Η αγάπη ενός ανθρώπου έσωσε τη ζωή αυτού του πλάσματος!

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ

Διάσημο μέλος

Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα.
Γερμανία,Βερολίνο.
Ένα αρκουδάκι πριν
2 περίπου χρόνια γεννήθηκε.
Όμως η μαμά του δεν το ήθελε.
Και αυτός ο άνθρωπος,ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε,
έγινε η μάμά του.Και το ονόμασε <<Κνούτ>>
Αυτό δεν είναι μια ελπιδοφόρα εμπειρία;
Να το βίντεο: https://www.greektube.org/content/view/1118/2/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ειναι αυτο τωρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί είναι αυτό;

Αγνούλα,τί είναι αυτό καλέ;

Τί είναι αυτό;

Αγνούλα,τί είναι αυτό καλέ;

Συγνώμη,μπήκε ο αδερφός μου που είναι μικρός και έγραφε ανοησίες.Αλλά το έσωσα,δεν το έσωσα;

Ανοιξε ο αδερφος σου νεο θεμα;:confused::confused::confused:Πεντε δεν ειχες πει οτι ειναι;

Γερμανία,Βερολίνο.
Ένα αρκουδάκι πριν
2 περίπου χρόνια γεννήθηκε.
Όμως η μαμά του δεν το ήθελε.
Και αυτός ο άνθρωπος,ο οποίος δυστυχώς αποβίωσε,
έγινε η μάμά του.Και το ονόμασε <<Κνούτ>>
Αυτό δεν είναι μια ελπιδοφόρα εμπειρία;
Να το βίντεο: https://www.greektube.org/content/view/1118/2/
Άχου το!:happy: Είναι γλύκα!:inlove:

Συγνώμη,μπήκε ο αδερφός μου που είναι μικρός και έγραφε ανοησίες.Αλλά το έσωσα,δεν το έσωσα;
Ενοχλητικά αδερφάκια!:down::lol:

Ανοιξε ο αδερφος σου νεο θεμα;:confused::confused::confused:Πεντε δεν ειχες πει οτι ειναι;

Eίχα έτοιμο να ανοίξω ένα θέμα αλλά μία φίλη μου χτύπησε το θυροτηλέφωνο και κατέβηκα κάτω.Και αυτός άρχησε να γράφει.Τώρα πως μπορώ να αλλάξω τον τίτλο;

Υ.Σ. Ναι 5 είναι ο κατεργάρης.:mad:

Πρεπει να συνεννοηθεις με καποιον Moderator.

Μάλλον εκείνη πάτησε νέο θέμα και πριν το αρχίσει έκανε το αδερφάκι βρομοδουλίτσες!:P:lol: Εξάλλου τα σημερινά ''παιδάκια'' ξέρουν αρκετά από υπολογιστές!:lol:

Κι εμένα μου κάνει κάτι τέτοια η 2χρονη ξαδερφούλα μου αλλά δεν ξέρει να τα δημοσιεύει!:P:lol:

Δες λες παλι καλα που δε τα δημοσιευει.Αν ηξερε καηκαμε:lol:

Φωτογραφίες από το αρκουδάκι που αγάπησε όλη η Γερμανία!:inlove:

knut3_wideweb__470x331,0.jpg

knut_berlin_polar_bear.jpg

knut_bear_cub.jpg

knut1.jpg

071205_knut_hmed_6a.rp600x350.jpg

432589626_59fcc50fba.jpg

129643_1_0098_070324knut11_75x50.jpg
zoo-berlin_knut_1280x1024.jpg

Τέλειος ο μικρούλης Κνούτ!! Και τι ωραία που ταιριάζει στο desktop μου:up: Αποκαθηλώθηκαν οι γάτες για λίγο καιρό :lol:

Τέλειος ο μικρούλης Κνούτ!! Και τι ωραία που ταιριάζει στο desktop μου:up: Αποκαθηλώθηκαν οι γάτες για λίγο καιρό :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
Της μαμάς μου της αρέσει πάρα πολύ.Έχει πάνω από 100 φωτογραφίες στον υπολογιστή.Πάντως ο καημένος ο Κνούτ στεναχωριέτε.Ούτος η άλλως δεν θα άφηναν τον άνθρωπο που το μεγάλωσε μετά από τα δεύτερα γενέθλια του Κνούτ να μπαίνει μέσα.Όχι γιατί ο Κνούτ θα του έκανε κακό,αλλά γιατί έτσι τεράστιος που έχει γίνει μπορούσε καταλάθος από τη χαρά του νε έπεφτε πάνω και να τον πλάκωνε.Όμως ο άνθρωπος που το μεγάλωσε πέθανε και ο Κνούτ τον αναζητά και τον φωνάζει...:(

