Η αγάπη μου

Ποπάκι,
ο Τούλης ο μεγας μυστακιοφόρος,
η Πούπσυ η χοντροκόλα (τρώει τρώει και δεν σκάει γιατί την διακατέχει το Κατοχικό σύνδρομο) κι εγώ σου τραγουδάμε τον αγαπημένο μας σκοπό
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Σφύριζε χαρούμενα μπορείς...
Δες τη θετική πλευρά της ζωής
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Όλες μας έχουμε κάτι να εκμυστηρευτούμε απο πλευράς υγείας που πήγε καλά και πέρασε
χάρη στη θετική μας αντιμετώπιση.

:kiss::kiss::kiss::kiss:
Μίκυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερινάκι θέλω άλλο ένα γατάκι να το βγάλω ΜΑΠΑ.
Εχω διαβάσει από που βγήκαν τα ονοματά τους και έχω κατασυγκινηθεί,αλλά έτσι θα μπορώ να το λέω χωρίς να παρεξηγήται κανεις.

Είδες????Είναι κόλπο!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε Πόπι την επόμενη φορά θα έρθεις και για καφεδάκι στην συνάντηση κανόνισεεεεε:)

Επιτέλους φωτογραφίες:up::up::up::up:ΑΛΗΤΑΚΙ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:το μην του μιλάτε του παιδιου το ξέρεται!!!!!!1:P

Συνημμένα

• DSC00015.jpg
    DSC00015.jpg
    82,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • DSC00021.jpg
    DSC00021.jpg
    141,7 KB · Εμφανίσεις: 44
Ε μα κι εσυ ποπη, τα φλας στη μούρη! :) Κοιμόμαστε, δεν βλέπεις;
Σα λιγο μπαλιτσα μου φαίνεται ομως, μηπως το παρακάνει με την καλοπέραση;

Εμ,ενοχλείτε μανδαμ με τη φωτογραφική πάνω στη ρέκλα!:P

καλημερα...τωρα διαβασα τις εξελιξεις...
ρε ποπακι....περατικα σου , δυναμη και κουραγιο..
τι να πω ,
να πανε ολα πολυ πολυ καλα...:up:

Εμ,ενοχλείτε μανδαμ με τη φωτογραφική πάνω στη ρέκλα!:P

Καλέ δεσπινις:lol:δεν τις τραβηξα εγώ,δεν λέτε πάλι καλά που τους αφήσε και δεν έγινε καπνος:lol::lol::lol:δεν τους θέλει απλά,δεν σας ενοχλω,μην ενοχλείται:P:P:P

Γειά σου Ποπάκι!!!:hello:
Πώς τα πάς κοπέλα μου;
Σ' αγκαλιάζει στα ελεύθερα οκτάωρα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back