Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Θα δείξει αν ήταν για καλό τελικά... Δυστυχώς, από αύριο μέχρι τη Δευτέρα θα λείπω 8 ώρες την ημέρα και πολύ φοβάμαι μη γεννήσει μοναχούλα...

Αν και έτσι που το πάει αυτή θα φτάσει τις ελεφαντίνες σε λίγο!!

Η κοιλιά της έχει γίνει υπερτεράστια και μωρά δε βλέπω!
Είναι και σχετικά μικρόσωμη και μοιάζει σα μπαλίτσα! 
Χθες το βράδυ, ξύπνησα κατά τις 5 και δεν κουνήθηκα. Είχε ξαπλώσει ακριβώς μπροστά στον καναπέ και είχε κάνει τις παντόφλες μου μαξιλάρι...!

Θέλω να ελπίζω ότι δεν αργεί η νύχτα που θα γίνει χαλαρό γατούλι και θα κοιμάται πάνω μου!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα θα πανε μια χαρα,αφου ειναι σε καλα χερια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όπως ακριβώς το είπε η ofilia : Είναι σε καλά χέρια!

Λίγο αγχώδη βέβαια..
, αλλά , πάντως, σε καλά
Αν δεν υπήρχαν οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που λίγο-πολύ όλοι βιώνουμε, θα σου έλεγα να προχωρούσες στην (ορισμένως ..εξτρήμ) λύση, της κατάλληλης κάμερας, ώστε να μπαίνεις πότε-πότε και να παρακολουθείς όσο απουσιάζεις στη δουλειά, πράγμα που, προσωπικά δεν βρίσκω και τόσο υπερβολικό, προκειμένου να καθησυχαστείς οτι όλα βαίνουν καλώς.
Προς το παρόν Ειρήνη μου, αναλογίσου πόσες και πόσες γατούλες γεννούν στους δρόμους και σε συνθήκες που ούτε κατά διάνοια συγκρίνονται με την θαλπωρή και την ασφάλεια ενός σπιτιού...
Και μάλιστα όχι οποιδήποτε σπιτού, ούτε, κυρίως, οποιουδήποτε "τυχαίου" ενοίκου!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Σήμερα ήταν μια τραγική μέρα. Θα τα γράψω κάποια στιγμή γιατί πνίγομαι με την κακία και την ψυχοπάθεια του κόσμου...
Αλλά τώρα... ΓΕΝΝΑΜΕ!!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Λοιπόν, απ'την αρχή...
Γύρισα σπίτι πριν μια ώρα περίπου. 'Ετρεξα μη δω μωρά αλλά είδα βλέννες και αιματάκι. Είχε κάνει και λίγο διάρροια. Αλλά μόλις με είδε, ήρθε για χαδάκια και έφαγε και λίγο. Δεν ήξερα αν είναι το αίμα από τον ποπό της ή γεννάει... Και πάνω που θα έπαιρνα τον κτηνίατρο, με πήρε η αδερφή μου και μου είπε ότι στους ανθρώπους αυτά τα συμπτώματα σημαίνουν έρχεται μωρό! Και ο γιατρός το ίδιο μου είπε. Τώρα κάθεται, καθαρίζεται συνέχεια και έχει μισόκλειστα τα ματάκια της... Πονάει...αχχχ...Κάθεται στο κουτί της πίσω από τον καναπέ και τη χαϊδεύω συνέχεια και γουργουρίζει και με κάνει δαγκωνίτσες!!
Λες και με περίμενε βρε παιδιά! 'Ολη μέρα μόνη της στην ησυχία της, μόλις ήρθα άρχισε! Φοβερός συντονισμός!
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
!!!!!!!!!!!!!
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
ολα καλα -ολα καλα θα πανε,καλη τυχη!!!!περιμενουμε

Περιμενουμε νεα!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις τις ευχές όλων μας, όλα καλά να πάνε, να είναι γερά κι εκείνα και η μαμά τους, έτσι ώστε
στο επόμενο μήνυμά σου να μας περιγράψεις την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχεις ζήσει και που θα είναι
μοναδική και υπέροχη

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ τι συγκλονιστικο φοβερη μοναδικη εμπειρια Μαια Ειρηνη περιμενουμε τ α ευχαρισταααα..Α κ με το να χερι τα πανια μ ετ αλλο τον κτηνιατρο για συμβουλες χαχα Αντε αναμενουμε
Hlianna
Διάσημο μέλος
Mε το καλο και ολα να πανε οπως πρεπει!!!!
Kαλή μου! Τώρα το είδα!! Με το καλό να σας έρθουν τα μπεμπέκια! Με έναν πόνο που λένε! Εύχομαι όλα να εξελιχθούν τέλεια!
moukelis
Επιφανές μέλος
Eλπιζω να πηγαν ολα καλα,περιμενουμε νεα!Ειναι απεριγραπτο συναισθημα να το περνας αυτο με τη γατουλα σου,θα το καταλαβεις...
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Το εχω περασει κι εγω και σε καταλαβαινω. Με το καλο να βγουν ολα τα μωρακια.
Τι εγινε βγηκαν;;;

kat-cats
Διάσημο μέλος
Πως πήγε η βραδιά....;;; ελπίζω πως όλα πήγαν καλά και θα μάθουμε όμορφα νέα...Ανεπανάληπτη εμπειρία πραγματικά....όλα να είναι μια χαρά εύχομαι!!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Όλη τη νύχτα περίμενα ώσπου με πήρε ο ύπνος να κρέμω πάνω από τον καναπέ κατά τις 7. Και στις 9 με ξύπνησε το Φαιδράκι γιατί επιτέλους ερχόταν το πρώτο μωρό!

Η εμπειρία όντως δεν περιγράφεται!!! ΣΟΚ.

Καλά, εννοείται κανόνισα να μη φύγω. Σε μισή ώρα είχε φέρει στη ζωή 3 αδιανόητα γλυκά μυξάκια!!! Εεεεμμμ...μωράκια εννοούσα!

Και μία ώρα αργότερα, με πολύ ζόρι και πόνο, ξεπρόβαλε ένα ακόμα φωνακλάδικο(ίδιο η μάνα του σ΄αυτό!) και ζωηρό.
Η Φαίδρα ήταν απίστευτα καλή, ήθελε χάδια συνέχεια και της μιλούσα για να είναι ήρεμη και με άφηνε να πιάνω τα νεογέννητα κανονικότατα!

Έχουμε με σειρά εμφάνισης: ένα calicάκι σαν τη μανούλα, ένα πορτοκαλάκι, ένα γκριζογατάκι και ένα ασπρόμαυράκι με χωρίστρα!

(Αν δεν προκύψουν κι άλλα δηλαδή!!)
Αααχχχχ...

Δυστυχώς, είχαμε και μία απώλεια καθώς το δεύτερο που γέννησε δεν ήταν ζωντανό. Το καθάρισε κανονικά για ώρα αλλά δεν πήρε ανασούλα ποτέ.

Εκεί τα είδα όλα και πήρα τον κτηνίατρο. Μου είπε ότι συμβαίνει συχνά και να της το πάρω μετά από ώρα που δε θα ασχολείται καθόλου μαζί του. Καταστεναχωρήθηκα...
kat-cats
Διάσημο μέλος
Eιρήνη μου πολύ όμορφα τα νέα σας!!! φαντάζομαι την αγωνία σου...ευτυχώς πήγαν όλα καλά - έστω κι αν το ένα δεν τα κατάφερε - τουλάχιστον γέννησε η μανούλα κοντά σου, σε ηρεμία και ασφάλεια....σπουδαίο Ειρήνη πολύ σπουδαίο....τις βλέπω τις γατούλες - έχω 2 που είναι έγκυες και τις ταίζω - τι αγωνία έχουν να κρυφτούν, να σώσουν τα μωράκια τους....μπράβο για όλα που της προσφέρεις και εύχομαι όλα να πάνε όπως πρέπει!
φιλάκια στα μωράκια και στη μανούλα και θα περιμένουμε φωτο να σας καμαρώσουμε!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Συγχαρητηρια,καλως τα δεχτηκατε!Λυπαμαι για αυτο που δεν τα καταφερε...
Χριστούλη μου, μου έρχεται να ουρλιάξω!!! Να μας ζήσουν MyCatικώς!!!!!
Ειρήνη εννοείται περιμένουμε να μας πεις τα πάντα όλα!!!!!!! (όχι, δεν ενθουσιάστηκα...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααααα τεεελειαααα εχουμε γεννητουριααα..Τι γλυκια σ αφησε να τα πιανειςΕ απ οτι καταλαβα αυτη θα ναι η πεντε;;;Α οχι την εβγαλες Φαιδρα..και συνολο τωρινο 8!!Ζωη να χουνΤο ασπρομαυρο με χωριστρα τ αγαπω απο τωρα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool