mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΠΟΥΠΟΥ είναι Εσπέρου 2, στο Παλ. Φ'αληρο.
Δες εδώ: www.ailouros.gr
Σε υπερ ευχαριστώ !!!
Νάσαι καλά

Τα σέβη μου
Πουπού
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
ΥΓ.Απίστευτο όνομα το Φιόγκω και είναι και κουκλα!
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βρησκεστε στα χερια του καλυτερου γιατρου, αυτο μονο ειναι μια ελπιδα!

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Και παλι μπραβο στον Κ Πανο!!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλενάδα κοψε και το topine!!! Ο κυριος Πάνος μου ειπε οτι απαγορευεται γιατι σκοτώνει τις γάτες όπως και το Ντετολ γιατι περιεχουν μια οουσία φαιναλύνη, καπως έτσιπωπω τι παθατε εγω εχω κοψει την χλωρινη εδω κ χρονια χρησημοποιω topine για απολυμανση περαστικα στην κουκλα
Και οτι ασπριζει στο νερο το περιεχει κι ας μην το γράφει η συσκευασία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Και με τι να καθαρίζουμε βρε παιδιά; Πείτε γιατί σ'αυτά είμαι άσχετη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
λίγο ταλαιπωρία αλλα το κάνω χρόνια και το συνήθισα πια). Καθαρίζεις τμηματικά το σπίτι δηλαδή δωμάτιο δωμάτιο και στο δωμάτιο που δεν καθαρίζεις βαζεις τα γατιδάκια. Μόλις ας πουμε στεγνώσει το σαλόνι, τα βγάζεις από την κρεβατοκάμαρα, τα βάζεις στο σαλόνι. Ο κ. Πάνος μου είπε ότι όταν έχει πια στεγνώσει η χλωρίνη/καθαριστικό δεν υπάρχει θέμα. Επίσης δεν τα αφήνω να έχουν καμμια επαφή ούτε με τη σφουγγαρίστρα ούτε με τον κουβά. Ακούγεται λίγο κουραστικό αλλα είναι θέμα συνήθειας..
(άσε που τελειώνεις το ένα δωμάτιο χωρίς να έχεις τα παιδιά μέσα στα πόδια σου πιο γρήγορα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σφουγγαρίζω με λίγο άζαξ στον κουβά ή καμιά φορά αν ειναι μονο για τα πλακάκια ξύδι.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
ΣΙΣΥ
Νεοφερμένο μέλος
Η καλύτερη λύση για όλους (περιβάλλον, ανθρώπους και ζώα) είναι ο ατμοκαθαριστής χωρίς καθόλου χημικά. Και μάλλον κάνει και καλό στην τσέπη, μιας και τα καθαριστικά είναι πανάκριβα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool