Η άρρωστη Τερέζα

Όλα θα πάνε καλά! Mην είσαι απαισιόδοξη, και θα δεις ότι όλο αυτό θα περάσει γρήγορα. Θα χαρείς και άλλα χρόνια την Tερεζούλα σου, μην ανησυχείς.
Περιμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις! Kράτησέ μας ενήμερους, pleaseeeee......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή επιτυχία με την εγχείρηση. :)

Όλα θα πάνε καλά. Στέλνω όλη μου την αγάπη στην Τερέζα για καλή τύχη:inlove:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ όλες σας, για τις ευχές και τη συμπαράσταση στη Τερεζούλα μου. Με συγκινήσατε παρα πολύ!Αύριο 11.00 το πρωί θα γίνει η εγχείρηση.Θα σας κρατάω ενήμερους για την εξέλιξη.:(

Δυστυχώς ,ο γιατρός δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, ο όγκος έχει αγκαλιάσει το έντερο.Είναι τραγικό.Είμαι πολύ απελπισμένη, κοντεύω να τρελαθώ.:( :( :cry: :cry:

:( :( :(
Σκέψου οτι τουλάχιστον το έπαθε όντας μεσήλικας (11,5 χρονών γάτα=62 χρονών άνθρωπος) και όχι νεαρό γατάκι. Τουλάχιστον έχει περάσει αρκετά ευχάριστα χρόνια κοντά σας... Κουράγιο καλή μου... :/:
Πόσο υπολογίζει ο γιατρός να ζήσει ακόμα; Θα πεθάνει φυσικά ή θα την "κοιμίσετε"; :/:

Τραγικό!!! Τί κρίμα....................................
Κανείς δεν μπορεί να σε παρηγορήσει, παρόλο που όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση. το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι έζησε ΚΑΛΑ όλα αυτά τα χρόνια,ήταν ευτυχισμένη και περιτρυγιρισμένη από αγάπη. Δυστυχώς, η μοίρα μας είναι να βιώνουμε τον χαμό των ζωϊκών μας συντρόφων, λόγω του κύκλου της ζωής. Αυτό δεν μπορούμε να το αλλλάξουμε με τίποτα. Η συμβουλή μου: ΔΩΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΑΤΑΚΙ. Αυτό θα ήθελε εξάλλου και η Τερέζα!!! Κουράγιο!!!! Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ δύσκολες.... :(:(:(:(:(: Αντιμετώπισέ τες όμως με λογική (όσο γίνεται) και αισιοδοξία. Και υιοθέτησε ένα άλλο ζωάκι το συντομότερο. Είναι τόσα αυτά που πεθαίνουν στους δρόμους...

Μήπως να έβλεπες έναν άλλο γιατρό;;;; Ένας καλός γιατρός μπορεί να κάνει θαύματα!!

Διαφωνώ με το μήνυμα #26. Καλύτερα να περιμένει να φύγει η Τερέζα και μετά να υιοθετήσει άλλο γατάκι. Φαντάζεσαι να δει η καημενούλα στα τελευταία της να την "αντικαθιστούν" ενώ είναι ακόμα ζωντανή; Να έχει το πρόβλημα της και να ζηλεύει και το νέο γατάκι; Καλύτερα τώρα να της δώσει όση αγάπη μπορεί πριν φύγει, να κάνει το τέλος της όσο γίνεται πιο ανώδυνο και "ευχάριστο" για τη γατούλα και έπειτα να πάρει άλλο γατάκι.

Όσο για το #27, θα συμφωνήσω. Δοκίμασε το, δεν χάνεις τίποτα. Κανένας γιατρός δεν είναι θεός ή παντογνώστης.

Έγραψα το μήνυμα θεωρώντας ότι η Τερέζα έχει χαθεί. Συμφωνώ με το να μην πάρει άλλο γατάκι για το δύσκολο αυτό διάστημα...

Δεν ξέρει να μου πει ακριβώς. Θά την αφήσουμε και όσο αντέξει απο μόνη της.Οταν φτάσει στο σημείο να μήν τρώει και να έχει σοβαρότερα συμπτώματα, θα την κοιμισει.:cry: :cry:

Συστήνω να πάρεις την γνώμη άλλου ειδικού! Έχω στο μυαλό μου ένα φοβερό κτηνίατρο, αν θες να στον συστήσω...

:/: Πήγαινε και σε άλλο γιατρό, μπορεί να μην έχουν χαθεί όλες οι ελπίδες!!

Εχω και άλλη μια γατούλα τη Ντάιζη είναι 2,5 χρονων.Επαιζαν με τη Τερέζα την είχε παρεούλα.:( :(

Δεν έπαιζαν! Παίζουν!!! Και θα παίζουν!!! Είπαμε να αισιοδοξείς!

Και σε αλλο γιατρο να παω τα ιδια θα μου πει. Οταν την ανοιξε μας φωναξε και το είδαμε εγω και ο γιος μου.Δεν μπορειτε να φανταστειτε,ο ογκος εχει αγκαλιασει το εντερο δεν μπορει να κοψει καθολου ,ειναι εξωτερικα στα τοιχώματα μπλεγμενος μεσα.

Και θα περιμένεις μοιρολατρικά να τελειώσει; Τουλάχιστον πήγαινε την σε κάποιον άλλον να μην έχεις τύψεις οτι δεν έκανες ο,τι πέρναγε απο το χέρι σου!
Έστω και 0,01% πιθανότητα να υπάρχει να σωθεί, κυνήγησε την!

Κουράγιο! Είναι άτιμο πράγμα οι όγκοι....

Εγώ συμφωνώ με Michelle. Δεν βλάπτει μία δεύτερη γνώμη...

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Κουράγιο! Είναι άτιμο πράγμα οι όγκοι....
Ναι αλλά πόσες φορές έχουμε ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων που ήταν χαμένοι απο χέρι και τα κατάφεραν τελικά; Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η θεία μου.
Τίποτα δεν είναι αδύνατο, αρκεί να το πιστεψεις.

Εγω δεν εχω αντιρηση να ρωτησω και αλλον γιατρο.Να μου πει τη γνωμη του.Εχετε κανεναν καλο να μου συστησετε;:( :cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back