Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Αλλες μέρες μπορεί να το έκανε 1-2 φορές, αλλές καθόλου......
γενικά ειναι πολυ φιλική μαζί μας, της αρέσει να την κοιτάμε που θηλάζει το μικρούλι της, να την χαιδεύουμαι και μας δείχνει την χαρά της γουργουρίζοντας δυνατά!!!!!!!! και με τα υπόλοιπα γατουλίνια μας έχει πολυ καλή σχέση.....ακόμα και τώρα που έχει γεννήσει και ειναι μανούλα!!!!!!
Πριν μερικές μέρες, προσπάθησα να της αλλάξω θέση, διότι οπως καταλαβαίνετε πρεπει να κοιμηθεί και ο μικρός στο κρεβάτι του επιτέλους.......αλλά πάλι το πηρε στο στόμα και το ανέβασε πάνω.....οπότε, προκειμένου να το ταλαιπωρέί το μικρό την ξαναέβαλα πάλι στην ίδια θέση....
Δεν καταλαβαίνει γιατί έχει αυτή την ανησυχία....και γιατί της συμβαίνει και το δείχνει μερικές φορές και όχι συνέχεια!!!!!!!!
Ακόμα με ανησυχεί και φοβάμαι μήπως της πέσει το μικρό και χτυπήσει, (ειναι ψηλά το κρεβάτι, καθότι κουκέτα) γιατί έχει βαρύνει πλέον το ψιψινέλι μας και το ταλαιπωρεί όταν το κρατάει στο στόμα!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Δοκιμασε να βαλεις μια κουτα με τη δικη της κουβερτουλα μεσα, σε μια ησυχη και σκιερη γωνιτσα. Παρε τον Κοναν βαλε τον εσυ μεσα, βαλε και τη μπουμπου και κατσε για λιγο μαζι της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
κουκουλωμένη ειναι κάτω απο το κουβερτάκι της...ξέρω γώ ρε γμτ....θα προσπαθήσω και παλι!!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
...το πολυ πολυ αφησε τη στο κρεβατι για 2 εβδομαδες ακομη, μεχρι να γινει 1 μηνα ο Κοναν και μετα δεν θα μπορει να τον σηκωσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
αυτό θα κάνω.....

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θα ερθω να τον παρω μονη μου τελικα μου φαινεται να ησυχασω 

myrtos
Δραστήριο μέλος
Τους αρέσουν οι γιατί είναι ψηλά μαλακά και ήσυχα. Μόνο τα μωρά με ανησυχούν όταν αρχίσουν τις εξερευνήσεις
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ένα αγαπημένο σημείο ύπνου του Μύρτου είναι σε κουκέτα![]()
Τους αρέσουν οι γιατί είναι ψηλά μαλακά και ήσυχα. Μόνο τα μωρά με ανησυχούν όταν αρχίσουν τις εξερευνήσεις![]()
ναι αυτό με ανησυχεί και εμένα, ο μικρός έχει αρχίσει να περπατάει-μπουσουλάει και όλο έρχεται πρός την άκρη του κρεβατιού........τον βλέπω να μετράει το ύψος....
θα προσπαθήσω να την αλλάξω και πάλι, φαντάζομαι τώρα που μεγάλωσε και βάρυνε το μικρό δεν θα μπορεί να το καταφέρει πάνω-κάτω......η μήπως όχι και το λιανίσει το καημενάκι?????
Ismini
Διάσημο μέλος
Στην τελική ασε μόνο το Ρούπυ να φροντίζει το μωρό. Καλυτερος ειναι μου φαινεται απο τη Μπουμπού...
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Βανα καλυτερα να κανεις την αλλαγη θεσης οταν θα εισαι εκει. Το Σαββατο π.χ. Για τωρα μηπως να εβαζες κατι γυρω απο το κρεβατι? Χαρτόνια π.χ.
Στην τελική ασε μόνο το Ρούπυ να φροντίζει το μωρό. Καλυτερος ειναι μου φαινεται απο τη Μπουμπού...
Δεν λές τίποτα....αυτό το γατί γεννήθηκε με λάθος φύλο μου φαίνεται...
Δεν πρόκειται μεσοβδόμαδα να κάνω τίποτα.....σ/κ και άν......
πάντως ο μικρούλης έχει σκουρήνει τόσο γρήγορα....απίστευτο!!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
...γατος γρήγορης ανάπτυξης!!! Τελικά ειναι οντως αρσενικό?
ναι, έτσι φαίνεται.....
μου φαίνεται θα τα "βγάλω" μια φωτό να σας τα στείλω να μου πείτε....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool