Η Φρίτζη και τα 3 μωρά της ψάχνουν σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κουκλιά είναι τα άτιμα:clapup::clapup:

Θα ψωνιστούν στο τέλος με τόσα κοπλιμέντα που ακούνε από όλους! :hehe::hehe:

θα την σκασουν την ταρταρουγιτσα...φατσακια!
μπραβο σας που τα φροντιζετε οσο μπορειτε!!!

Να είστε καλά :) Αφού βρέθηκαν στο δρόμο μας δε γινόταν να τα αφήσουμε στη μοίρα τους.. Όλοι εδώ το ίδιο θα έκαναν ίσως και περισσότερα! :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας κι από εμάς!
DSC00379.jpg

DSC00377.jpg

DSC00375.jpg

Ο τρίτος αδελφός δεν καθόταν ακίνητος και δε μπορέσαμε να του βγάλουμε ούτε μια φωτογραφία! Τα μικρά είναι 20 ημερών και περιμένουν να υιοθετηθούν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκυτατα εχουν γινει!

Σ' ευχαριστούν πολύ :inlove::baby:

Kαλέ μεγάλωσαν και έχουν γίνει ΤΕΛΕΙΑ!!!:clapup::clapup:

Είναι τόσο γλυκά φατσόνια:)

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια κορίτσια! :redface:

Άννα τι κάνουν τα γατούλια ? Ενδιαφέρθηκε κανείς ?

Δυστυχώς Βούλα μου κανείς :( Πριν λίγες μέρες χάσαμε και το ένα σε μια μάχη με κάποιο γάτο. Το βρήκε η αδερφή μου δαγκωμένο στο λαιμό γυρίζοντας από τη δουλειά και είχε ξεψυχήσει ήδη :bye: Τώρα προσπαθούμε να δρομολογήσουμε τη στείρωση της μαμάς αλλά έχει αγριέψει και δεν είναι εύκολο να την πιάσει κάποιος :( Περιμένω καινούριες φωτογραφίες από τα μικρά να κάνω ένα update και να βάλω καινούρια αγγελία στο aggeliopolis. :/:

Πολύ λυπάμαι ρε Άννα:( Γμτ. Τουλάχιστον τη μαμά υπάρχει περίπτωση να την πιάσεις με καμμιά παγίδα? Αν υπάρχει πουθενά διαθέσιμη βέβαια. Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα πλέον.

Παγίδα δε νομίζω να βρω αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Όταν την καλεί η αδερφή μου για φαγητό πάει και χαιδεύεται αλλά όταν πάει να την αγγίξει αρχίζει να ρίχνει χαστούκια και βγάζει και νύχια :/: Θα βρεθεί λύση γι' αυτό δε φοβάμαι. Τα μικρά σκέφτομαι. Υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γατάκια σε όλες τις άλλες πόλεις, ποιος θα προτιμήσει να του σταλεί γατάκι από την Κέρκυρα; :( Ελπίζω να κερδίσουν την καρδιά κάποιου αν όχι και τα δύο έστω το ένα. :)

Παγίδα δε νομίζω να βρω αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Όταν την καλεί η αδερφή μου για φαγητό πάει και χαιδεύεται αλλά όταν πάει να την αγγίξει αρχίζει να ρίχνει χαστούκια και βγάζει και νύχια :/: Θα βρεθεί λύση γι' αυτό δε φοβάμαι. Τα μικρά σκέφτομαι. Υπάρχουν τόσα διαθέσιμα γατάκια σε όλες τις άλλες πόλεις, ποιος θα προτιμήσει να του σταλεί γατάκι από την Κέρκυρα; :( Ελπίζω να κερδίσουν την καρδιά κάποιου αν όχι και τα δύο έστω το ένα. :)

Δεν θέλω απαισιοδοξία. Γιατί να μην κλέψει τα μυαλά κάποιου εκεί γύρω. Έχεις βάλει αφισάκια όπου εσύ θεωρείς κατάλληλο.
Μήπως υπάρχει κάποια τοπική εφημερίδα ή σταθμός που θα μπορούσες να το αναφέρεις.
Σκεφτόμαστε θετικά γιατί αλλιώς ....τη κάτσαμε τη βάρκα.
Την τελευταία εβδομάδα την έχω περάσει με σκέψεις ποια γατιά θα ήθελα να έχω, ενώ δεν μπορώ να έχω...με τα μωρά δε με πιάνει τρομερό άγχος.

Έχεις δίκιο μωρέ απλώς βλέπω τόσες ψυχούλες να ψάχνουν σπίτι και απογοητεύομαι... Καλή η ιδέα σου με την εφημερίδα, δεν το είχα σκεφτεί. Υπάρχει μια που διανέμεται δωρεάν και την διαβάζουν πάρα πολλοί! Σ' ευχαριστώ πολύ! :)

Είναι φοβερό αυτό που συνέβη :'( Ο αγαπημένος μου πορτοκαλένιος είχε την ίδια τύχη με τον αδερφό του.. Έμεινε μόνο η μικρή η οποία στο εξής θα ζει μέσα. :bye:

αχχ το καιμενακι:cry_x::'(:'(:bye::bye: ευχομαι η αδερφουλα του τουλαχιστον να βρει ενα καλο σπιτακι!!!!!

Αχ ρε Άννα τι να πω.. Η αδυσώπητη μοίρα των αδέσποτων ζώων, δυστυχώς:(
Μακάρι να πάνε όλα καλά για την Φίτζι και την μικρούλα.

Μα γιατί τα πνίγουν τα καημένα; :( Χάθηκαν έτσι αβοήθητα :( Έχω σκάσει από προχθές.. Ειδικά το πορτοκαλένιο ήταν απίστευτα γλυκό και τρυφερό από πολύ μωρό. Θα ζητήσω να μορφοποιήσουμε την αγγελία, γιατί όσο βλέπω τις φωτογραφίες στεναχωριέμαι πιο πολύ :(

Τα πνιγουν για να ζευγαρωσουν ξανα με τις θηλυκιες Αννα,ετσι ειναι η φυση.

Αυτό δεν το γνώριζα καθόλου.. :( Μέσα στην εβδομάδα θα πάει ο κτηνίατρος να δει τη μικρή και να την εμβολιάσει και να κανονίσουμε τη στείρωση της μαμάς της. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά.

Τα πνιγουν για να ζευγαρωσουν ξανα με τις θηλυκιες Αννα,ετσι ειναι η φυση.

Κι εγώ αυτό ήξερα Δωράκι. Μέχρι που γνώρισα την γατο-κοινότητα του Φλοίσβου όπου όλα ζουν αρμονικά μεταξύ τους και ποτέ δεν είδαμε κανένα αρσενικό να κάνει κακό στα μωρά. Έχουμε δει με τα μάτια μας μωρά 2-3 μηνών να τρίβονται πάνω στους αρσενικούς κι αυτοί να στέκονται σαν αληθινοί φύλακες. Περίεργο έτσι ?

Άννα έχεις δίκιο να στεναχωριέσαι αλλά δυστυχώς η φύση έχει κάποιους νόμους που είναι δύσκολο να τους αλλάξεις.
Εύχομαι και πάλι το καλύτερο για την Φίτζι και την μικρούλα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back