Η ανατροφή των παιδιών

Απάντηση: [split] Η ανατροφή των παιδιών

Mην με κοροιδευεται!!!ειμαι ευαισθητο παιδι :redface::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mην με κοροιδευεται!!!ειμαι ευαισθητο παιδι :redface::P

καθολου δεν σε κοροιδευω..απλα...μου αρεσει που εισαι αυθορμητος...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλάκι you're my favourite 19 year old!!!!:clapup::clapup:

και εμενα επισης!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

:redface::redface::redface:
χαιρομαι που με αγαπατε !!
αν οχι θα σας πλακωσω ολους στο ξυλο :ropalo: !!! Γι'αυτο, αντε συμμορφωθειτε μην τα σπασω ολα δω μεσα .....( υφος βαρυ ασηκωτο, τσιγαρο στα χειλη με μπεγλερι και ...λιγο ορεστης μακρης ) :tongue::tongue::tongue:

:redface::redface::redface:
χαιρομαι που με αγαπατε !!
αν οχι θα σας πλακωσω ολους στο ξυλο :ropalo: !!! Γι'αυτο, αντε συμμορφωθειτε μην τα σπασω ολα δω μεσα .....( υφος βαρυ ασηκωτο, τσιγαρο στα χειλη με μπεγλερι και ...λιγο ορεστης μακρης ) :tongue::tongue::tongue:

ααααααααααααααα...εσυ φαινεται..δεν εφαγες ξυλο μικρη...:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
......ελπιζω να εγινε κατανοητο οτι..κανω χιουμορ...μπλακ...:crazy::crazy::crazy:

ααααααααααααααα...εσυ φαινεται..δεν εφαγες ξυλο μικρη...:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
......ελπιζω να εγινε κατανοητο οτι..κανω χιουμορ...μπλακ...:crazy::crazy::crazy:

χμμμ...:hmm::hmm:

Απ'οτι φαινεται ηρθε η ωρα μου..:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::P:P

καθολου δεν σε κοροιδευω..απλα...μου αρεσει που εισαι αυθορμητος...:D
Aπο αυτο αλλο τπτ
ετσι και αλλιως πρεπει να με εχετε στα οπα οπα ποσα αγορια ενεργα μελη υπαρχουν τωρα στο my cat?????
μην απαντατε ΕΓΩ ειμαι μονο χαχαχαχα:P:P:P

Aπο αυτο αλλο τπτ
ετσι και αλλιως πρεπει να με εχετε στα οπα οπα ποσα αγορια ενεργα μελη υπαρχουν τωρα στο my cat?????

Αφιερωμενο απο ολες μας!!!

Aπο αυτο αλλο τπτ
οοοοοοχι..εδω γελιεσαι γιωργο μουθ..ευτυχως τον τελευταιο καιρο...υπαρχουν αρκετοα αγορακια...:P..αλλα ειμαστε οφ τωρα...:)

Διαβασα πανω απο 6 σελιδες..με αλλους συμφωνησα με αλλους διαφωνησα...θυμωσα, γελασα, καταλαβα..
Σιγουρα η διαπαιδαγωγηση εχει αλλαξει (και επρεπε να αλλαξει) απο τα χρονια του παππου μου, του μπαμπα μου.. οπως οι δικοι μου γονεις ειναι πιο ανεκτοι σε πολλα σε σχεση με τους δικους τους γονεις ετσι θα ειμαι κι εγω ακομα περισσοτερο απο τους γονεις μου στα δικα μου παιδια..
Ομως αυτο το..η απολυτη ελευθερια, αφηστε το παιδι να επιλεξει, ξερει αυτο, παιδι ειναι δειχνω κατανοηση, θα κανει την τρελλα του ειναι στην εφηβεια του κτλ ...
ΟΧΙ! Το παιδι μου πρεπει να μαθει να σεβετε και να κατανοει οτι δεν εχω εγω μονο υποχρεωσεις απεναντι του εχει και αυτο απεναντι μου! δηλαδη τι ειναι οι γονεις??? μονο για να δινουν?? δεν εχουν κανενα δικαιωμα πανω στο παιδι?? για μενα αυτο ειναι λαθος!! ολες οι σχεσεις ειναι αμφιδρομες!! δινεις - παιρνεις !!!! Ειμαι προθυμη να δωσω τα παντα για το παιδι μου! Να θυσιαστω!! αλλα μην μου λες οτι δεν εχω δικαιωματα πανω του!
Και το παιδι μου θα κανει μια φορα την μ@λ@κια, 2 φορες στην τριτη θα γινει πανικος!! οχι δεν θα το σαπισω στο ξυλο αλλα την σφαλιαρα του θα την φαει!!!
Σχεσεις μπορει να εχει οσες θελει.. αυτος ή αυτη ελεγχει το σωμα του!!! αλλα οταν η κατασταση προχωρησει περα απο τον ελεγχο και το ανεκτο τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα επεμβω!;)
Γενικα ειμαι υπερμαχος του ''παν μετρον αριστο'', δηλαδη ναι ειμαι απελευθερομενη, ναι ειμαι ανοιχτομυαλη αλλα δεν θα αφησω κανεναν να με καβαλησει!!Οχι παιδακι μου δεν θα με γ@μ@σεις εσυ! εγω θα το κανω!
Οπως ειχε πει και μια γνωστη..οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος...Κι ας με χαρακτηρισετε οπως πιστευετε εσεις! (βιαιη, φασιστρια, σκληρη) Εγω θεωρω τον εαυτο μου απλα δικαιο!:)

Σιμωνη,δεν ειπε κανεις οτι τα παιδια πρεπει να μεγαλωνουν χωρις κανεναν περιοριορισμο,ουτε οτι δεν πρεπει να υπαρχει καθοδηγηση,ο τροπος και το περιθωριο που τους δινεις για να αναπτυξουν κι αυτα προσωπικοτητα και χαρακτηρα εχουν σημασια.
Οχι παιδακι μου δεν θα με γ@μ@σεις εσυ! εγω θα το κανω!
Αυτο το αφηνω ασχολιαστο...:/::/::/:δεν ειμαστε σε πολεμο,ποιος θα νικησει ποιον,και δε θα ηθελα ποτε να δω τοσο ανταγωνιστικα το παιδι μου...Δεν εχει σημασια τινος θα περασει,ουτε θα κερδισει καποια πλευρα κατι αν "νικησει".

κανενας δεν ειπε να μην τιμωρουνται τα παιδια, αλλα οχι με ξυλο!! μπορεις να τους κοψεις τις εξοδους για καποιο διαστημα, να μην παιζουν με τα ηλεκτρονικα, να μην παει να παιξει με τα αλλα παιδακια, ο υπολογιστης κομμενος, εχει τοοοσες τιμωριες που μπορει να καταλαβει το παιδι οτι αμα κανει καποιο λαθος εχει επιπτωσεις, και φυσικα το πρωτο που πρεπει να κανει ειναι ο διαλογος. χωρις διαλογο κ αμεσως τιμωρια απλα το παιδι δεν προκειται να καταλαβει καν τι εκανε!
θυμαμαι εμενα η τιμωρια που ηξερα οτι θα υποστω οταν εκανα κατι , ηταν να μην παω γηπεδο με το μπαμπα μου, ηξερε η μανα μου οτι αυτο θα με "τσιγκλουσε" αρκετα!

Σιμωνη,δεν ειπε κανεις οτι τα παιδια πρεπει να μεγαλωνουν χωρις κανεναν περιοριορισμο,ουτε οτι δεν πρεπει να υπαρχει καθοδηγηση,ο τροπος και το περιθωριο που τους δινεις για να αναπτυξουν κι αυτα προσωπικοτητα και χαρακτηρα εχουν σημασια.

Αυτο το αφηνω ασχολιαστο...:/::/::/:δεν ειμαστε σε πολεμο,ποιος θα νικησει ποιον,και δε θα ηθελα ποτε να δω τοσο ανταγωνιστικα το παιδι μου...Δεν εχει σημασια τινος θα περασει,ουτε θα κερδισει καποια πλευρα κατι αν "νικησει".

Αυτο το ειπα σε περιπτωση ανυπακκοεις! οχι θα ειμαι σε συνεχει πολεμο με το παιδι μου!! κανενας γονεας δεν θελει να ειναι σε συνεχη συγκρουση με το παιδι του..

Δεν ξερω παιδια.. ισως να μην ειμαι τοσο open mind, ισως να μην πιστευω στα τοσο παιδαγωγικα μεσα και στο τοσο μπλα μπλα!:)

Σιμωνακι μου δεν συμφωνω καθοοοολου μαζι σου:redface:

Σιμωνακι μου δεν συμφωνω καθοοοολου μαζι σου:redface:

δεν πειραζι Λακι μου!:) δεν ζητησα απο κανεναν να συμφωνησει! ουτε εγω συμφωνω με πολλους απο εδω μεσα!:) συζητηση γινεται!;)

κ εγω για την συζητηση το ειπα!:P παντως οπως κ να το κανουμε , ειναι και πως ηταν οι σχεσεις του καθενος στην παιδικη του ηλικια με τους γονεις του..απλα δεν μπορω να φανταστω σε πια νικολουλη θα με ψαχναν αν σηκωνε ή ο ενας ή ο αλλος χερι πανω μου..

κ εγω για την συζητηση το ειπα!:P παντως οπως κ να το κανουμε , ειναι και πως ηταν οι σχεσεις του καθενος στην παιδικη του ηλικια με τους γονεις του..απλα δεν μπορω να φανταστω σε πια νικολουλη θα με ψαχναν αν σηκωνε ή ο ενας ή ο αλλος χερι πανω μου..

οι γονεις μου δεν με χτυπησαν ποτε! (περα απο κατι παντοφλες που φευγαν προς τα ποδια μου οταν με κυνηγουσε η μανα μου οταν την εφτανα στα ορια της!:P:redface:) με εμαθαν ομως να εχω ορια με κοιτουσαν και ηξερα ποτε να σταματησω!δεν χρειαζοταν κατι! μια ματια!
Θυμαμαι χαρακτηριστικα, επειδη τοτε καναμε παρεα με ανθρωπους με πολυ καλη οικονομικη κατασταση σε σχεση με εμας, οτι πχ τωρα που θα βγουμε εξω θα παρεις ενα πραγμα οχι δευτερο! οταν λοιπον ''ξεφευγαμε'' μας κοιτουσε απλα! ηξερα οτι αυτο σημαινει ''κοφτο τωρα!''. Δεν νιωθω τραυματισμενη! απλα ακομα και τωρα ξερω τα ορια μου απεναντι τους! Εμαθα οτι οι γονεις δεν ειναι μονο για να δινουν!!! Οπως αυτοι εχουν υποχρεωσεις απεναντι μας ετσι εχουμε κι εμεις!!! Και μπορω να πω πως υπηρξα δυσκολο σχετικα παιδι ειδικα σε συγκριση με τν αδελφη μου που ειναι πιο ''βολικη''. Παντα ομως πριν απο καθε μου κινηση ερχοντουσαν στο μυαλο μου οι γονεις μου!

μα αυτο ακριβως εννοω, οτι οι γονεις πρεπει να σου μαθουνε ορια χωρις να σε κτυπησουνε, οπως εκαναν δλδ οι δικοι σου με σενα. κ αυτο ειναι το σωστο, οχι με ξυλο, εσυ εμαθες τους κανονες κ τον σεβασμο χωρις να σε κτυπησουν..:confused:

μα αυτο ακριβως εννοω, οτι οι γονεις πρεπει να σου μαθουνε ορια χωρις να σε κτυπησουνε, οπως εκαναν δλδ οι δικοι σου με σενα. κ αυτο ειναι το σωστο, οχι με ξυλο, εσυ εμαθες τους κανονες κ τον σεβασμο χωρις να σε κτυπησουν..:confused:

μα ποιος μιλησα για ξυλο ρε παιδια??:confused::confused::confused: το να πεταξεις την παντοφλα:P ή το να δωσεις μια στο ποπο του παιδιου (θυμαμαι ειχα φαει μια επειδη ηθελα στις 3 το μεσημερι το βιβλιο με τραγουδια για το αρμονιο του Φοιβου:P:redface:) ειναι ξυλο??:confused::confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back