόνο. Σε λίγο καιρό δε θα μπορώ να είμαι τόσες ώρες στο σπίτι.:/:

:) :D

Δε φοράει ένα απλό κουστουμάκι το παιδί. Tuxedo (σμόκιν) παρακαλώ! :pfff:
( καθότι το εν λόγω "ένδυμα" κουμπώνει και χαμηλά, αν το παρατηρείτε;))

Δεν έχω λόγια, γι αυτή την πόζα...
girl_in_love.gif

Ωραία, θα το λέμε Tuxedo για τα επίσημα και ρομπάκι για τις πιο "νεγκλιζέ" καταστάσεις!! Χθες η Κυβέλη τα έβαλε με το μάγουλό μου!
Άστραψα από καθαριότητα!! :slourp: :hehe::hehe:

Η Κασσάνδρα η ναζιάρα όλο πόζες παίρνει! Γεννημένο μοντελάκι!! :-*

Η Φαιδρα και τα μπομπακια της ειναι πραγματικα υπεροχα!:clapup:
Αλλα αυτο που μου εχει κλεψει την καρδια βρε παιδια,ειναι αυτο το πορτοκαλακι!Μα ειναι ιδιος ο μπουκακος μικρος λεμε!Παναγιτσα μου..το βλεπω και λιωνω!:slourp::slourp::slourp:
Την καλυτερη τυχη να εχουν τα μαναρακια μου!

Ήμουν έτοιμη να γράψω: "Ωχ! Ο Disney ξαναγεννήθηκε!". Με πρόλαβε η άλλη χαζομαμά, που αναγνώρισε το σπλάχνο της σ' ένα άλλο γατί.
Καλότυχα να ναι. Και στη μανούλα, αλλά και στα μωρά, δόθηκε η καλύτερη φροντίδα. ΄Τώρα, που ήρθε η στιγμή να φύγουν από κοντά σου Ειρήνη μου, θα σου λείψουν. Όμως όταν τα νοιώσεις σε άλλες αγκαλιές, καλά και αγαπημένα, θα χαμογελάς. Το εύχομαι!

Τι όμορφα που τα έχεις....είναι όλα τους πανέμορφα και εύχομαι γρήγορα να βρουν το πιο καλό σπιτάκι!!!

Ήμουν έτοιμη να γράψω: "Ωχ! Ο Disney ξαναγεννήθηκε!". Με πρόλαβε η άλλη χαζομαμά, που αναγνώρισε το σπλάχνο της σ' ένα άλλο γατί.
Καλότυχα να ναι. Και στη μανούλα, αλλά και στα μωρά, δόθηκε η καλύτερη φροντίδα. ΄Τώρα, που ήρθε η στιγμή να φύγουν από κοντά σου Ειρήνη μου, θα σου λείψουν. Όμως όταν τα νοιώσεις σε άλλες αγκαλιές, καλά και αγαπημένα, θα χαμογελάς. Το εύχομαι!
Μα όντως μοιάζουν! Και το κοκκινωπό στρουμπουλάκι με το Μπουκάκο και η Κυβέλη με τον παίδαρό σου! :D
Αν και αυτό δε δείχνει σημάδια φουντώματος! Ο Κρόνος μάλλον θα γίνει ημιμακρύτριχος. Είναι ίδιος με τον αδερφό της Φαίδρας.

Σ΄ευχαριστώ Ριάνα μου για τις ευχές! Σίγουρα θα μου λείψουν... :(
Αλλά θα φροντίσω να πάνε σε σπίτια όπου θα τα έχουν πριγκιπάκια! ;)
Τι όμορφα που τα έχεις....είναι όλα τους πανέμορφα και εύχομαι γρήγορα να βρουν το πιο καλό σπιτάκι!!!
Να΄σαι καλά Κατερίνα μου! :)
Όχι να το παινευτούμε :whistle: αλλά είναι όντως κουκλιά!! :D

Η Κασσάνδρα μας (το τιγράκι) είναι η πιο κοινωνική με δίποδους και τετράποδους. Πάει συνέχεια έξω από τη χαραμάδα της πόρτας στο δωμάτιο που είναι τα δικά μου και κάνει χαρούλες! Τρίβεται, κάνει βαρελάκια και πατουσάκια! Τα ίδια και όταν της μιλάω γλυκά από μακριά!

Για του λόγου το αληθές... :D

Υ.Γ. Συγνώμη για την κακή ποιότητα του video.:redface:

Έχει βλέμμα απαλό σαν βελούδο αυτό το τιγράκι... μα κι οι κινήσεις του, τέλειου αιλουροειδούς :inlove::inlove::inlove:

Έχεις δίκιο Nicole μου. Υπέροχο είναι να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Και πιο μικρά πεντάγλυκα ήταν αλλά είχαμε και τις αγωνίες μας κ.τ.λ. μέχρι να ξεπεταχτούν.
Πλέον είναι τέλεια γιατί είναι "διαδραστικά"! Χαριτωμένα και παιχνιδιάρικα, με το χαρακτήρα του το καθένα και απίστευτα αγαπάκια!
Το επαναλαμβάνω γιατί μου φαίνεται απίστευτο! Πηδάνε στην αγκαλιά, γουργουρίζουν με το που τα αγγίζεις, τρίβονται (στην περίπτωση της Κυβέλης, γλύφουν! ) και γενικά, δε βαριέσαι ποτέ!! :D
Αυτό που με αγχώνει είναι πως 9 γάτες σε ένα σπίτι σίγουρα δεν έχουν όλη τη φροντίδα που αξίζουν... Και τώρα έχω τουλάχιστον χρόνο. Σε λίγο καιρό δε θα μπορώ να είμαι τόσες ώρες στο σπίτι.:/:

Κανεις ομως οτι μπορεις και οτι περναει απο το χερι σου να ειναι ευτυχισμένα. Το τιγράκι στο βίντεο τρισευτιχισμενο φαινεται. Παίρνουν ολη την αγαπη που τους αξιζει. Συντομα θα βρεθει και μια καινουρια αγκαλιά για αυτα. Εχεις κανει τόσα πολλα γι αυτα και πραγματικά σε θαυμαζω:)

Αχου μια κοπελουδααα φτου τσου σουσουραδα

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου! :bigarmhug

Αν θέλετε, προωθήστε μας και στο facebook: https://www.facebook.com/orestis.gatos.9/posts/1442396866012381

Δείτε εδώ κατάσταση ύπνου Κρόνου...

Συνημμένα

• P6190480.jpg
    P6190480.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 45
  • P6190485.jpg
    P6190485.jpg
    935,1 KB · Εμφανίσεις: 42
Αχααχαχαχαχαχ! Έρωτας με το παπούτσι το αθλητικό...:D
Κρονούκο μου όμορφε, σύντομα σ'ενα νέο σπιτάκι..:)
Να βρεις κι εκεί άλλους τέτοιους "έρωτες"και να τους απολαμβάνεις, όπως αυτόν στη φωτο:inlove::inlove:

Αν θέλετε, προωθήστε μας και στο facebook: https://www.facebook.com/orestis.gatos.9/posts/1442396866012381

Δείτε εδώ κατάσταση ύπνου Κρόνου...

Απίστευτος....!!!!:D μήπως ήρθε η ώρα να του πάρετε ένα δικό του παπούτσι;;;:P Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βρουν σπιτάκι γρήγορα!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ! :)
Πραγματικός έρωτας με το παπούτσι!:huglove: :hehe:

Και όντως είναι ώρα να αποκτήσει ένα κατα-δικό του γιατί ο κακούργος ο αδερφός μου του το πήρε! :mad:
Νευρίασε λέει γιατί τις μέρες που τα είχε εκεί του μάσησε λέει το αφρολέξ που είχε μέσα.
Είναι όλα ΨΕΜΑΤΑ!! :pfff:

Ασφαλώς και είναι όλα ψέματα!:mad:
Άκου να του στερήσει του παιδιού την πηγή της χαράς του!:P

Αύριο το Φαιδρουμπάκι πάει για στείρωση... Πρωί-πρωί, στις 8 θα΄μαστε εκεί.
Άγχος... Φόβος...
-Μην ανησυχείς Ειρήνη, όλα θα πάνε καλά... Ο γιατρός είναι καλός... Θα την πάρεις σπίτι και σε λίγες ώρες θα τρέχει και θα παίζει με τα μωρά της όπως χθες...
Μου τα λέω, μου τα λέω... Μη νομίζετε! :P

Νύστα...:yawn:
P6190499.jpg

Α, όταν θα πάω να την πάρω θα πάω και τα μπομπάκια για το εμβολιάκι μας. :)

Συνημμένα

• P6190499.jpg
    P6190499.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 48
  • P6190499.jpg
    P6190499.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 48
Με το καλό όλα να γίνουν και όλα να πάνε καλά! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back