Η Φρίτζη και τα 3 μωρά της ψάχνουν σπίτι!

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περιεργο,αλλα δεν ειναι ολες οι γατες και οι γατοι ιδιοι,ουτε οι αντιδρασεις τους.Εξαρταται απο το χαρακτηρα,τις συνθηκες...η Renee η εκτροφεας των μικρων μου μου ειπε οτι ο ΥοΥο με το χαρακτηρα που εχει μαλλον θα ειναι σαν δευτερη μαμα των μωρων.:PΟπως και να'χει ελπιζω ολα να πανε καλα απο εδω και περα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νέα μας εν μέρη είναι καλά! Χθες ο κτηνίατρός μας πήγε για τα εμβόλια στο σπίτι και όταν έμαθε ότι η μικρή χαρίζεται δε μπόρεσε να αντισταθεί στην ομορφιά της και την υιοθέτησε εκείνος! :clapup: Έχει κι άλλες γατούλες έτσι η μικρή θα έχει και παρέα. :D
Τα άσχημα νέα είναι ότι η Φρίτζη τους χίμιξε κι εξαφανίστηκε οπότε η στείρωση αναβάλλεται :/: Σε καμιά 10αριά μέρες επιστρέφω εγώ σπίτι και θα κάνω ό,τι μπορέσω. Θα σας βάλω μια φωτογραφία της μικρής κουκλίτσας να δείτε τι καταπληκτικό γατάκι που έγινε όταν μου στείλει η αδερφή μου και μετά θα το κλειδώσω. Καλή ζωή γατουλίνι :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο,ειστε πολυ τυχεροι!Καλη της τυχη!

Έχω μπερδευτεί... Αυτό που δόθηκε είναι το ταρταρουγάκι; Θα ήθελα πολύ να δω μια φωτογραφία. Τι εννοείς ότι εξαφανίστηκε η μαμά; Τη βρήκατε μετά; Καλή τύχη με τη στείρωση!

Ναι το ταρταρούγι! Όταν είπα εξαφανίστηκε εννοώ έφυγε και κρύφτηκε.. Φυσικά μετά ξαναγύρισε απλώς δεν πιάνεται καθόλου εύκολα. :/:

Η μόνη φωτογραφία της που δεν είναι κουνημένη :P Είναι υπερκινητικό γατάκι το γλυκό μου!

109.jpg

καλα ειναι κουκλα!!!

Η φωτογραφία την αδικεί κάπως γιατί δε φαίνεται ολόκληρη... Μου την έδειχνε η αδερφή μου στην κάμερα, είναι υπέροχη πραγματικά! :)

Η αγγελία κλειδώνεται :) Καλά να περάσεις μικρό ταρταρούγι.. Είσαι ξεχωριστό γατάκι. Λυπάμαι πολύ που τα αδερφάκια σου δεν πρόλαβαν να ζήσουν όπως τους άξιζε στα ολόδικά τους σπίτια χαρούμενα..

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back