Καλά,στη Γερμανία έχουν όλοι τρελαθεί με αυτό το αρκουδάκι-τι αρκουδάκι,αρκούδα.Ιδού η απόδειξη: https://www.youtube.com/watch?v=Ol0ZLVdDqlc&feature=related

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να τον δουν.Ο Κνούτ τους χαιρετάει και προσπαθεί να τους ρίξει την μπάλα για να παίξουν.Επειδή τον μεγάλωσαν με άνθρωπο είναι σαν άνθρωπος.Δεν έχει άγρια ένστικτα και σηκώνετε στα 2 του πόδια για να χαιρετήσει!

Σε αυτήν τη φωτογραφία δεν είναι γλύκας;:inlove:
knut.jpg

Εγώ δεν έχω μικρό αδερφάκι, μάλλον ΕΙΜΑΙ το μικρό αδερφάκι!:PΑλλά είμαι καλό παιδάκι μην ανησυχήτε.:P

Εδώ ο Κνούτ χλαπακιάζει την τούρτα των πρώτων γενεθλίων του!:)

knut-now-2.jpg

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να τον δουν.Ο Κνούτ τους χαιρετάει και προσπαθεί να τους ρίξει την μπάλα για να παίξουν.Επειδή τον μεγάλωσαν με άνθρωπο είναι σαν άνθρωπος.Δεν έχει άγρια ένστικτα και σηκώνετε στα 2 του πόδια για να χαιρετήσει!

Σε αυτήν τη φωτογραφία δεν είναι γλύκας;:inlove:
knut.jpg

Τώρα που είπες ότι έχει μεγαλώσει σαν άνθρωπος, είχε το Σαββατοκύριακο ένα ντοκυμανταίρ στην ΕΤ3 (καλά, έχει γίνει καταπληκτικό κανάλι!!!) για ένα αρκουδάκι που μάζεψαν σχεδόν νεογέννητο και το μεγάλωσαν με μπιμπερό, υπό την επίβλεψη ενός κέντρου αγρίων ζώων... Το μικράκι ήταν γλυκύτατο, αλλά όταν έγινε 7 μηνών έπαψαν να μπαίνουν στο κλουβί του, γιατί τους δάγκωνε πάνω στον ενθουσιασμό του... κι εκείνο δεν είχε γνωρίσει μαμά ούτε είχε έρθει σε επαφή με άλλες αρκούδες, και νόμιζε ότι η οικογένειά του ήταν οι άνθρωποι
Ο Κνουτ με τη μπάλα είναι καταπληκτικός!!:up:

Τώρα που είπες ότι έχει μεγαλώσει σαν άνθρωπος, είχε το Σαββατοκύριακο ένα ντοκυμανταίρ στην ΕΤ3 (καλά, έχει γίνει καταπληκτικό κανάλι!!!) για ένα αρκουδάκι που μάζεψαν σχεδόν νεογέννητο και το μεγάλωσαν με μπιμπερό, υπό την επίβλεψη ενός κέντρου αγρίων ζώων... Το μικράκι ήταν γλυκύτατο, αλλά όταν έγινε 7 μηνών έπαψαν να μπαίνουν στο κλουβί του, γιατί τους δάγκωνε πάνω στον ενθουσιασμό του... κι εκείνο δεν είχε γνωρίσει μαμά ούτε είχε έρθει σε επαφή με άλλες αρκούδες, και νόμιζε ότι η οικογένειά του ήταν οι άνθρωποι
Ο Κνουτ με τη μπάλα είναι καταπληκτικός!!:up:

Ναι,μετά από κάποιο χρονικό διάστημα δεν αφήνουν να μπαίνουν γιατί και ο Κνούτ από τη χαρά του τον αγκάλιαζε και υπήρχε κύνδινος.Απ'τα κάγκελα βλεπόταν με τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε.Μέχρι που πέθανε ο άνθρωπος....

Ωρίστε πόσο τον αγαπάει ο κόσμος: https://www.youtube.com/watch?v=D9_n-A82cvg

Και εδώ θυλάζει: https://www.youtube.com/watch?v=AmXjy_CERbg&feature=related

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back