Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα ελεγα να τους κανεις,προτιμησε Panacur,μετα απο συνεννοηση με το γιατρο βεβαια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά να σημειώσω πληροφοριακά ότι η κτηνίατρός μας σύστησε το σιρόπι vermox, είναι ανθρώπινο φάρμακο, κοστίζει κάπου κοντά στο 1 ευρώ και μας είπε να δώσουμε στο μωράκι που φιλοξενούμε 1 σταγόνα την ημέρα για 3 μέρες σερί. Το λέω μήπως και βοηθάει

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Αύριο το πρωί θα πάρω τον κτηνίατρο μήπως θέλει και να τη δει τη μικρή και θα πάω να πάρω και τα της αποπαρασίτωσης. Θέλω και για την τετράδα μου έτσι κι αλλιώς που τα άργησα λόγω οικονομικών. Ε, θα τα πληρωθεί όταν πληρωθώ κι εγώ την αναρρωτική, τέλος του μήνα!

Α, ό,τι δώσω στα μωρά να πάρει το ίδιο και η Φαίδρα;
Υ.Γ. Δεν είναι πως δεν εμπιστεύομαι τον κτηνίατρο που ρωτάω συνέχεια... Αλλιώς δε θα πηγαίναμε σ΄αυτόν.
Αλλά να πω την αλήθεια, τη Δώρα την εμπιστεύομαι περισσότερο.

Υ.Γ.2 Μόλις είδα πως η panacur είναι αυτή που είχα δώσει και στα νουμεράκια!
moukelis
Επιφανές μέλος
Η Φαιδρα μπορει να παρει χαπι,για να σου ερθει πιο οικονομικα.Λεω για Panacur,επειδη πιανει καποια παρασιτα που δεν τα πιανουν αλλες παστες,οχι οτι το Vermox ή οι αλλες παστες δεν ειναι καλες.Επισης το γιατρο σου να τον εμπιστευεσαι περισσοτερο απο μενα,εκεινος εχει απιστευτες επιστημονικες γνωσεις,εγω απο οσα απλα περιστατικα εχω ζησει με τα ζωα μου ξερω,οπως ολοι μας.

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν, η μικρή είναι 2 γρ. λιγότερα από το πρωί! Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά! Πάντως, όρεξη έχει. Μόλις δει τη σύριγγα μου "επιτίθεται" φωνάζοντας!
Λέει ο αδερφός μου "Μα ταινία έχει;;", πώς λέμε την έκφραση. Αχχχ...ούτε γι'αστείο!

Και των υπόλοιπων έχει μειωθεί λίγο ο ρυθμός που παίρνουν.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά μήπως η μικρή έκανε κακάκια πρόσφατα και γι αυτό τα 2 γραμμάρια που λείπουν?

Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν πρέπει να το κοιτάξεις περαιτέρω το θέμα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Να ρωτησετε τοτε το γιατρο αμεσα,μπορει να ειναι κανενα παρασιτο,κανενα βακτηριακι...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όπως είπε η Δώρα, λογικότατο εφ'όσον τρώει και οι υπόλοιπες δραστηριότητές της είναι φυσιολογικές.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Θα τον έπαιρνα το πρωί. Εννοείς πιο άμεσα, π.χ. τώρα;
moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι τωρα καλε,παρε τον το πρωι και ρωτα τον και τη γνωμη του για την αποπαρασιτωση.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Καλημερα!Τι εγινε,μιλησες με το γιατρο;
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Τον παίρνω από το πρωί και δεν απαντάει ούτε στο σταθερό ούτε στο κινητό!
Και η κοιλίτσα του μικρού έχει γίνει σήμερα σαν αχλάδι και η Κασσάνδρα δεν έχει πάρει τίποτα! Παρατήρησα τα κακά της το πρωί, δεν είδα πάλι να έχει κάτι, ούτε το μικρό στον ποπό του.
Ο Ζήθος έχει πάρει 17γρ, ο Κρόνος 8 και το μικρό 24(στο 24ωρο εννοώ) ! Του έδωσα βιταμινούχα χθες και λίγο συμπλήρωμα αλλά και πάλι, μπορεί να πήρε τόσο πολύ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πιθανότατα ο κτηνίατρος λείπει σε διακοπές και κρατά κλειστό και το κινητό του, πολλοί το κάνουν αυτό

Αν ανησυχείς πολύ, θα σου πρότεινα να δοκίμαζες και κάποιον άλλο γιατρό, έστω για μια μοναδική φορά να ρίξει μια ματιά ,να σε καθησυχάσει

moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει οντως να λειπει,λογω ημερων.Δε νομιζω να πηρε αποτομα τοσο πολυ,τουαλετα εχει παει;
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Λέω να πάω να πάρω την πάστα. Ακόμα και αν δεν είναι παράσιτα και μέχρι να βρω επιτέλους το γιατρό, υπάρχει περίπτωση να τους κάνει κακό;
Υ.Γ. Προσπάθησα να βρω και το γιατρό που είχα πάει το μικρό για την αντιβίωση και 2 άλλους που είναι κοντά αλλά όλοι λείπουν μάλλον. Σύνδεση με Κάιρο...
moukelis
Επιφανές μέλος
Oχι δεν υπαρχεο περιπτωση να τους κανει κακο,το χειροτερο που μπορει να παθουν ειναι διαρροια για μια-δυο μερες,γιατι η αποπαρασιτωση πολλες φορες προκαλει τετοια συμπτωματα.Να ακολουθησεις τις οδηγιες,τρεις μερες ειναι συνηθως το σχημα.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Είσαι απίστευτη!

Α, ο Κρόνος άρχισε να πίνει νερό και να τρώει τη μους σκέτη, από το πιατάκι...
Αυτός και η Κασσάνδρα όλο έρχονται αγκαλιά.

(Αν και μου φαίνεται η δεύτερη έρχεται για το μαμ...! )
Απορώ αν κάνω όλα όσα χρειάζονται και αν τα κάνω σωστά...
Όλο κάτι προκύπτει, τι να πω...

moukelis
Επιφανές μέλος
Μια χαρα τα κανεις,οτι μπορεις,μην αγχωνεσαι με τετοιες σκεψεις.Απλα τα μωρακια γενικα ειναι ευθραυστα,δεν ειναι οτι κανεις εσυ κατι λαθος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool