moukelis
Επιφανές μέλος
Οπως και να'χει ελπιζω ολα να πανε καλα απο εδω και περα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Έχει κι άλλες γατούλες έτσι η μικρή θα έχει και παρέα. 
Τα άσχημα νέα είναι ότι η Φρίτζη τους χίμιξε κι εξαφανίστηκε οπότε η στείρωση αναβάλλεται
Σε καμιά 10αριά μέρες επιστρέφω εγώ σπίτι και θα κάνω ό,τι μπορέσω. Θα σας βάλω μια φωτογραφία της μικρής κουκλίτσας να δείτε τι καταπληκτικό γατάκι που έγινε όταν μου στείλει η αδερφή μου και μετά θα το κλειδώσω. Καλή ζωή γατουλίνι 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

MissKit
Επιφανές μέλος
Είναι υπερκινητικό γατάκι το γλυκό μου!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος

Η αγγελία κλειδώνεται
Καλά να περάσεις μικρό ταρταρούγι.. Είσαι ξεχωριστό γατάκι. Λυπάμαι πολύ που τα αδερφάκια σου δεν πρόλαβαν να ζήσουν όπως τους άξιζε στα ολόδικά τους σπίτια χαρούμενα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum