Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Πολυ φθηνες και καλες ζυγαριες ακριβειας εχει και στο τζαμπο![]()
Ξέρω...ήταν το πρώτο που σκέφτηκα! Αλλά είναι μακριά και δεν προλαβαίνω με τίποτα να πάω.
Αυτά θα σε βάλουν να κόψεις και το κάπνισμα!(όπως ο Φαίδων Γεωργίτσης με το μουστάκι κλπ κλπ!)
Πολύ καλά νέα διαβάζω, όλα τα μπομπάκια πήραν βάρος!Να έχετε μια όμορφη γατοεβδομάδα!
Χαχαχα! Ναι τα άτιμα!

Μέχρι να γίνουν από μπεμπάκια κανονικά μπομπάκια και το φαΐ με βλέπω να΄χω κόψει!!

Καλή και χαρούμενη γατοεβδομάδα και σε΄σάς!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Μπήκα να δω φώτο.. Πού είναι οι φώτοςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ειρήνη μου, διάβασα το θέμα όλο με μια ανάσα.. να σαι καλά κουκλίτσα μου για το καλό που έκανες και να σας ζήσουν τα νεογέννητα!! Λυπάμαι για το γατάκι που δεν τα κατάφερε, αλλά η φύση είναι σκληρή. Εσύ καρδιά μου δεν έφταιξες σε τίποτα. Να ναι το σπιτικό σου η πιο ζεστή φωλιά γι' αυτές τις νέες ζωές που ανθίζουν, μάνα και μωρά να πάνε περίφημα και μόνο χαρές να έρθουν από δω και πέρα![]()
Γλυκιά Ριάνα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!

Άσχετο... Τι φωτογένεια είναι αυτή κορίτσι μου;;
Φτου σου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
-
Φωτογραφία0393.jpg119,8 KB · Εμφανίσεις: 47 -
Φωτογραφία0394.jpg110,5 KB · Εμφανίσεις: 50 -
Φωτογραφία0397.jpg100 KB · Εμφανίσεις: 49 -
Φωτογραφία0389.jpg104,3 KB · Εμφανίσεις: 44 -
Φωτογραφία0403.jpg95,6 KB · Εμφανίσεις: 42 -
Φωτογραφία0400.jpg84,9 KB · Εμφανίσεις: 44 -
Φωτογραφία0393.jpg119,8 KB · Εμφανίσεις: 47 -
Φωτογραφία0394.jpg110,5 KB · Εμφανίσεις: 50 -
Φωτογραφία0397.jpg100 KB · Εμφανίσεις: 49 -
Φωτογραφία0389.jpg104,3 KB · Εμφανίσεις: 44 -
Φωτογραφία0400.jpg84,9 KB · Εμφανίσεις: 44 -
Φωτογραφία0403.jpg95,6 KB · Εμφανίσεις: 42
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι παθαμε πρωινιατικα.....

Ειναι υπεροχα!!! Ψυχουλες μου ομορφες ^_^ Γερα να ειναι τα γλυκακια
AnnieGr
Δραστήριο μέλος

Δεν πιστεύω να αντέχεις να βγαίνεις απ'το σπίτι.. Την έχω την εικόνα.. Αραχτή, κάθεσαι απέναντί τους και κρατιέσαι να μην τα ζουλήξεις..
Κάπως έτσι

Και ψάχνεις αφορμή να τα ζουπάς (πχ για να βγάλεις φωτογραφίες,λέμε τώρα..)

Μπομπάκιααααααααα!!!!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Χθες βράδυ τα πέτυχα πρώτη φορά να χασμουριούνται!!

Ααααχχχ...

Θα πάω τώρα επιτέλους να πάρω τη ζυγαριά να δούμε τι γίνεται...
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

222γρ. είναι ο χοντρός με τη χωρίστρα
Κρόνος, 207γρ. ο Ζήθος και 164 η μικρή κοπελίτσα της παρέας!Είναι φυσιολογικά βάρη για γατάκια 5 ημερών; Πάντως, τρώνε και είναι ήσυχα.
Μπορώ να αρχίσω να ηρεμώ ή η μπέμπα παραείναι αδύνατη;

moukelis
Επιφανές μέλος
Μια χαρα βαρη μου φαινονται,αν παιρνουν κανονικα μη φοβασαι τιποτα!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Απλώς ανησυχώ για την Κασσάνδρα γιατί εκτός που είναι πιο μικροκαμωμένη, οι άλλοι δυο οι "τραμπούκοι"
την εκτοπίζουν συχνά!Θα δείξει το βράδυ λοιπόν, τώρα που μπορώ να τα ζυγίζω με ακρίβεια.

Αααα λίγα με την Κασσάνδρα να πεις στους νταήδες! Το κοριτσάκι με το υπέροχο όνομα! Πριγκίπισσα πρέπει να την έχουν, όπως και ήταν δηλαδή η προκάτοχος του ονόματός της!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Αν δεν προλαβαινει να θηλασει αρκετα,μπορεις να της δωσει συμπληρωμα,εγω παντως νομιζω οτι το βαρος της ειναι φυσιολογικοτατο.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τι να πω για τα μπεμπάκια... το όνειρο κάθε γατοβαρεμένου!

Εκείνα τα μικροσκοπικά μουτράκια με τα κολλημένα αυτάκια, τα πετακτά μουστάκια και τα τρυφερά πατούσια... έχω λυώωωσει σαν παγωτόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Aντε καλε,σιγα το πραγμα,δεν ξερω τιποτα σε σχεση με αλλους...Καλα να πανε τα μωρα!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Το μπεμπάκι που μάζεψε η Maria_ki εδώ και λίγη ώρα τρώει και κοιμάται στην αγκαλιά της γλυκιάς μανούλας Φαιδρούλας!
Απίστευτη γατούλα η καλή μου η ομορφιά!!!

Με το που μπήκα σπίτι και άκουσε το κλάμα του πετάχτηκε ΄πως όταν ζυγίζω τα μπομπάκια!! Την έτριψα με μία πετσετούλα και μετά το μικρό και της το παρέδωσα. Στην αρχή επικράτησε πανικός από τα άλλα, φώναζαν όλα μαζί. Η Φαίδρα το μύρισε καλά καλά, το άφησε να φάει και το καθάρισε. Εν τω μεταξύ, αυτό είναι 2-3ών ημερών, ζυγίζει μόλις 76γρ. και σε μέγεθος ούτε το 1/4 των μπομπακίων!
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και γι'αυτό το μικράκι...
Καλά τα άλλα τα φουσκάκια από το μεσημέρι έχουν πάρει 5 ως 7 γρ!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Φαίδρα είναι θησαυρός!!!

Ο δικός σου τρυφερός θησαυρός

Να'ναι γερά όλα τους και να τα χαίρεσαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Να έχετε μια όμορφη γατοεβδομάδα!