Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Δώρα μουνα'σαι καλά!
Ήθελα να πω, να πάρουμε 1-2 κούτες τσιγάρα στην συμπεθέρα μου γιατί με 8+1 +τη ζυγαριά, θα πάει άκαπνη..![]()
"Έρανος νικοτίνης για την (εντός ολίγου) άπορη γατόπληκτη" με σήμα το
;;;;

Δε νομίζω να πιάσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
"Έρανος νικοτίνης για την (εντός ολίγου) άπορη γατόπληκτη" με σήμα το;;;;
![]()
Δε νομίζω να πιάσει...![]()
Ορίστε, κόβεις το τσιγάρο, κόβεις και τις σοκολάτες.. Γι'αυτό λένε ότι τα ζώα είναι πηγή υγείας εντέλει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μονο αυτο;Εμενα με εχουν κανει και πιο προσεκτικη στην οδηγηση!Ορίστε, κόβεις το τσιγάρο, κόβεις και τις σοκολάτες.. Γι'αυτό λένε ότι τα ζώα είναι πηγή υγείας εντέλει..![]()

Πρωτον:Για να μην αφησω ορφανα τα ζουζουνια μου,και τι θα απογινουν
Δευτερον:Διοτι εδω στην επαρχια,κυκλοφορουν και πεταγωνται γατονια και σκυλουνια,αλλα και αλλα ζωακια και φοβαμαι μην μου πεταχτει τιποτα και δεν προλαβω να φρεναρω,οποτε παω σιγα..

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Μονο αυτο;Εμενα με εχουν κανει και πιο προσεκτικη στην οδηγηση!
Πρωτον:Για να μην αφησω ορφανα τα ζουζουνια μου,και τι θα απογινουν
Δευτερον:Διοτι εδω στην επαρχια,κυκλοφορουν και πεταγωνται γατονια και σκυλουνια,αλλα και αλλα ζωακια και φοβαμαι μην μου πεταχτει τιποτα και δεν προλαβω να φρεναρω,οποτε παω σιγα..![]()
Έχεις πολύ δίκιο!! Μια από τα ίδια κι εγώ!

Όταν δούλευα εκτός και πηγαινοερχόμουν με το μηχανάκι, μονίμως αυτό το άγχος είχα! Μην πεταχτεί κανένα ζωάκι γιατί έβλεπα συνέχεια χτυπημένα...

Ήμουν σίγουρη πως αφού θα το απέφευγα (με το μηχανάκι είναι πιο εύκολο), θα τσακιζόμουνα κι έτσι πήγαινα σαν κότα!
Βέβαια, το βρήκα από αλλού... Αλλά πάντως προσεκτική οδηγό με είχαν κάνει!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Δε θα ησυχάσω ΠΟΤΕ!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως τα ειχες ζυγισει αλλη ωρα;Η μαμα εχει γαλα κανονικα;Πιεσε λιγο τις θηλες να δεις αν βγαζει.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Το πρωί τα ξαναζύγισα εννοείται! Είχαν πάρει από χθες το βράδυ 3-4 γρ.
Υπάρχει περίπτωση να ήταν συμπτωματικό;
Α, και ακόμα μόνο η Κασσάνδρα έχει ανοίξει ματάκια. Τα αγοράκια τίποτα ακόμα. Δε θυμάμαι από τα δικά μου με τι διαφορά τα είχαν ανοίξει! Νομίζω μέσα σε δύο μέρες όλα.
fonzoi
Νεοφερμένο μέλος
Τα αγόρια είναι λίγο πιο τεμπέλικα, δώστους 1-2 μέρες ακόμα, αλλά έλεγχε τα ματάκια τους γιατι καμιά φορά η μαμά τους δεν τα καθαρίζει καλά. Όσο για το βάρος , παίζει ρόλο και η ώρα που τα ζυγίζεις, αν έχουν φάει ή όχι κτλ. όσο βάζουν όμως ακόμα και λίγο είναι καλά. Να τρώει καλά η μανούλα τους να έχει καλό γάλα και θα μεγαλώσουν πριν το καταλάβεις. Φιλάκια πολλά απο μένα και τη Τζίτζη σε όλους σας

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Καταρχήν, όλα τα μπομπάκια έχουν πάρει 8-12 γρ. από το πρωί, οπότε θέλω να πιστεύω πως ήταν τυχαίο το προηγούμενο 24ωρο!
Αυτό που με έκανε μόλις να πανικοβληθώ, είναι πως το μικράκι το "υιοθετημένο' δε βγάζει φωνή!!!
Πριν που το πήρα να το ζυγίσω νόμισα πως έτυχε να είναι ήσυχο αλλά τώρα βλέπω πως ανοίγει το στόμα του να "μιλήσει" αλλά βγαίνει μόνο ένα αχνό χχχχ! Αχ τι έγινε πάλι;; Τι μπορεί να έπαθε; Και ενώ παίρνει βάρος, το μουτράκι του μοιάζει με νεογέννητο! Πρησμένα ματάκια κ.τ.λ.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
και έβγαλε φωνή! 
Θα με πεθάνουν τα σκασμένα!!

Το ένα του ματάκι όμως μου φαίνεται πιο κόκκινο από το άλλο. Κλειστό είναι βέβαια ακόμα. Το δερματάκι απ΄έξω εννοώ. Τηλέφωνο στον κτηνίατρο πρωί-πρωί!
Τα δύο αγοράκια Κρόνος και Ζήθος με κοιτάνε με μισό μάτι καθώς έχουν μισανοίξει τα ματάκια τους!

Αύριο θα βάλω καμιά φωτογραφία να δείτε πόσο μεγαλώσαμε...
Ωωωωχχ καλή μου, με ένα πιεσόμετρο στο χέρι πρέπει να 'σαι κι εσύ από ό,τι καταλαβαίνω!!!! Αναμένουμε τις φωτογραφίες κι ευχόμαστε να μεγαλώνετε με όρεξη και υγεία!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σ΄έυχαριστώ για τις ευχές!

Aαααχαχαχαχαχαχ!!! Εεε είπα πως θα κρατιόσουν ακόμη.... Αλλά εσύ ξεκίνησες κατευθείαν με το βαρύ πυροβολικό!Ποιο πιεσόμετρο;; Με τα υπογλώσσια στη χούφτα είμαι κάθε φορά που μπαίνω σπίτι!
Σ΄έυχαριστώ για τις ευχές!![]()

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Έκτοτε, δε μπαίνω στον κόπο να ψιλοανησυχώ, να καθησυχάζομαι, να το ξανασκέφτομαι και να καταλήγω να αγωνιώ.
Πάω κατευθείαν στον πανικό και γλυτώνω την ψυχοφθόρα διαδικασία!!

Ρε, θα με τρελάνεις εσύ!!!Το πιεσόμετρο το ξεπέρασα όταν έφαγε η Δύο τα υπολείμματα σοκολάτας!
Έκτοτε, δε μπαίνω στον κόπο να ψιλοανησυχώ, να καθησυχάζομαι, να το ξανασκέφτομαι και να καταλήγω να αγωνιώ.
Πάω κατευθείαν στον πανικό και γλυτώνω την ψυχοφθόρα διαδικασία!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
To ματακι του μπορει να εχει καποιον ιο,οπως ερπητοϊο,και μπορει να εχει και πυον οταν το ανοιξει,στο λεω για να μην πανικοβληθεις.Ρωτα το γιατρο τι μετρα πρεπει να παρεις για να μην κολλησουν και τα αλλα,και τι θεραπεια πρεπει να κανεις στο ιδιο,μολις ανοιξει ματακια.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Εν τω μεταξύ, χθες το πρωί δεν ήταν έτσι. Το βράδυ που γύρισα είχε γίνει.
Όσο έχει ακόμα κλειστά τα ματάκια, δεν υπάρχει φόβος δηλαδή να κολλήσουν τα άλλα; Και με το που ξεκινάει η θεραπεία, σταματάει ο κίνδυνος να μεταδοθεί;
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Το μικράκι έχει εκκρίσεις από το ματάκι του. Πήρα τον κτηνίατρο και είπε να το καθαρίζω με βαμβάκι με νερό και να του βάζω tobrex 3-4 φορές την ημέρα. Αύριο το απόγευμα είπε να το πάω να το δει.
Σκούρα τα πράγματα και μαύρα τα νέα δηλαδή...
Φοβάμαι μην κολλήσουν ή ήδη έχουν κολλήσει τα μπομπάκια και η Φαίδρα. Προς το παρόν δείχνουν καλά αλλά δεν είχα προλάβει και να την εμβολιάσω... Καταραμένη φτώχεια!!!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Eιρηνη περισυ που φιλες μου ειχαν βρει γατακια ωρων, το ενα, πριν ανοιξει τα ματια του ετρεχε πρασινη τσιμπλα και ειχε ερπητοιο. Εβαζε σε αυτο ενα αλλο κολυριο που της ειπε η κτηνιατρος και στα αλλα τομπρεξ (αν θυμαμαι καλα) και δεν κολλησε κανενα. Μη σε πιανει πανικος, απλα πηγαινε το αυριο στη γιατρο να σου δωσει τη καταλληλη αγωγη

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Το μικρό έχει άσπρες εκκρίσεις, όχι πράσινες.
Ξέρει μήπως κανείς αν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο ή να μην ελπίζω χωρίς λόγο;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool