Την Μπεμπού,Μπέλλα,Μαγισσα,Αγάπη απλά, την πήραμε από το Κ.Γ.Οι περισσότεροι θα ξέρετε ότι ήταν ένα από τα γατάκι του κοντέινερ.Πήγα να πάρω μια κουρασμένη ψιχούλα,χα

Πήγα και με υιοθέτησε η πιο γλυκεία ψυχούλα.΄Οταν λέω με υιοθέτησε κυριολεκτό,τόσα γατάκια εκεί που ψάχνουν μια αγκαλίτσα,ποιό έχει πιο πολύ ανάγκη σκεφτόμουν

Πήγαμεμε τη havana στο μέρος που ήταν αυτές οι γατούλες,και τσουπ να΄την.Τι αγκαλιες,τι πατουσάκια,τι μυτιες,τρελάθηκα,πήγα να κρατήσω χαρακτήρα"Ποιό έχει περισσότερη ανάγκη;"Χαζή αφού σου το δείχνει από μόνη της.

Σε όλη την επιστροφή συνοδευόμουν από μια κυρία,κιχ δεν ακούστηκε,ούτε ο ταξιτζης δεν πήρε χαμπάρι,οτι η γατοφόρος ήταν γεμάτη.
Φτάαμε σπίτι,ανοίγω την πορτούλα που να βγει
Κρίμα σκέφτηκα,έπρεε να ξαπλώσω λίγο πριν πάω για δουλεια,πήρα τη γατοφόρο δίπλα μου και πάνω που άρχια να χαλαρώνω τσουπ στο κεφάλι μου,γουργουριτά,πατουσάκια,μυτιές,φιλιά τα πάντα.Μια γατούλα σαν να ήταν χρόνια μες το σπίτι,την αμέσως επόμενη θέση στην καρδιά της την πήρε ο μικρός,μετά όλοι οι άλλοι.Αλλά αυτό που με τρέλανε και με έκανε να δηλώνω τρελά ερωτευμένη μαζί της έγινε χθες.

Το απογευματάκι,γύρω στις 7 με παίρνουν από τον Ευαγγελισμό να μου πουν ότι το πιο καλό μου φιλαράκι χτύπησε με τη μηχανή και είναι εκεί.Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως γυρίζοντας 3.30 η ώρα σπίτι βρήκα την Αγάπη μου να με περιμένει την πόρτα,ούτε μπάνιο ούτε τίποτα απλά ξάπλωσα στον καναπέ και άρχισα να κλαίω,και έρχετε τούτο το αγγελλούδι ξαπλώνει στο κεφάλι μου δίπλα και να κουτουλίες,και να μου γλυφει τα δάκρυα και να γουργουρίζει σαν μηχανάκι.Πόσο με ηρέμησε δεν λέγετε,κάποια στιγμή θα με πήρε ο ύπνος,ξυπνησα από την ήρεμη ανάσα της,ποιός κοιμάτε δίπλα μου η πρώτη μου σκέψη,πριν ανοιξω τα μάτια,ανοίγω τα μάτια και βλέπω δυο κατα πράσινες ματάρες να με κοιτούν και να ξανα γλυψιμό και γουργουρητά.
Κάπου μέσα στο site μπήκε η ερώτηση αν θα πληρώνατε για ένα αδέσποτο γατάκι;Εγώ το μόνο που μπορώ να πω μετά τα χθεσινά πως την αγάπη που μας χαριζον αυτά τα ζωάκια δεν την ξεπληρώνει τίποτα

Πληρώνετε η αγάπη;Κάτι ακόμα,το μωρό μου είναι 21/2 χρονων!πειράζει τίποτα;Μη διστάσει κανείς να πάρει μια πιο μεγάλη γατούλα,έχουν περάσει γάτες και γατάκια από τα χέρια μου!Ενα θα πω πηγαίνετ από το Κ.Γ. και αφήστε μια ψυχούλα να σας υιοθετήση.

Ευχαριστώ havana,ευχαριστώ και τα κορίτσια που μου εμπιστευτηκαν αυτό το υπέροχο πλάσμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος

τι γλυκιά ιστορία και τι γλυκιά γατούλα ο πίτσης πως τα πάει μαζί της????

Η εκδίκηση του γυναικιού φύλλου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Να αγαπιέστε πάντα τόσο πολύ και να ζείτε αγκαλίτσα
ELENIP
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

faridalav
Νεοφερμένο μέλος
Να ‘στε καλά, Πόπι, εσύ και η θετή σου μητέρα!
faridalav
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ποτε θα ερθει και το δικο μου?Δεν περνανε οι μερες...
ποπι ποπι , εκανες παλι μαγικα, υποτιθετε μετα απο καθε υιοθεσια παιρνω μεσα στην πρωτη εβδομαδα τηλεφωνο τους ναδοχους γονεις αν θελουν να επιστρεψουν το γατακι αν τα βρηκαν σκουρα και τα λοιπα, το ιδιο και στο μηνα στους 3 και στους 6 επομενους... γενικα τους πριζω για να διασφαλισω το ζωακι,,,, νομιζω εσενα δε χρειαζετε να σε παρω συντομα....![]()
Αγάπη μου τα μαγικά τα έκανε η μικρή μας

δηλώνω τρελά ερωτευμένη μ'αυτή τη μάγισσα,από χθες δεν έχει ξεκολήσει λεπτό από πάνω μου!Είναι η μόνη που με κάνει να χαμογελώ και πρέπει γιατί έχω και τα παιδιά,χίλια ευχαριστώ και πάλι που μεσολάβησες

Havana
Διάσημο μέλος

Χιλιάδες ευχές,καταλαβαίνουν παιδιά και το ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο.το παλικάρι που χτύπησε το είχα ψήσει να πήγαινε να τα έβλεπε σήμερα,άλλος τρελλός γατόφιλος.Ελπίζω μέχρι να βγει να μην έχει μείνει κανένα για να σκάσει από τη ζήλια του.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χιλιάδες ευχές,καταλαβαίνουν παιδιά και το ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο.το παλικάρι που χτύπησε το είχα ψήσει να πήγαινε να τα έβλεπε σήμερα,άλλος τρελλός γατόφιλος.Ελπίζω μέχρι να βγει να μην έχει μείνει κανένα για να σκάσει από τη ζήλια του.
![]()
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γίνει καλά το φιλαράκι σου. Και του εύχομαι να βρει και την γατούλα που θα τον κερδίσει και θα τον κάνει να γουργουρίζουνε μαζί

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικά στο φιλαράκι σου.
Havana
Διάσημο μέλος
κι εγω ευχομαι να γινει καλα και να του συμβει οτι συνεβει σε εσενα να βρει γατουλα που να τον ερωτευτει με την πρωτη ματια και να του κανει οτι τσαλιμια εκανε σε σενα η μικρη μαγισσα για να την παρεις μαζι σου...Χιλιάδες ευχές,καταλαβαίνουν παιδιά και το ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο.το παλικάρι που χτύπησε το είχα ψήσει να πήγαινε να τα έβλεπε σήμερα,άλλος τρελλός γατόφιλος.Ελπίζω μέχρι να βγει να μην έχει μείνει κανένα για να σκάσει από τη ζήλια του.
![]()
αχ τι καλα που πηρες τη συγκεκριμενη και οχι την πιο διπλα, αν ηταν αλλος θα ελεγε ιδια ειναι μωρε τι σημασια εχει...εγω νομιζω πως ειχε!!!!!!!!!!1
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool