Η αγάπη μου

Γρηγορη αναρρωση ευχομαι στο φιλο σου....
και σιγουρα οταν με το καλο βγει απο το νοσοκομειο λίγη γατοθεραπεία θα του κάνει καλο...
Οσο για την μικρή σου μάγισσα.... να περνατε καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματη να είναι καλα και ο φίλος και μπραβο που φροντίζεις ενα τετιο πλασματακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:(Καλέ όλα τα φώτα στο Αριγκάτο κι εμείς τίποτα στο τέλειο γατουλίνι που φοριέται όλη τη μέρα κρεμασμένο πάνω σου και σαν αξεσουαρ!ντροπή σας εχω μια μεγάλη καρδιά για όλους.Μόνο έχω μια απόρια,πόσο μεγάλες είναι οι γάτες αυτού του σπιτιού:P:P:P:P:Pμόνο τον τριχωτό τον μπουγάτσα δεν τον πάω ακόμα μου σπάει τα νευρά σε όποια αγκαλία πάω να σου τον και αυτός Τρώει τη σφαλιάρα του και ησυχάζει ο χ............

Πόπι μη μας στενοχωριέσαι,περνάμε κι από εδώ να δούμε την κούκλα σου με τις πράσινες ματάρες
!

:(:(:(Καλέ όλα τα φώτα στο Αριγκάτο κι εμείς τίποτα στο τέλειο γατουλίνι που φοριέται όλη τη μέρα κρεμασμένο πάνω σου και σαν αξεσουαρ!

:DΈχεις τα δίκια σου, αλλά θα πρέπει να δώσεις περισσότερες μικρές λεπτομέρειες , ωστε να εμπνευστεί ο ποιητής. (Αν εμπνευστεί τέτοιο βούρλο που είναι...):blink:

Βεβαιώς, μην αυταπατώμεθα..., ο Αριγκάτο είναι SPESIAL γάτος. STAR.

Όμως, ακόμα ακόμα, εγώ (μπορεί να είμαι και βλήμα βέβαια) δεν έχω καλοκαταλάβει πώς το έβγαλες το γατόνι.:confused:

Το μπερδεύεις με όλα τα υπόλοιπα και γίνεται αχταρμάς....

Φιλάκια!!!!:hello:

'Ονομα,ο καθένας τη φωνάζει όπως θέλει,που να καταλήξουμε;
Μια ερώρηση,είναι φυσιολογικό τόσα σάλια από τη χαρά της;ξαπλώνω λίγο να ξεκουραστώ,τρέχει το κεφάλι της στο κεφάλι μου και από τα χάδια και τα φιλιά της τρέχουν ποτάμι τα σάλια:lol::lol::lol::lol:Δεν μου έχει ξανατύχει και προς θεού δεν τα σιχαίνομαι,απλά απορία:hmm:

και μένα ο Τσε όταν μου κάνει "μασαζ" του τρέχουν τα σάλια. Παιδικά καταλοιπα και τρελλη αγαπη βρεεεεεεε τυχερη

Ευχαριστώ Νότα για την άμεση απάντηση,το πόσο με καταλαβαίνει αυτό το μωρό δεν λέγετε και ήμουν σχεδόν σίγουρη οτι με παιρνάει αν όχι για μαμά της,σίγουρα για γάτα.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

θα πρέπει να δώσεις περισσότερες μικρές λεπτομέρειες , ωστε να εμπνευστεί ο ποιητής.
Όμως, ακόμα ακόμα, εγώ (μπορεί να είμαι και βλήμα βέβαια) δεν έχω καλοκαταλάβει πώς το έβγαλες το γατόνι.
Το μπερδεύεις με όλα τα υπόλοιπα και γίνεται αχταρμάς....

'Ονομα,ο καθένας τη φωνάζει όπως θέλει,που να καταλήξουμε;

Εεεεεμμμμμμ..... αυτά δεν βοηθάνε.....:P

Μια ερώρηση,είναι φυσιολογικό τόσα σάλια από τη χαρά της;ξαπλώνω λίγο να ξεκουραστώ,τρέχει το κεφάλι της στο κεφάλι μου και από τα χάδια και τα φιλιά της τρέχουν ποτάμι τα σάλια:lol::lol::lol::lol:Δεν μου έχει ξανατύχει και προς θεού δεν τα σιχαίνομαι,απλά απορία:hmm:

ήμουν σχεδόν σίγουρη οτι με παιρνάει αν όχι για μαμά της,σίγουρα για γάτα.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ενώ αντιθέτως αυτά βοηθάνε...... ;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τα σάλια της μικρής μου μάγισσας βοηθάνε;:hmm::hmm::hmm::hmm:Κάνουν καλό στην επιδερμίδα;:inlove::inlove::inlove:

Πόπι μου, θα σε μαλώσω:mad: τώρα τελευταία όλο για τη Μαγισσούλα σου μας μιλάς μόνο!!!
Αν θυμάμαι καλά, έχεις ακόμη ένα γατούλι, μικρό, γλυκό, όμορφο, αξιαγάπητο, τέλειο, ασπρούλικο, χνουδωτό, μουτράκι.......εκείνο δεν το σκέφτεσαι άλλο καθόλου:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Οσο για τα σάλια, και μένα μου το κάνει ο Φιντέλ αυτό....πέφτει ΤΟ γλείψιμο και να τρέχουν τα σάλια...ούτε σκύλος να ήταν:lol:

Καλέ έχεις δίκαιο,ξέχασα τον καημένο τον Πίτση,που περιμένει να πληρωθώ να κάνουμε μια σουπερ περιποίηση και να πάει στη νύφη.:up::up::up::up::up:Ναι,ναι βρήκαμε νύφη,Μαγισσούλα αν όλα πάνε καλά ετοιμάσου,κάτι ίσως έρθει μαζί μου τον Αυγουστό.

Καλέ έχεις δίκαιο,ξέχασα τον καημένο τον Πίτση,που περιμένει να πληρωθώ να κάνουμε μια σουπερ περιποίηση και να πάει στη νύφη.:up::up::up::up::up:Ναι,ναι βρήκαμε νύφη,Μαγισσούλα αν όλα πάνε καλά ετοιμάσου,κάτι ίσως έρθει μαζί μου τον Αυγουστό.

Τι, πώς, πότε, ποιά ;;;;;;;:confused::up::up::up:

Πίτση που θα σας πούμε να μας ματιάσετε,ας μιλήσει η νύφη:P:P:P:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol::lol:

Για του λόγω το αληθές.Ευχαριστώ μαγισσα μου

Συνημμένα

• Ποπι.jpg
    Ποπι.jpg
    10 KB · Εμφανίσεις: 47
Μιλάμε για έρωτα αυτή η γάτα όχι αστεία...:)

Κιαυτή είναι τη 2-3 μέρα τώρα να δεις τι γίνεται,ας τα δουν και άλλοι να δουν τι υπέροχα γατάκια είναι

Κεραυνοβόλος,όχι αστεία!:inlove::inlove::inlove:

Axxx πολυ ωραια η φωτο ... αγκαλιτσες και αγαπες!!! ουτε στον υπνο δεν σε αποχωριζεται!!! :inlove:

Για να μη μιλάμε συνέχεια για τον Πρίγκιπα και για το αν έκανε καλά τι δουλεία του,ήρθε η ώρα να μιλήσω για το Αλητάκι μου.
Το όνομα το κλείσαμε γιατί βρήκαμε το τραγούδι των ΝΑΜΑ.(ακούστε το)
από τα βάθη της καρδιάς μου στη havana που έφερε αυτό το πλάσμα στη ζωή μου,μιλάμε για το ΓΑΤΙ,ίσως να με βλέπει σαν γάτα δεν ξέρω,αλλά η σχέση μας γίνετε ολο και καλύτερη.Καμιά φορά με κάνει και απορώ καλά αυτό το γατί δεν θα ζητήσει ποτε τουαλέτα;φαγητό κάτι;ΜΟΝΟ αγκαλια:hmm::hmm::hmm:
Εχει μάθει τώρα πια τις ώρες που δουλεύω ή να κάθετε δίπλα μου ή να λίαζετε.Με τα παιδιά τα επισκέπτεται όλα και από λίγο,άλλα μολις με δει ότι πέρνω χέρια από τον υπολογιστή σκαρφαλώνει πάνω μου και γυρίζω με γατοπαπαγάλο.
Οσο για το βραδυνό ύπνο,άντρα δεν είχα,άντρα απέκτησα,το τι ροχαλητό ρίχνει δεν λέγετε,τρώω και καμία μες τον ύπνο της να πάω πιο κει στο μαξιλάρι να κοιμηθεί καλύτερα.
Θα μπορούα να σας μιλάω ώρες ,αλλά σταματώ,ήταν το ευχαριστώ από μένα στη γατούλα που με υιοθέτησε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back