Η αγάπη μου

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

popi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα.
Αμα περίμενω πότε θα μου βάλουν τις φωτογραφίες το θέμα δεν θα είναι πια νέα γάτα στο σπίτι:P
Την Μπεμπού,Μπέλλα,Μαγισσα,Αγάπη απλά, την πήραμε από το Κ.Γ.Οι περισσότεροι θα ξέρετε ότι ήταν ένα από τα γατάκι του κοντέινερ.Πήγα να πάρω μια κουρασμένη ψιχούλα,χα:happy:
Πήγα και με υιοθέτησε η πιο γλυκεία ψυχούλα.΄Οταν λέω με υιοθέτησε κυριολεκτό,τόσα γατάκια εκεί που ψάχνουν μια αγκαλίτσα,ποιό έχει πιο πολύ ανάγκη σκεφτόμουν:hmm:
Πήγαμεμε τη havana στο μέρος που ήταν αυτές οι γατούλες,και τσουπ να΄την.Τι αγκαλιες,τι πατουσάκια,τι μυτιες,τρελάθηκα,πήγα να κρατήσω χαρακτήρα"Ποιό έχει περισσότερη ανάγκη;"Χαζή αφού σου το δείχνει από μόνη της.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Σε όλη την επιστροφή συνοδευόμουν από μια κυρία,κιχ δεν ακούστηκε,ούτε ο ταξιτζης δεν πήρε χαμπάρι,οτι η γατοφόρος ήταν γεμάτη.
Φτάαμε σπίτι,ανοίγω την πορτούλα που να βγει:(Κρίμα σκέφτηκα,έπρεε να ξαπλώσω λίγο πριν πάω για δουλεια,πήρα τη γατοφόρο δίπλα μου και πάνω που άρχια να χαλαρώνω τσουπ στο κεφάλι μου,γουργουριτά,πατουσάκια,μυτιές,φιλιά τα πάντα.Μια γατούλα σαν να ήταν χρόνια μες το σπίτι,την αμέσως επόμενη θέση στην καρδιά της την πήρε ο μικρός,μετά όλοι οι άλλοι.
Αλλά αυτό που με τρέλανε και με έκανε να δηλώνω τρελά ερωτευμένη μαζί της έγινε χθες.:happy::happy:
Το απογευματάκι,γύρω στις 7 με παίρνουν από τον Ευαγγελισμό να μου πουν ότι το πιο καλό μου φιλαράκι χτύπησε με τη μηχανή και είναι εκεί.Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι πως γυρίζοντας 3.30 η ώρα σπίτι βρήκα την Αγάπη μου να με περιμένει την πόρτα,ούτε μπάνιο ούτε τίποτα απλά ξάπλωσα στον καναπέ και άρχισα να κλαίω,και έρχετε τούτο το αγγελλούδι ξαπλώνει στο κεφάλι μου δίπλα και να κουτουλίες,και να μου γλυφει τα δάκρυα και να γουργουρίζει σαν μηχανάκι.Πόσο με ηρέμησε δεν λέγετε,κάποια στιγμή θα με πήρε ο ύπνος,ξυπνησα από την ήρεμη ανάσα της,ποιός κοιμάτε δίπλα μου η πρώτη μου σκέψη,πριν ανοιξω τα μάτια,ανοίγω τα μάτια και βλέπω δυο κατα πράσινες ματάρες να με κοιτούν και να ξανα γλυψιμό και γουργουρητά.
Κάπου μέσα στο site μπήκε η ερώτηση αν θα πληρώνατε για ένα αδέσποτο γατάκι;Εγώ το μόνο που μπορώ να πω μετά τα χθεσινά πως την αγάπη που μας χαριζον αυτά τα ζωάκια δεν την ξεπληρώνει τίποτα:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Πληρώνετε η αγάπη;
Κάτι ακόμα,το μωρό μου είναι 21/2 χρονων!πειράζει τίποτα;Μη διστάσει κανείς να πάρει μια πιο μεγάλη γατούλα,έχουν περάσει γάτες και γατάκια από τα χέρια μου!Ενα θα πω πηγαίνετ από το Κ.Γ. και αφήστε μια ψυχούλα να σας υιοθετήση.
:):):)Ευχαριστώ havana,ευχαριστώ και τα κορίτσια που μου εμπιστευτηκαν αυτό το υπέροχο πλάσμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• belladonna.jpg
    belladonna.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 92
Αχ βρε Πόπη, πραγματικά με συγκίνησες, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο...:cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει να ζεις!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

πωπω...όντως σε υιοθέτησε..να τη χαίρεσαι και να σε χαίρεται πόπι!

ψυχούλα μου... συγκινήθηκσ.... μπραβο ποπι

πόπι μου με έκανες να κλάψω πρωί πρώί :redface::redface::redface::redface:
τι γλυκιά ιστορία και τι γλυκιά γατούλα ο πίτσης πως τα πάει μαζί της????

Ο Πιτσάκος δεν έχει πρόβλημα η μικρή έχει πρόβλημα οι σφαλιάρες που του ρίχνει είναι ξεγυρισμένες:lol::lol::lol::lol:Η εκδίκηση του γυναικιού φύλλου.

Πόπι, έχεις την καλύτερη "θετή μητέρα"!:) Να αγαπιέστε πάντα τόσο πολύ και να ζείτε αγκαλίτσα:happy:

Απ'οτι βλεπω τα ιδια συναισθηματα νοιωσαμε ολοι.Πραγματικα συγκινητικο.Μπραβο στη γατουλα και σε σενα Ποπι.

Μπράβο Πόπι,να τη χαίρεσαι και να σε χαίρεται!Πολύ γλυκιά ιστορία,νομίζω ότι μόλις βρήκες το φύλακα γατοάγγελό σου!:rolleyes:

Ποπή, να είστε παντα καλά και να χαρίζετε αγάπη η μία στην άλλη...Τι όμορφα πράγματα ειναι αυτά που έγραψες..σύντομα θα τα βρουν και με τον Πιτσι μην ανησυχείς...:)

ποπι ποπι , εκανες παλι μαγικα, υποτιθετε μετα απο καθε υιοθεσια παιρνω μεσα στην πρωτη εβδομαδα τηλεφωνο τους ναδοχους γονεις αν θελουν να επιστρεψουν το γατακι αν τα βρηκαν σκουρα και τα λοιπα, το ιδιο και στο μηνα στους 3 και στους 6 επομενους... γενικα τους πριζω για να διασφαλισω το ζωακι,,,, νομιζω εσενα δε χρειαζετε να σε παρω συντομα....:lol::lol::lol::lol:

Παρά λίγο να κλάψω!!!
Να ‘στε καλά, Πόπι, εσύ και η θετή σου μητέρα!
faridalav

Πραγματικα,δακρυσα...
Ποτε θα ερθει και το δικο μου?Δεν περνανε οι μερες...

ποπι ποπι , εκανες παλι μαγικα, υποτιθετε μετα απο καθε υιοθεσια παιρνω μεσα στην πρωτη εβδομαδα τηλεφωνο τους ναδοχους γονεις αν θελουν να επιστρεψουν το γατακι αν τα βρηκαν σκουρα και τα λοιπα, το ιδιο και στο μηνα στους 3 και στους 6 επομενους... γενικα τους πριζω για να διασφαλισω το ζωακι,,,, νομιζω εσενα δε χρειαζετε να σε παρω συντομα....:lol::lol::lol::lol:

Αγάπη μου τα μαγικά τα έκανε η μικρή μας:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:δηλώνω τρελά ερωτευμένη μ'αυτή τη μάγισσα,από χθες δεν έχει ξεκολήσει λεπτό από πάνω μου!Είναι η μόνη που με κάνει να χαμογελώ και πρέπει γιατί έχω και τα παιδιά,χίλια ευχαριστώ και πάλι που μεσολάβησες:happy::happy:

ΠΟΠΙ κανε καμια ευχουλα να δοθουν και τα αδερφακια της..κριμα ειναι τα κακομοιρακια εχουν περασει τοσα πολλα!!!!:(:confused::/:

:):):)Χιλιάδες ευχές,καταλαβαίνουν παιδιά και το ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο.το παλικάρι που χτύπησε το είχα ψήσει να πήγαινε να τα έβλεπε σήμερα,άλλος τρελλός γατόφιλος.Ελπίζω μέχρι να βγει να μην έχει μείνει κανένα για να σκάσει από τη ζήλια του.:(

:):):)Χιλιάδες ευχές,καταλαβαίνουν παιδιά και το ανταποδίδουν στο πολλαπλάσιο.το παλικάρι που χτύπησε το είχα ψήσει να πήγαινε να τα έβλεπε σήμερα,άλλος τρελλός γατόφιλος.Ελπίζω μέχρι να βγει να μην έχει μείνει κανένα για να σκάσει από τη ζήλια του.:(

Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να γίνει καλά το φιλαράκι σου. Και του εύχομαι να βρει και την γατούλα που θα τον κερδίσει και θα τον κάνει να γουργουρίζουνε μαζί:)

Μπράβο γλυκιά μου, να το χαίρεσαι το παρδαλό σου!!!!
Περαστικά στο φιλαράκι σου.

κι εγω ευχομαι να γινει καλα και να του συμβει οτι συνεβει σε εσενα να βρει γατουλα που να τον ερωτευτει με την πρωτη ματια και να του κανει οτι τσαλιμια εκανε σε σενα η μικρη μαγισσα για να την παρεις μαζι σου...
αχ τι καλα που πηρες τη συγκεκριμενη και οχι την πιο διπλα, αν ηταν αλλος θα ελεγε ιδια ειναι μωρε τι σημασια εχει...εγω νομιζω πως ειχε!!!!!!!!!!1

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back