marfot75
Δραστήριο μέλος
Η marfot75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 457 μηνύματα.
13-10-07
16:07
Τι ωραία παρεούλα!!!!! 

Μπράβο και πάλι, Αγγελική!!!!

Μπράβο και πάλι, Αγγελική!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
13-10-07
18:50
Αχ συγκινούμε όταν βλέπω ευτυχησμένα ζωάκια!! Μπράβο όμως, βοηθάς αυτές τις όμορφες ψυχούλες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα.
13-10-07
21:55
Η Φωφώ τρομερή!!!!
Κόλλησα! Θέλω κι εγώ σκύλο!!!! (Και έναν τεράστιο κήπο!)
Κόλλησα! Θέλω κι εγώ σκύλο!!!! (Και έναν τεράστιο κήπο!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
15-10-07
09:27
Τι πανεμορφες φατσες!!!! Μπραβο που τα σωσατε!!!!
Θελω κι εγω σκυλακι, περα απο τα γατακια... Τα λατρευω!!! Αλλα ειναι πραγματι δεσμευσηΑν δεν μπορω να προσφερω οσα χρειαζεται, ειναι θεμα.....
![]()
χριστινα,τι εγινε με το σκυλακι που βρηκες?το εχει ο μπαμπας σου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum