Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Το κορυφαίο δε σας το είπα. Το μικρό με το που το πήρε στα χέρια του ο γιατρός άρχισε να κάνει κχχχ συνέχεια!!
Βασικά, ήταν περισσότερο κάτι σαν "χχχχχ" !

"Καλά βρε", του λέει ο γιατρός, "ακόμα δεν άνοιξες τα μάτια σου να μας δεις και μας φοβερίζεις;!". Εγώ ήθελα να'ξερα πού τα έμαθε αυτά γιατί η μαμά δεν έχει δώσει τέτοια ανατροφή!

Αυτό μάλλον επιβεβαιώνει την υποψία μου ότι είναι 155 γρ. γάταρος
και γι'αυτό θα τον φωνάζουμε Μορφέα! Αν τώρα προκύψει κορίτσαρος, το ξαναβλέπουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοτε να την πειτε Μορφουλα...χχιχι...αντε περαστικα του!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Τσαμπουκας 155 γρ
Moνο την μαμα Ειρηνη αφηνουμε να μας κρατα 
moukelis
Επιφανές μέλος
Αχ κι ο Ηρακλης μου εκανε χου πριν ανοιξει τα ματια του,ειναι που καταλαβαινουν απο τη μυρωδια οτι ειναι ξενος ο γιατρος,γι'αυτο.Ο Ηρακλης παντως εγινε ενα απο τα πιο γλυκα μωρα μας,μην ανησυχεις.

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Τι κάνουν τα μωρά?

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
-
Φωτογραφία0423.jpg206,1 KB · Εμφανίσεις: 65 -
Φωτογραφία0421.jpg160,8 KB · Εμφανίσεις: 70 -
Φωτογραφία0432.jpg171,9 KB · Εμφανίσεις: 62 -
Φωτογραφία0428.jpg137,7 KB · Εμφανίσεις: 51 -
Φωτογραφία0423.jpg206,1 KB · Εμφανίσεις: 65 -
Φωτογραφία0421.jpg160,8 KB · Εμφανίσεις: 70 -
Φωτογραφία0432.jpg171,9 KB · Εμφανίσεις: 62 -
Φωτογραφία0428.jpg137,7 KB · Εμφανίσεις: 51
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Ώχου μανάρια μου!!!!!!!!!!

Το καινούργιο ποιο είναι καλέ; Τα μπερδεύω ακόμα..
Edit: Το ασπρόμαυρο,ε;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

που ανθίζετε κάτω από τη στοργική αγκαλιά της μαμάς σας
Όμως στοργικότερη όλων, εσύ Ειρήνη μου! Ο φύλακας-άγγελός τους που τα φροντίζει με τόση αγάπη και..στωικότητα

Να ευχηθώ και μια γρήγορη και θεαματική βελτίωση τις επόμενες ημέρες στο ματάκι του κούτσικου

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, το ασπρόμαυρο είναι το υιοθετημένο μας, ο Μορφέας.
Δε σας είπα. Ο κτηνίατρος με πήρε να με ρωτήσει πώς είναι το μικρό επειδή δεν το είδε εκείνος αν θυμάστε. Του είπα είναι τελείως καθαρό από την πρώτη φορά που βάλαμε tobrex και το άλλο άνοιξε κι εκείνο δεν έχει τίποτα και μυξάκια δεν έχει παρουσιάσει καθόλου.

Είπε είναι πιθανό να ήταν απλά κάποια μόλυνση. Θα του το πάω και μέσα στην εβδομάδα να επιβεβαιώσει ότι βλέπουμε κανονικά...

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο ο Μορφεούκος!!!

Εν τω μεταξύ εξακολουθώ να μη χορταίνω να χαζεύω τις τελευταίες φωτο που ανέβασες!

(φτου, φτου)

kat-cats
Διάσημο μέλος
Είναι τελεια όλα τους!! μπράβο Ειρήνη, πραγματικά μπράβο! και κοιμούνται με τόση χαλαρότητα...ήρεμα, φροντισμένα και πανέμορφα!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αμαν παναγιτσα μου,μου ετρεξαν τα σαλια με την φωτο των ζουζουνιων!

Ειναι πανεμορφα ειρηνη μου,και ποσο λαχταριστααααααα!
Δεν τα καλοβλεπω ολα,αλλα αυτο το πορτοκαλακι στην πρωτη φωτο δεξια,πρωτο πλανο...μου εκλεψε την καρδια!!!!!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο ο Μορφεούκος!!!
Εν τω μεταξύ εξακολουθώ να μη χορταίνω να χαζεύω τις τελευταίες φωτο που ανέβασες!
(φτου, φτου)![]()
Είναι τελεια όλα τους!! μπράβο Ειρήνη, πραγματικά μπράβο! και κοιμούνται με τόση χαλαρότητα...ήρεμα, φροντισμένα και πανέμορφα!!!
Ευχαριστούμε πολύ...!

Αμαν παναγιτσα μου,μου ετρεξαν τα σαλια με την φωτο των ζουζουνιων!
Ειναι πανεμορφα ειρηνη μου,και ποσο λαχταριστααααααα!
Δεν τα καλοβλεπω ολα,αλλα αυτο το πορτοκαλακι στην πρωτη φωτο δεξια,πρωτο πλανο...μου εκλεψε την καρδια!!!!!![]()
Είναι όντως όμορφα,ε; Δεν τα βλέπουμε εγώ και η μαμά τους μόνο έτσι...;;

Άσε, σήμερα πρωί-πρωί πέτυχα τον Κρόνο και το Ζήθο να "παλεύουν"!!

Είναι σε πολύ αρχικό στάδιο βέβαια, αλλά σφαλιαρίζονταν με τα μικροσκοπικά πατουσάκια τους και δαγκώνονταν (δεν ξέρω με τι!
)!

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι φατσακια μου!!!!!!!!!!!!!

αχ βρε Ειρηνη,πραγματικα σε θαυμαζω

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Τα μπομπάκια μεγαλώνουν και ζωηρεύουν!

"Δεν τα χωράει το κρεβάτι τους" και όσο πάνε μακραίνουν οι βόλτες (του Κρόνου και της Κασσάνδρας προς το παρόν). Άρχισε η γατίσια περιέργεια του ενός μέτρου ταυτόχρονα με φωνές...

Όταν ήταν μωρά τα μωρά μου και μέχρι να μπορούν μόνα τους να βγουν, ήταν σε κουτί με ψηλά τοιχώματα επειδή δεν ήταν σε περιορισμένο χώρο και δεν ήθελα να το διακινδυνεύσω (μπορεί να έκανα και πατάτα, δεν το διευκρίνισα ποτέ!
).Αυτά τώρα που είναι σπίτι να τα αφήνω να τριγυρίζουν όσο θέλουν ή να αλλάξω το κουτί με άλλο και να μη φτιάξω "πορτάκι";
Η μαμά τους πάντως δεν ανησυχεί πια. Δηλαδή μόνο αν βάλουν μεγάλη τσιρίδα διαμαρτύρεται και πάει να τα μαζέψει. Ξέρει κάτι παραπάνω; Βασικά, αγχώνομαι (σπάνια!
) μη χωθούν κάτω από κανένα καναπέ που δε χωράει η Φαίδρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Παναγιτσα μου..................

τι μουτρακια γλυκα ειναι αυτα;;;;Εχω λιωσει με την τελευταια φωτο....

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Μεγάλωσε κι ανέλαβε τους πάντες να καθαρίσει (ή πάει για παιχνίδι και μου φαίνεται; ), όχι μόνο την αφεντιά του.. Καθαρό παιδί!

Κοίτα διαφορά το κεφαλάκι του Κρόνου με τον ψάρακα στο τέλος!!

(Αυτό το άσπρο μέσα τι είναι; Εκεί που αράζει το κορμί του δηλαδή..Το σαν υποσέντονο. Κατάλαβες;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγαπηηηηηηηηη μου γλυκιααααααα!!!!!

Η κατασταση μου πλεον ειναι μη αναστρεψιμη........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool