Η Χαρά μου θέλει να γίνει γυναίκα;;;;

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το γατί. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο λόγος που κάνει σαν παλαβή από την ώρα που ήρθε σπίτι, είναι από την χαρά της. Και ξαφνικά διαβάζοντας και μερικά θεματάκια μου ήρθε!!!!!
Ποιά χαρά της; Δεκάρα δεν δίνει για μένα.:(
Η Χαρά μου λιγουρεύται κάποιον γατούλη;;;
icon8.gif

Δεν είναι πολύ μικρή; Είναι μόνο 5 μηνών.
Μόλις συνήλθε μετά από τόση ταλαιπωρία και έχει διάθεση να κάνει γατάκια;
Την είδα που έδινε κάτι φιλάκια στον Χωσούλη μου, αλλά είπα ότι απλά ξανασυστήνονται. Ευτυχώς είναι στειρωμένος και από το σπίτι δεν έχει πρόσβαση στο δρόμο αλλιώς φοβάμαι ότι θα την έχανα.
Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για να την στειρώσω;
Είναι ακόμα πολύ ταλαιπωρημένη και είναι και πολύ μικρή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με έχει προβληματίσει πολύ αυτό το γατί. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι ο λόγος που κάνει σαν παλαβή από την ώρα που ήρθε σπίτι, είναι από την χαρά της. Και ξαφνικά διαβάζοντας και μερικά θεματάκια μου ήρθε!!!!!
Ποιά χαρά της; Δεκάρα δεν δίνει για μένα.:(
Η Χαρά μου λιγουρεύται κάποιον γατούλη;;;
icon8.gif

Δεν είναι πολύ μικρή; Είναι μόνο 5 μηνών.
Μόλις συνήλθε μετά από τόση ταλαιπωρία και έχει διάθεση να κάνει γατάκια;
Την είδα που έδινε κάτι φιλάκια στον Χωσούλη μου, αλλά είπα ότι απλά ξανασυστήνονται. Ευτυχώς είναι στειρωμένος και από το σπίτι δεν έχει πρόσβαση στο δρόμο αλλιώς φοβάμαι ότι θα την έχανα.
Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω για να την στειρώσω;
Είναι ακόμα πολύ ταλαιπωρημένη και είναι και πολύ μικρή.
:hmm:5 μηνών δεν είναι και πολύ μικρή για τέτοια... Απ' όσο ξέρω, οι θηλυκές γάτες ωριμάζουν σεξουαλικά στους 6-8 μήνες (αλλά μπορούν να μείνουν έγκυες και νωρίτερα!).
Όσο για τη στείρωση, για να είσαι σίγουρη ρώτα τον γιατρό της. Δεν νομίζω πάντως να αποτελεί πρόβλημα μια μικρή αναβολή, αφού ο συγκάτοικος γατούλης είναι στειρωμένος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το Φαλντί εμείς το στειρώσαμε 6 μηνών και ήταν η ώρα της...δεν ειναι μικρή η Χαρά σου, απλά ίσως επειδή ειναι ταλαιπωρημένη να έκανες υπομονή κανένα μήνα ακόμα..μέχρι τότε προσοχή μην σου ξεπορτίσει:)

Οι γατουλες μπορουν καλλιστα να μεινουν εγκυες απο 5 μηνων.Καλυτερα συζητησε με το γιατρο σου ποτε ειναι καλυτερα να προχωρησετε σε στειρωση,μια και ταλαιπωρηθηκε τοσο,μην της πεσουν ολα μαζι.

Μυρτουλα μου στειρωθηκε περιπου 6,5 μηνων.Και ο κτηνιατρος ειπε οτι ηδη ετοιμαζοταν για τον πρωτο της οιστρο( απο την λιγο διογκωμενη μητρα αν θυμαμαι καλα).Παντος θυμαμαι οτι μου ελεγε καλυτερα να κλεισει τους εξι μηνες, ηταν και πολυ λεπτουλα τοτε.:)
Οποτε θα σε συμβουλευα να κανεις την στειρωση τον αλλο μηνα.
Η Χαρα αφου συγκατοικει με στειρωμενο γατο δεν "κινυνευει";)
προσοχη και επιτηρηση να μην βγει εξω.Ευτυχως που ειναι Γεναρης.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μυρτουλα μου στειρωθηκε περιπου 6,5 μηνων.Και ο κτηνιατρος ειπε οτι ηδη ετοιμαζοταν για τον πρωτο της οιστρο( απο την λιγο διογκωμενη μητρα αν θυμαμαι καλα).Παντος θυμαμαι οτι μου ελεγε καλυτερα να κλεισει τους εξι μηνες, ηταν και πολυ λεπτουλα τοτε.:)
Οποτε θα σε συμβουλευα να κανεις την στειρωση τον αλλο μηνα.
Η Χαρα αφου συγκατοικει με στειρωμενο γατο δεν "κινυνευει";)
προσοχη και επιτηρηση να μην βγει εξω.Ευτυχως που ειναι Γεναρης.:)

Ειμαι πολύ συγκινημένη με το παιδάκι μου. Το ξέρω ότι ακούγεται αστείο αλλά μου φαίνεται πολύ παράξενο το μωράκι μου που το βρήκα 5 πόντους με τσίμπλες στα ματακια να θέλει σεξ. Μπορεί να είναι η ηλικία της αλλά δεν το περίμενα και δεν είμαι προετοιμασμένη. :redface:
Νομίζω ότι κάπως έτσι θα ένιωσε και η μανα μου. Μόνο που εγω δεν τριβόμουν στους τοιχους και δεν γκρίνιαζα όλο το βράδυ.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:

Μόνο που εγω δεν τριβόμουν στους τοιχους και δεν γκρίνιαζα όλο το βράδυ.:P
Κοινωνικές συμβάσεις είναι αυτές, αν λειτουργούσαμε με ένστικτο θα κάναμε χειρότερα :lol::lol::lol:

Κοινωνικές συμβάσεις είναι αυτές, αν λειτουργούσαμε με ένστικτο θα κάναμε χειρότερα :lol::lol::lol:
Εγω τωρα τελευταια εδω στην ξενιτια τον καλοβλεπω τον τοιχο,μη νομιζετε...:lol::lol::lol:

Εγω τωρα τελευταια εδω στην ξενιτια τον καλοβλεπω τον τοιχο,μη νομιζετε...:lol::lol::lol:

Με φώναξε κανείς???:rolleyes::rolleyes:

Μήπως θέλετε να σας απαλλάξω μονίμως απο τις προβληματικές ορμόνες???:lol::rolleyes::P:lol::lol::lol:

Ωχ ηρθε η στειρωτρια...:P:lol::lol::lol:

:blink:
Με φώναξε κανείς???:rolleyes:

Μήπως θέλετε να σας απαλλάξω μονίμως απο τις προβληματικές ορμόνες???:lol::rolleyes::P:lol:

Ωχ ηρθε η στειρωτρια...:P:lol:

:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλα ειστε αχτυπητο διδυμο;):cool::lol:

θα εχεις μια γατα "αλλα αλλα σεξουαλλα" :Dκανενα μηνα ακομα αν αντεχεις και μετα τη στειρωνεις ετσι θα εχει ερθει πιο στα συγκαλα της κι ο οργανισμος της

Αστα Ασημινα,κι εμεις που τον στειρωσαμε τον Σειριο και παρολα αυτα τον επιασα να κανει κανονικοτατα...με τη Μόιρα.:lol:

Είπα να συνεχίσω σε αυτό το θεματάκι μια και έτσι κλείνει οριστικά.
Στην ζωή μου έχουν περάσει από τα χέρια μου πάαααααρα πολλά γατιά. Και μερικά σκυλιά. Θηλυκά και αρσενικά. Έχουν κάνει χειρουργεία, επεμβάσεις, στειρώσεις και ότι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν.
Ποτέ στην ζωή μου δεν είχα τόσο άγχος. -μόνο όταν έδινα πανελλήνιες-
Σήμερα θα πάει η Χαρά μου για στείρωση. Περάσαμε ένα εφιαλτικό 4ήμερο όπου η μικρή μου τσίριζε, ούρλιαζε φώναζε, τριβόταν σε ότι έβρισκε και περπάταγε με το κεφάλι συνέχεια κάτω και τον πισινό της τούρλα να κοιτάει το ταβάνι. Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο οίστρο άλλη φορά!!!

Ξέρω ότι δεν είναι πολύ δύσκολη επέμβαση αλλά έχω τόσο πολύ άγχος που δεν μπορώ να δουλέψω. Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα είμαι δίπλα της όταν θα ξυπνήσει.
Πείτε κάτι να πάρω λίγο κουράγιο.:(:cry:

Δεν ειναι τιποτα,το ξερεις.Θα την παρεις σημερα ή αυριο;

Δεν ειναι τιποτα,το ξερεις.Θα την παρεις σημερα ή αυριο;

Σήμερα αλλά θα αργήσω να την δω γιατί δεν θα είμαι σπίτι πριν το βράδυ. Νομίζω ότι θα μου στρίψει από την αγωνία. Θέλω να πάω σπίτι και να κλαίω μέχρι να τελειωσει όλο αυτό το μαρτύριο της.

Ενταξει μην τα κανεις και τοσο μελοδραματικα,θα κανει μια επεμβαση,δεν θα την εχουν και στο κρεβατι του Προκρουστη!;)Και να σκεφτεσαι οτι αν εισαι τοσο αγχωμενη θα της μεταδωσεις το αγχος σου.Και δεν ειναι οτι καλυτερο να ειναι σε αναρρωση και να να την αγχωνουμε,ετσι δεν ειναι;;)

Ενταξει μην τα κανεις και τοσο μελοδραματικα,θα κανει μια επεμβαση,δεν θα την εχουν και στο κρεβατι του Προκρουστη!;)Και να σκεφτεσαι οτι αν εισαι τοσο αγχωμενη θα της μεταδωσεις το αγχος σου.Και δεν ειναι οτι καλυτερο να ειναι σε αναρρωση και να να την αγχωνουμε,ετσι δεν ειναι;;)

έτσι είναι, έχεις δίκιο. κάνω σαν χαζή το ξέρω αλλά....
θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ.

Και για το καλο το δικο σου,και για το καλο το δικο της,φροντισε να εισαι ψυχραιμη.Εξαλλου αυτη η καημενη δεν ξερει τι συμβαινει και γι'αυτο θα ειναι πανικοβλητη,εσυ που γνωριζεις πρεπει να τη χαλαρωσεις και να τη γεμισεις σιγουρια.Καλη της τυχη,θα περιμενουμε τα καλα νεα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back