Η Φαίδρα και τα μπομπάκια της!

Απάντηση: Βοήθεια!! Την πήρα σπίτι και ουρλιάζει από το φόβο της!!!

Ναι, εννοειται οτι σωθηκε γιατι πηρε κατευθειαν φαρμακευτικη αγωγη. Κι οταν λεω κατευθειαν εννοω μεσα σε 2-3 μερες, οχι μεσα σε λιγες ωρες :) Να ειναι κατι αλλο περα απο τις γνωστες αρρωστιες των ανεμβολιαστων γατιων, δεν νομιζω. Ισως να σου πει καποιος πιο εμπειρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι αυτό το δόλιο το ψυχουλάκι δεν έχει ανοίξει ακόμα τα ματάκια του, 7 ημερών είναι και μοιάζει νεογέννητο! (Το ξαναέγραψα μάλλον αυτό :redface: ) Θα είναι φαντάζομαι πιο δύσκολο να πάρει την αγωγή... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H φιλη μου Ειρηνη απλα του εσταζε τις σταγονες πανω απο το κλειστο ματι και πιστεψε με εκανε δουλεια ;)

Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ! Μου έδωσες κουράγιο! :flowers:

Αχ βρε Ειρηνη δεν ησυχαζεις Δεν ειναι σοβαρό ομως και η αγωνια θα γινει ανυποτη χαρα σε δυο τρεις βδομαδες που θα χωροπηδανε ολα γυρω γυρω φιλια σ ολα κ χαλαραα οσο γινεται :)

Ειρήνη μου, θα τα καταφέρεις! Σε λαχταράνε καθημερινά, αλλά αυτό είναι αγάπη. Κάνεις ότι καλυτερο γι' αυτά και άμεσα, γι' αυτό και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. :)

ολα μια χαρα θα πανε,μην αγχωνεσαι και μας παθεις και τιποτα,πολυτεκνη γατομανα!!!
μεχρι να πας στο γιατρο ,παρε βαθιες ανασες,αν καταφερες να αποκτησεις και κανα τσιγαρακι καν'το:Pσκεψου θετικα,και να δεις αυριο μετα απο το γιατρο θα λες οτι τζαμπα αγχωθηκες,γιατι σιγουρα ολα θα ειναι οκ και αντιμετωπίσιμα :D

Τι εγινε με το μικρακι;; Πηγες τελικα στο γιατρο;;

Τι γίνεται καλέ;; Πώς πάτε;; (Έχουμε πάθει εξάρτηση, εσύ φροντίζεις τα μικρά κι από πάνω κοιτάν τα πνεύματά μας :P)

Το απόγευμα θα το πάω, τώρα έχω "βάρδια"! Μάλλον σήμερα βγαίνει η μάνα μου και υπάρχει μια κινητικότητα εδώ.

Με το μικρό δεν ξέρω τι γίνεται. Απ΄όταν άρχισα να το καθαρίζω και να βάζω tobrex δεν έχει ξαναβγάλει τίποτα το ματάκι του, ούτε πρησμένο είναι πια. Για να καταλάβετε (θα γίνω λίγο αηδιαστική,sorry :redface: ) ήταν σαν κυστούλα που έσπασε και καθάρισε.
Τώρα τι εξέταση θα γίνει με κλειστό ματάκι και χωρίς έκκριμα...θα δείξει!

Ε βρε τίποτα δεν ήταν, είδες; Μήπως να βάζεις και λίγο χαμομηλάκι στο ενδιάμεσο; (Πωπω λες κι είμαστε φόρουμ για ανθρωπομαμάδες..)

Και ναι,πολύ αηδιαστική.. Έχεις αδειάσει ποτέ πρωκτικούς αδένες;; :hehe:

Ε βρε τίποτα δεν ήταν, είδες; Μήπως να βάζεις και λίγο χαμομηλάκι στο ενδιάμεσο; (Πωπω λες κι είμαστε φόρουμ για ανθρωπομαμάδες..)

Και ναι,πολύ αηδιαστική.. Έχεις αδειάσει ποτέ πρωκτικούς αδένες;; :hehe:

:hehe::hehe:
Η αλήθεια είναι πως όχι...αλλά αν έχεις κάτι να προτείνεις... :P

Της Δύο όταν ήταν μωρά (περίπου στο μήνα όμως, όχι τόσο μικρά), είχε κλείσει το ματάκι της και της το έπλενα με χαμομήλι αλλά η κτηνίατρος λίγο καιρό μετά που τα πήγα για εμβόλια μου είπε δεν έπρεπε γιατί δεν ήξερα τι ήταν και μπορεί να το χειροτέρευα!
Η αλοιφή γίνεται σα μεμβράνη έτσι κι αλλιώς και μένει στο ματάκι μέχρι να ξαναβάλω...

Καλυτερα οχι χαμομηλι... το τομπρεξ ειναι μια χαρα μεχρι να το δει η γιατρος :)

Καλέ εγώ τις τσίμπλες με χαμομήλι τις καθαρίζω όλες, πατάτα κάνω;; :eek:
Να πας να μας πεις τι έχει,άντε!

Ειρηνη βαμβακι ποτέ,γιατι μπορει να μπεινουν ινες και να κανουν μεγαλη ζημια,γαζα και φυσιολογικο ορό.Δεν πιστευω να ειναι κατι τραγικο,καποιος ιος των ανεμβολιαστων,ερπητοϊος,χλαμυδια...Θα σου πει ο γιατρος καλυτερα.

Καλέ εγώ τις τσίμπλες με χαμομήλι τις καθαρίζω όλες, πατάτα κάνω;; :eek:
Να πας να μας πεις τι έχει,άντε!

Σε ενα ενηλικο γατι ή σκυλι κι εγω θα εβαζα χαμομηλι αν τυχαινε (νομιζω κακο δεν κανει αν ειναι εξωτερικα), εξωτερικα παντα και μονο με γαζα, γιατι οπως εγραψε η Δωρα μπορει να μπει βαμβακι μεσα στο ματι. Απλα στο νεογεννητο δεν θα το διακινδυνευα. Το καλυτερο βεβαια ειναι απλος φυσιολογικος ορος με γαζα ;)

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!
Τρέχοντας με την ψυχή στο στόμα γιατί έφυγα σκαστή από το νοσοκομείο, κατάφερα να το πάω το μικράκι το απόγευμα, για να ανακαλύψω πως ο κτηνίατρος είχε φύγει λίγο πριν για το νοσοκομείο με (μάλλον) γαστρεντερίτιδα! Η κοπέλα με έστειλε σε έναν άλλο που είναι κοντά (με ταξί όλα αυτά) όπου περίμενα 40 λεπτά γιατί εξέταζε όταν πήγα.
Το είδε το μωρό το οποίο είχε ανοίξει το βασανισμένο ματάκι και δεν έχει πια εκκρίσεις και τσιμπλάκια ούτε κόκκινο είναι. Μου είπε πως δεν έχει νόημα να πάρει δείγμα ώστε να μάθουμε τι ακριβώς είναι, γιατί τα ίδια θα κάναμε σε κάθε περίπτωση. Του έκανε ένεση αντιβίωσης μακράς διάρκειας (το καταλυπήθηκα! ) και μου είπε αυτά που μου γράψατε, φυσιολογικό ορό σε γάζα και να συνεχίσω το tobrex. Α, είπε μπορεί να είναι από κάποιον ιό μέχρι και μια απλή μόλυνση.
Ήταν αισιόδοξος πάντως, ότι το ματάκι θα είναι εντάξει και πως αν ήταν να εμφανίσουν κάτι τα άλλα κάτι θα είχα παρατηρήσει ήδη. Οπότε να μην τα φορτώσω με tobrex προληπτικά. Επίσης, δε μου πήρε ούτε 1€.
Πώς σας φαίνονται τα νέα; Ισχύουν αυτά που είπε λέτε ή δεν ήθελε/μπορούσε να ασχοληθεί παραπάνω;

Εμενα προσωπικα μια χαρα μου ακουγονται :) Αν δεις κατι περιεργο στα αλλα ή σε αυτο το ξαναπας, αλλα αν με λιγες μερες τομπρεξ εφτιαξε, τοτε δεν θα ειναι τιποτα το ανησυχητικο ;)

Αντε να μεγαλωσουν λιγο να ηρεμησεις κι εσυ :D

Εμενα προσωπικα μια χαρα μου ακουγονται :) Αν δεις κατι περιεργο στα αλλα ή σε αυτο το ξαναπας, αλλα αν με λιγες μερες τομπρεξ εφτιαξε, τοτε δεν θα ειναι τιποτα το ανησυχητικο ;)

Αντε να μεγαλωσουν λιγο να ηρεμησεις κι εσυ :D

Ααααχχχχ... Αυτό ξαναπές το!! :/:

Ένα 24ωρο νομίζω του έβαζα την αλοιφή μόνο. Ελπίζω να πάει καλά το ψυχουλάκι...

Ουτε εγω πιστευω πως θα ειναι κατι ανησυχητικο,τον παρακολουθεις και βλεπουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back