Η Ψιψινέλ και η αλλεργία!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

pondikis

Νεοφερμένο μέλος

Η pondikis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άρτεμις (Αττική). Έχει γράψει 82 μηνύματα.
Είμαι η Ψιψινελ και δεν θα είχα κανενα λόγο να σας ενοχλήσω αν εσεις οι άνθρωποι δεν είχατε αλλεργίες!
Ειχα βρει μια οικογενεια με δυο παιδακια για να ζησω μαζι τους, αλλα το ένα παιδακι (αυτο που με αγαπουσε περισσοτερο) έπαθε αλλεργία εξαιτίας μου.. Αφου κι εγω αγαπαω πολύ το παιδακι και θέλω το καλο του, αποφασισαμε απο κοινου να βρουμε ένα άλλο σπιτάκι..
Είμαι ενάμιση μήνα, πολύ έξυπνη, παιχνιδιάρα και τωρα έχω αρχισει να γίνομαι και υπακοη!!
Αν θελετε να με υιοθετησετε ή εστω να με γνωρίσετε απο κοντα καλεστε στο :
6936005450
και
6972793538

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PSIPSINEL_SMALL.jpg
    PSIPSINEL_SMALL.jpg
    864,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • PSIPSINEL3_SMALL.jpg
    PSIPSINEL3_SMALL.jpg
    359,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • PSIPSINEL2_SMALL.jpg
    PSIPSINEL2_SMALL.jpg
    848,4 KB · Εμφανίσεις: 59
Αφού το παιδάκι την αγαπάει τη γατούλα (και επειδή οι υιοθεσίες τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια), μήπως θα άξιζε τον κόπο μια ακόμα προσπάθεια;
Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστεί η αλλεργία χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί η γάτα, και πολλά μέλη του mycat έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ψυχουλα μου, που σαι και κουκλα!

Το καλύτερο σπιτακι θα βρεις, βρε! :clapup:Καλή σου τυχη!

Καλή τύχη στην όμορφη ψιψινέλ!!!!!:P:P:D:D:D

Αφού το παιδάκι την αγαπάει τη γατούλα (και επειδή οι υιοθεσίες τώρα είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί υπάρχουν πάρα πολλά γατάκια), μήπως θα άξιζε τον κόπο μια ακόμα προσπάθεια;
Υπάρχουν τρόποι να αντιμετωπιστεί η αλλεργία χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί η γάτα, και πολλά μέλη του mycat έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το πρόβλημα. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

Καλησπέρα!
Δυστυχως το παιδακι δεν έχει αλλεργια μονο στις γάτες αλλα και σε αλλα πολλά πραγματα (ανθός, πεύκο, ελια κλπ)
Αυτη τη στιγμη βρισκεται σε θεαπεια για καποια απο αυτα που του προκαλουν αλλεργια και τα αντιαλλεργικα που λαμβανει δεν συνδιαζονται με αυτα της γατας. Η κατασταση του επιδεινωθηκε με την υπαρξη της γατας στο χωρο..
Εχω ξεπερασει αλλεργία που είχα στις γάτες (όχι ακομα εντελως) αν και εγω είμαι αλλεργικη και σε άλλα πραγματα, επελεξα να ξεκινησω με αυτη της γατας γιατι για μενα είναι πιο σημαντικη, αλλα όχι και για τους άλλους!
Ευχαριστώ για το link!
Είναι πραγματι πολύ βοηθητικο!
Ελπίζω να βρει σπιτακι συντομα!
Ευχαριστώ
Αγγελικη

Αγγελική καλημέρα .

Στείλε ένα μειλ, στην δ/νση fadeyes@yahoo.gr. Το παιδί το λένε Βαγγέλη και εδώ και καιρό ψάχνει για γατάκι, δεν ξέρω όμως αν έχει βρει ή όχι. Κατά την (ταπεινή) άποψή μου, είναι 'δύσκολος' με την έννοια ότι θέλει μωρό, φουντωτό, πολύ όμορφο κλπ.
Το συγκεκριμένο είναι κουκλι. Μπορείς να γράψεις ότι εγώ σου έδωσα την δ/νσή του.

Εύχομαι καλή τύχη στο μικρούλι και να πάνε όλα καλά.

Χθες πηρε μια κυρια για να έρθει να το δει. Στην αρχη ακουστηκε καλη περιπτωση, αλλα σημερα πηρε να το ακυρώσει, γιατι δεν έχει αποφασισει τελικα αν θέλει γατα η σκύλο....
:whistle:Voula σ'έυχαριστω.
Μόλις έστειλα mail στο παιδι και περιμενω!

πολυ ωραια ειναι!!!!ελπιζω να βρει ενα καλο σπιτακι!!

Η Ψιψινελ είναι Maine Coon; ή τουλάχιστον είναι μακρύτριχο γατάκι;που βρίσκεται ;Στην Αττική;

Χθες πηρε μια κυρια για να έρθει να το δει. Στην αρχη ακουστηκε καλη περιπτωση, αλλα σημερα πηρε να το ακυρώσει, γιατι δεν έχει αποφασισει τελικα αν θέλει γατα η σκύλο....
:whistle:Voula σ'έυχαριστω.
Μόλις έστειλα mail στο παιδι και περιμενω!

Δυστυχώς ο Βαγγέλης απάντησε σε μένα ότι βρήκε πριν λίγες μέρες το γατάκι που έψαχνε. Εύχομαι να γίνει κάτι άλλο σύντομα αν και μεταξύ μας η μικρή είναι τόσο όμορφη που πιστεύω ότι δεν θα αργήσει να βρει το δικό της σπιτάκι.

Υιοθετηθηκε!!!

Σας ευχαριστώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back