indrilgon
Δραστήριο μέλος
Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
28-04-08
01:27
Έχω μια γατούλα που έχει πατήσει τα 14 και πραγματικά μεγάλωσα μαζί της. Γενικά έχει πολλές παραξενιές. Η κυριότερη αφορά το φαγητό της. Όποτε μαγειρεύουμε κρέας αρχίζει να κλαίει. Ωστόσο αν τις το δώσουμε μαγειρευμένο δεν το τρώει παρά μόνο αν είναι ωμό το ίδιο και με τα ψαριά. Ακόμα από την ξηρά τροφή της τρώει μόνο τα πορτοκαλί και αφήνει όλα τα υπόλοιπα. Παραξενιά της ηλικίας;(το ξεκίνησε τελευταία αυτό) –Σκέφτομαι μήπως δεν μπορεί να μασήσει τα υπόλοιπα, αλλά ο κτηνίατρος λέει ότι την έχουμε απλά καλομάθει…
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
28-04-08
01:48
Καλως ηρθες..
Και εγω πιστευω οτι την εχετε κακομαθει..
Και εγω πιστευω οτι την εχετε κακομαθει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
28-04-08
08:27
Δυστυχώς, το ωμό κρέας είναι επικίνδυνο και κανονικά δεν πρέπει να το δίνουμε στις γάτες. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να προσβληθούν από παράσιτα, ορισμένα από τα οποία (π.χ. το τοξόπλασμα) μεταδίδονται στη συνέχεια και στους ανθρώπους.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
29-04-08
00:18
Δίκιο έχει η aretha, καλό θα ήταν να κόψεις το ωμό κρέας!

Shakespeare
Δραστήριο μέλος
Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
29-04-08
00:24
δεν πιστευω οτι δεν μπορει να τα μασησει, αλλωστε το ωμο ψαρι πχ νομιζω ειναι πολυ πιο σκληρο απο το μαγειρεμενο..
εχουν ρε παιδι μου και τα γατια τις παραξενιες τους!
τουλαχιστον εγω ειμαι τυχερος γιατι ό,τι δεν τρωει ο Ρωμαιος το τρωει η Φαντασια και το αντιθετο!
οποτε δεν πεταμε φαί χαχα
εχουν ρε παιδι μου και τα γατια τις παραξενιες τους!
τουλαχιστον εγω ειμαι τυχερος γιατι ό,τι δεν τρωει ο Ρωμαιος το τρωει η Φαντασια και το αντιθετο!

οποτε δεν πεταμε φαί χαχα
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα.
29-04-08
17:22
δίκιο έχει ο κτηνίατρος, εξάλλου όταν πραγματικά πεινάει θα φάει ότι και να της δώσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum