pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Ειχα βρει μια οικογενεια με δυο παιδακια για να ζησω μαζι τους, αλλα το ένα παιδακι (αυτο που με αγαπουσε περισσοτερο) έπαθε αλλεργία εξαιτίας μου.. Αφου κι εγω αγαπαω πολύ το παιδακι και θέλω το καλο του, αποφασισαμε απο κοινου να βρουμε ένα άλλο σπιτάκι..
Είμαι ενάμιση μήνα, πολύ έξυπνη, παιχνιδιάρα και τωρα έχω αρχισει να γίνομαι και υπακοη!!
Αν θελετε να με υιοθετησετε ή εστω να με γνωρίσετε απο κοντα καλεστε στο :
6936005450
και
6972793538
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστεί η αλλεργία χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί η γάτα, και πολλά μέλη του mycat έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Το καλύτερο σπιτακι θα βρεις, βρε!
Καλή σου τυχη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Αφού το παιδάκι την αγαπάει τη γατούλα (και επειδή οι υιοθεσίες τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια), μήπως θα άξιζε τον κόπο μια ακόμα προσπάθεια;
Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστεί η αλλεργία χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί η γάτα, και πολλά μέλη του mycat έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά εδώ.
Καλησπέρα!
Δυστυχως το παιδακι δεν έχει αλλεργια μονο στις γάτες αλλα και σε αλλα πολλά πραγματα (ανθός, πεύκο, ελια κλπ)
Αυτη τη στιγμη βρισκεται σε θεαπεια για καποια απο αυτα που του προκαλουν αλλεργια και τα αντιαλλεργικα που λαμβανει δεν συνδιαζονται με αυτα της γατας. Η κατασταση του επιδεινωθηκε με την υπαρξη της γατας στο χωρο..
Εχω ξεπερασει αλλεργία που είχα στις γάτες (όχι ακομα εντελως) αν και εγω είμαι αλλεργικη και σε άλλα πραγματα, επελεξα να ξεκινησω με αυτη της γατας γιατι για μενα είναι πιο σημαντικη, αλλα όχι και για τους άλλους!
Ευχαριστώ για το link!
Είναι πραγματι πολύ βοηθητικο!
Ελπίζω να βρει σπιτακι συντομα!
Ευχαριστώ
Αγγελικη
Voula
Διάσημο μέλος
Στείλε ένα μειλ, στην δ/νση fadeyes@yahoo.gr. Το παιδί το λένε Βαγγέλη και εδώ και καιρό ψάχνει για γατάκι, δεν ξέρω όμως αν έχει βρει ή όχι. Κατά την (ταπεινή) άποψή μου, είναι 'δύσκολος' με την έννοια ότι θέλει μωρό, φουντωτό, πολύ όμορφο κλπ.
Το συγκεκριμένο είναι κουκλι. Μπορείς να γράψεις ότι εγώ σου έδωσα την δ/νσή του.
Εύχομαι καλή τύχη στο μικρούλι και να πάνε όλα καλά.
pondikis
Νεοφερμένο μέλος
Voula σ'έυχαριστω.Μόλις έστειλα mail στο παιδι και περιμενω!
vasia4848
Νεοφερμένο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Χθες πηρε μια κυρια για να έρθει να το δει. Στην αρχη ακουστηκε καλη περιπτωση, αλλα σημερα πηρε να το ακυρώσει, γιατι δεν έχει αποφασισει τελικα αν θέλει γατα η σκύλο....
Voula σ'έυχαριστω.
Μόλις έστειλα mail στο παιδι και περιμενω!
Δυστυχώς ο Βαγγέλης απάντησε σε μένα ότι βρήκε πριν λίγες μέρες το γατάκι που έψαχνε. Εύχομαι να γίνει κάτι άλλο σύντομα αν και μεταξύ μας η μικρή είναι τόσο όμορφη που πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να βρει το δικό της σπιτάκι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool