Η αδεσποτούλα μου χτυπήθηκε από μηχανάκι

Λυπάμαι πολύ...:(
Κουράγιο και πάλι μπράβο για όλα όσα έκανες γι' αυτήν -όχι μόνο σήμερα αλλά σε όλη της τη ζωή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ-πολύ λυπάμαι για το καημένο γατουλίνι. Γεια σου αδεσποτάκι:bye:
Καλή τύχη από εκεί που μας κοιτάς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι πραγματικά πολύ. Μου δημιουργεί μεγάλο πόνο να τελειώνουν έτσι τα γατάκια. Όσο αυτό για την γλωσίτσα της μου φέρνει στο μυαλό μνήμες που με πονάνε πολύ μα πάρα πολύ. Και φυσικά έγινα και ρεζίλι στην δουλειά. :(

Λυπάμαι... Λυπάμαι πάρα πολύ... Μπράβο όμως σε σένα για όλα όσα έκανες γι αυτήν μ'εσα στα 6 χρόνια ζωούλας της...

Ειναι πολύ δυσκολα αυτα τα ατυχηματα το εχω περασει πολλες φορες.. σε καταλαβαινω ειναι δυσκολο

Δυστυχως τελειωσε πια το σωμα της ειναι τελειως ακαμπτο κοκκαλωσε τελειως ,ακομα ειναι λιγο ζεστη μαλλον απο τις κουβερτες που την εχω τυληξει.Ηταν μαλλον πολυ αργα απο την αρχη. Η Μυρτουλα εχει μια ωρα που δεν αφηνιαζει,δεν στεκεται πισω απο την πορτα του δωματιου που την εχω.Μαλλον το καταλαβε και αυτη.Σκεφτομαι να παω τελικα το απογευμα στην δουλεια για να ξεχαστω με κατι αλλο και να μην το σκεφτομαι συνεχεια.Πως θα δω την θεση της στο κατωφλι της πορτας μου
αδειο.Ο πονος ειναι αβασταχτος...σαν να χανεις ανθρωπο.
Σκεφτομαι να την θαψω το βραδυ,εχουμε μετα την πυλωτη επιφανεια με χωμα,ετσι να την αισθανομαι κοντα μου
Την ταιζα τοσον καιρο την στειρωσα προσφατα και ολο ελεγα επιτελους να τις δωσω ενα ονομα αλλα κανενα δεν μου ταιριαζε ισως να ηταν γραφτο...Σαν αδεσποτουλα εφυγε...
Λυπάμαι, Niki... Εσύ έκανες ό,τι καλύτερο μπορούσες, όμως η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή και το λαδάκι της ψιψίκας είχε σωθεί. :(
Τουλάχιστον είχε κοντά της κάποιον που την αγάπησε και την φρόντισε.

Τι ασυνήδιτος οδηγός!!! Και μάλιστα σε μηχανάκι!!! Τουλάχιστον είχε δίπλα της κάποιον που την αγαπούσε και την φρόντιζε... Τουλάχιστον δεν ξεψύχισε στο πεζοδρόμιο... Αυτό με τη γλώσσα μου θυμίζει την γατουλίνα μου τη Λαίδη που έπεσε από το μπαλκόνι πριν δύο μήνες...

λυπαμαι παρα πολυ για αυτο που εγινε και εγω οταν διαβασα οτι εφυγε απο την ζωηαδεσποτούλα με πηραν τα κλαματα δεν κσερω γιατι.Γενικότερα οταν εείχα παει για πρωτη μου φορα στην ενοτητα ο τελευταιος αποχαιρετισμος εκλαιγα για ωρες.:cry::cry::cry::bye::bye::bye:

Αμάν βρε Νίκι, τι ξαφνικό ήταν αυτό:(
Δεν έχω λόγια....λυπαμαι πάρα πολύ!:cry::cry::cry::cry:

Αχ,βουρκωσα!!

Καλό της ταξίδι. Κουράγιο.

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.Με βοηθαει πολυ να ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που με καταλαβαινουν και εχουν βιωσει παρομοιες εμπειριες.
Πριν λιγο την εθαψα... οτι και να πω θα ειναι λιγο
Καλο ταξιδι ψυχη μου, παντα θα εχεις ξεχωριστη θεση στην καρδια μου

Niki μου κουράγιο...Κι εμένα στα χέρια μου έμεινε το Εκτορίνι μου...Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω,μόνο υπομονή...:(

Τώρα το διάβασα, είναι άδικο ρε γμτ... Δάκρυσα... Τόση σφαγή στους δρόμους... Είναι άδικο... Να είσαι καλά γατούλα εκεί ψηλά και μπράβο σε σένα Νίκη, έκανες ότι μπορούσες...

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.Με βοηθαει πολυ να ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που με καταλαβαινουν και εχουν βιωσει παρομοιες εμπειριες.
Πριν λιγο την εθαψα... οτι και να πω θα ειναι λιγο
Καλο ταξιδι ψυχη μου, παντα θα εχεις ξεχωριστη θεση στην καρδια μου

Καλό ταξίδι στο κοριτσάκι σου και να είσαι σίγουρη πως ξέρει πόσο την αγάπησες!:cry::bye:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back