Η αγάπη μου

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ολα αυτά τα ξέρω,αυτά έγινα αιτία να δώσω την μπέμπα μου,που ήταν ακριβως το ίδιο δεμένη.αυτή την αποχωρίστικα τοαλητάκι μου δεν θέλω με τίποτα,μελανχολεί χωρις εμένα και δεν την εμπιστεύομαι πουθενα.ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ;
'Οσο για τις θεραπειες βρήκα στους αδένες του στήθους κακοήθης όγκους,δεν ειναι η πρωτη φορα και ξέρω πως όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.
sli8erin ευχαριστώ πολύ για το αγγελάκι,είναι κάτι που ολες μας πρέπει να προσεχουμε γιαυτό και δεν υπάρχει πρόβλημα να το μοιραστώ μαζί σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 14092006007.jpg
    14092006007.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 31
Μπορεί να πω κάτι που θα ακουστεί τετρημένο αλλά η ψυχολογία πάιζει μεγάλο ρόλο. Άλλωστε όλες οι νέες εξελήξεις με ταβλαστοκύτταρα μας οδηγούν ένα βήμα πριν να νικήσουμε όλες τις αρρωστιες κ γιατί όχι κ το θάνατο -ή τουλάχιστον να ζούμε πάρα μα πάρα πολλά χρόνια- γι αυτό θα πρέπει να ηρεμήσεις κ συζήτησε το με το γιτρό σου μήπως γίνεται να το αποφεύγεις το γατάκι σου για κάποιες ώρες μετά την θεραπεία κ όταν τα επιπεδα θα είναι ασφαλή να το έχεις στην αγκαλιά σου γιατί κ εσύ θα αισθάνεσαι καλύτερα. Από εμένα εύχομαι με όλη μου την καρδια να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια, θα ρωτήσω κ ένα γνωστό μου γιατρό αν γνωρίζει τίποτα για καινούργιες εξελίξεις στο θέμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόπη μου...τι να πω....καλή ανάρρωση σε σένα πρώτα απ΄όλα:).....όσο για το αλητάκι σου κάτι θα βρεθεί είμαι σίγουρη!:)

Εχεις όλη τη θετική σκέψη μας μαζί σου!!!!!!!

Ποπάκι περαστικά.Γιατί δεν τον ρωτάς για ποσο καιρό μετά απο κάθε θεραπεία χρειάζεται να μένει μακριά σου;Ναι ειδικά για αυτό θα ειναι άσχημο,νομιζω οτι μελαγχολει πολυ οσο λείπεις.Αλλά δες εσύ να είσαι καλά και όλα γίνονται!Πως μεγάλωσε έτσι το Σιλβεστράκι καλε;Ο Σειριος στέλνει φιλάκια!

Ολα αυτά τα ξέρω,αυτά έγινα αιτία να δώσω την μπέμπα μου,που ήταν ακριβως το ίδιο δεμένη.αυτή την αποχωρίστικα τοαλητάκι μου δεν θέλω με τίποτα,μελανχολεί χωρις εμένα και δεν την εμπιστεύομαι πουθενα.ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ;
'Οσο για τις θεραπειες βρήκα στους αδένες του στήθους κακοήθης όγκους,δεν ειναι η πρωτη φορα και ξέρω πως όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.
sli8erin ευχαριστώ πολύ για το αγγελάκι,είναι κάτι που ολες μας πρέπει να προσεχουμε γιαυτό και δεν υπάρχει πρόβλημα να το μοιραστώ μαζί σας

Πάντως εγώ θα αρχίσω από τώρα να μουγκρίζω ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ......:)

Πάντως εγώ θα αρχίσω από τώρα να μουγκρίζω ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ......:)
Και εγώ μαζί σου ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ,το έχω ξαναπεράσει και έχουμε καλά αποτελέσματά,δόξα το Θεό,απλά ζήλεψε και το άλλο στήθος:lol::lol::lol:
Το πρόβλημά μου είναι το Αλητάκι μου να την κρατώ μακρια μου τις πρώτες 6-8 ωρες που μου είπαν;ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ.

Ποπάκι κατ αρχήν να σου πω οτι σε θαυμάζω για τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα -με χιούμορ-και έπειτα αν το δεις πιο ψύχραιμα το ζήτημα θα κάνεις αυτό ακριβώς θα το αποφύγεις τις πρώτες 8 ώρες κ θα περάσεις άλλα 2 ποιοτικά 8ωρα μαζί;) άλλωστε αν το σκεφτείς με τις δουλειές κ μ ε όλα αυτά του σπιτιού φαντάζομαι ότι κ πριν ένα 8ωρο το περνούσατε χώρια. Α! να σου πω ότι το αλητάκι σου μοιάζει με το δικό μου αλητάκι που βρήκα πριν μερικές εβδομάδες, έχω φωτο στο gallery

Ποπάκι περαστικά.Γιατί δεν τον ρωτάς για ποσο καιρό μετά απο κάθε θεραπεία χρειάζεται να μένει μακριά σου;Ναι ειδικά για αυτό θα ειναι άσχημο,νομιζω οτι μελαγχολει πολυ οσο λείπεις.Αλλά δες εσύ να είσαι καλά και όλα γίνονται!Πως μεγάλωσε έτσι το Σιλβεστράκι καλε;Ο Σειριος στέλνει φιλάκια!

Οχι Δωράκι ο Θιλβθτρο(μην μας αλάζετε το όνομα:lol::lol::lol::lol:)είναι μαυρομυτάκιας,αυτή είναι η μπέμπα μου που αναγκάστηκα για τον ίδιο λόγο να τη δώσω.

Κορίτσια σας ευχαριστώ,το έχω ξαναπεράσει και έχουμε καλά αποτελέσματά,δόξα το Θεό,απλά ζήλεψε και το άλλο στήθος:lol::lol::lol:
Το πρόβλημά μου είναι το Αλητάκι μου να την κρατώ μακρια μου τις πρώτες 6-8 ωρες που μου είπαν;ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ.

Εύχομαι και αυτή την φορά τα πράγματα να πάνε καλύτερα από την προηγούμενη κι εμείς εδώ είμαστε να μας τα λες. Κι όσο για το μικρό σου ε βρε μόνο 8 ώρες είναι. Κι εγώ στην δουλειά τον αποχωρίζομαι 10 ώρες τον μικρούλη μου:) Όλα θα πάνε καλά

Οχι Δωράκι ο Θιλβθτρο(μην μας αλάζετε το όνομα:lol::lol::lol::lol:)είναι μαυρομυτάκιας,αυτή είναι η μπέμπα μου που αναγκάστηκα για τον ίδιο λόγο να τη δώσω.
Αχ είδα ασπρόμαυρο και μπερδευτηκα,συγνώμη...:redface:Υπομονή τότε,ένα οκτάωρο είναι,θα περάσει!Είναι για το καλό σου και θα το καταλάβει πιστευω.;)

Ποπη μου περαστικα καταρχάς και ολα καλα θα πανε. :)

8 ωρες μακρια σου δεν ειναι και τίποτα καλε! Εξάλλου ποσο θα κρατησει αυτο;

Κι από εμένα περαστικά..Σας θαυμάζω εσάς, που αντιμετωπίζετε πράγματα τόσο θλιβερά για τους άλλους με αισιοδοξία και χιούμορ(κοινώς συμφωνώ με την σλίθεριν χαχαχα)!Νερααιδόσκονη για ναπάνε όλα μα όλα καλά!!!!

Κι από εμένα περαστικά..Σας θαυμάζω εσάς, που αντιμετωπίζετε πράγματα τόσο θλιβερά για τους άλλους με αισιοδοξία και χιούμορ(κοινώς συμφωνώ με την σλίθεριν χαχαχα)!Νερααιδόσκονη για ναπάνε όλα μα όλα καλά!!!!

Κατερινάκι επειδή είσαι μικρή ακόμα σαν γιαγιά να σου μεταδώσω τη γνώση των χρόνων μου:blink:δεν ασχολούμαστε με μικρά πραγματάκια.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι το Αλητάκι μου αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε 20 μέρες είναι αυτές.καλύτερα για λίγο παρά να ην δώσωκαι πια μετά εγώ ταχα μου θα μαλώνω που μου έχει πίαει το ρεβάτι και ποια θα μου αρχίζει το μουρμουρητό παίρνονας θέση στο κεφάλι μου για να με λούσει.Γιαυτό το γατί ποτέ δεν θα είμαι καλά λουσμένη:lol::lol::lol::lol::lol:ή μου φτιαχνει καλύτερες μπούκλες:hmm::hmm::hmm::hmm::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Κατερινάκι επειδή είσαι μικρή ακόμα σαν γιαγιά να σου μεταδώσω τη γνώση των χρόνων μου:blink:δεν ασχολούμαστε με μικρά πραγματάκια.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι το Αλητάκι μου αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε 20 μέρες είναι αυτές.καλύτερα για λίγο παρά να ην δώσωκαι πια μετά εγώ ταχα μου θα μαλώνω που μου έχει πίαει το ρεβάτι και ποια θα μου αρχίζει το μουρμουρητό παίρνονας θέση στο κεφάλι μου για να με λούσει.Γιαυτό το γατί ποτέ δεν θα είμαι καλά λουσμένη:lol::lol::lol::lol::lol:ή μου φτιαχνει καλύτερες μπούκλες:hmm::hmm::hmm::hmm::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Ναι ...η αλήθεια είναι ότι το αλητάκι και η Ήλια θα γινόντουαν πολύ καλες κομμώτριες(κυρίως στο λούσιμο η Ήλια παίρνει άριστα..)Σε καταλαβαίνω απόλυτα για αυτό!!!!!!!!!:lol::lol:Απο την πρώτη μέρα μου πλένει το κεφάλι μου και μου φτιάχνει τζίβες...Λες να θέλει να μου περάσει κανένα μήνυμα(πλύσου επιτέλους με άλλο σαμπουαν κλπ?????:hmm:)Δυο μήνες και κάτι τα έχω μαζί μου στο δωματιάκι μου και έτσι και μου τα πάρουν θα τρελαθώ!!!!:|Σε καταλαβαίνω ...αν και όχι στο βαθμό που το νιώθεις!!!:redface:Ελπίζω να βρεθεί λύση!!Να μας ενημερώνεις έτσι???Και πάλι περαστικά!

Κατερινάκι θέλω άλλο ένα γατάκι να το βγάλω ΜΑΠΑ.
Εχω διαβάσει από που βγήκαν τα ονοματά τους και έχω κατασυγκινηθεί,αλλά έτσι θα μπορώ να το λέω χωρίς να παρεξηγήται κανεις.

Ποπάκι έχεις τόση θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη πώς όλα θα πάνε καλά...:)...μην ανησυχής για το Αλητάκι είναι ξύπνιο γατί...αν είναι δώστου το Θιλβεθτράκι για καμια σφαλιάρα ....άλωστε τι είναι λίγες ώρες αποχωρισμού...στο τέλος όλα καλά θα πάνε.
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μετα απο αυτή τη φάση που περνάς ...βλέπω το Αλητάκι να πέρνει τη θέση τατουτάζ αντι για κασκολ...για να έιναι σίγουρο πως δεν θα απομακρίνετε απο σένα ούτε δευτερόπλεπτο:lol::lol:

Περαστικούλιααααααα

Ποπάκι έχεις τόση θετική ενέργεια που είμαι σίγουρη πώς όλα θα πάνε καλά...:)...μην ανησυχής για το Αλητάκι είναι ξύπνιο γατί...αν είναι δώστου το Θιλβεθτράκι για καμια σφαλιάρα ....άλωστε τι είναι λίγες ώρες αποχωρισμού...στο τέλος όλα καλά θα πάνε.
Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μετα απο αυτή τη φάση που περνάς ...βλέπω το Αλητάκι να πέρνει τη θέση τατουτάζ αντι για κασκολ...για να έιναι σίγουρο πως δεν θα απομακρίνετε απο σένα ούτε δευτερόπλεπτο:lol::lol:

Περαστικούλιααααααα

Δεσποινάκι ευχαριστώ,αλλά σιγά μην ασχοληθεί το Αλητάκι με το βρέφος,ο Πίτσης τι κανει;αν και τον έχει μαθει άριστους τρόπους,ναι είναι αλήθεια,αλλά όλα τα λεφτά ειναι όταν πιάνεται από την ουρά του Πίτση και γυρίζουν όλο το σπίτι:lol::lol::lol::lol:Μόνο που πρέπει να τους μάθω να κάνουν καλύτερα τις γωνίες:lol::lol::lol::P:P:P

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και θα τη βρεις την ακρη με το αλητακι.Εγω και η Leia σου στελνουμε μπολικη θετικη ενεργεια(θα στελναμε μουστακοσκονη αλλα τα μουστακια μας τωρα μεγαλωνουν,μας ειχαν κοπει) με την ουρα-κεραια της Leia!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα και θα τη βρεις την ακρη με το αλητακι.Εγω και η Leia σου στελνουμε μπολικη θετικη ενεργεια(θα στελναμε μουστακοσκονη αλλα τα μουστακια μας τωρα μεγαλωνουν,μας ειχαν κοπει) με την ουρα-κεραια της Leia!!

Ελεγα κι εγώ ότι μας δίνεις τη Leia μιας και χασαμε τα μικρά του Πίτση μας.:):):):)
Καλέ μην ανησυχείται για μένα όλα καλά θα πάνε,για το γατουλινι μου να ανησυχείται.Εγώ το είπα απλά μια και οι περισσότερες είμαστε γυναίκες να προσέχουμε.Ευχαριστώ πάντως όλες σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back