Η ανησυχία της Μπουμπούς, ώς μαμά!

Vana Balafa

Δραστήριο μέλος

Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
Η Μπουμπου έχει πλέον ένα γατουλίνι, 2 1/2 εβδομάδων......απο την 2η ημέρα που γέννησε, είχε την τάση να παίρνει το μικρό στο στόμα και να προσπαθεί να το πάει "κάπου", παρόλο που την άφηνα να δώ που θέλει να πάει, έκανε ενα γύρο στο σπίτι και ξαναεπστρεφε πάνω στο κρεβάτι του γιού μου (εκεί γέννησε, ειναι κουκέτα κρεβάτι) και το ξανάχωνε πάλι εκει που είχε γεννήσει!!!!!!
Αλλες μέρες μπορεί να το έκανε 1-2 φορές, αλλές καθόλου......
γενικά ειναι πολυ φιλική μαζί μας, της αρέσει να την κοιτάμε που θηλάζει το μικρούλι της, να την χαιδεύουμαι και μας δείχνει την χαρά της γουργουρίζοντας δυνατά!!!!!!!! και με τα υπόλοιπα γατουλίνια μας έχει πολυ καλή σχέση.....ακόμα και τώρα που έχει γεννήσει και ειναι μανούλα!!!!!!
Πριν μερικές μέρες, προσπάθησα να της αλλάξω θέση, διότι οπως καταλαβαίνετε πρεπει να κοιμηθεί και ο μικρός στο κρεβάτι του επιτέλους.......αλλά πάλι το πηρε στο στόμα και το ανέβασε πάνω.....οπότε, προκειμένου να το ταλαιπωρέί το μικρό την ξαναέβαλα πάλι στην ίδια θέση....
Δεν καταλαβαίνει γιατί έχει αυτή την ανησυχία....και γιατί της συμβαίνει και το δείχνει μερικές φορές και όχι συνέχεια!!!!!!!!
Ακόμα με ανησυχεί και φοβάμαι μήπως της πέσει το μικρό και χτυπήσει, (ειναι ψηλά το κρεβάτι, καθότι κουκέτα) γιατί έχει βαρύνει πλέον το ψιψινέλι μας και το ταλαιπωρεί όταν το κρατάει στο στόμα!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βανα μου φαινεται οτι δεν εχει βρει καταλληλοτερη θεση απο το κρεβατι, αλλα κι αυτο της φαινεται "καπως", και ψαχνει για καλυτερο μερος.
Δοκιμασε να βαλεις μια κουτα με τη δικη της κουβερτουλα μεσα, σε μια ησυχη και σκιερη γωνιτσα. Παρε τον Κοναν βαλε τον εσυ μεσα, βαλε και τη μπουμπου και κατσε για λιγο μαζι της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δοκίμασα να την βάλω μέσα στην ντουλάπα του μικρού, με μισάνοιχτη την πόρτα (εκεί είχαμε βάλει την Μπλακυ, που επίσης είχε γεννήσει πάνω στο κρεβάτι του μικρού μου), αλλά δεν έκατσε ούτε ένα λεπτό....μιλάμε 3-4 φορές προσπάθησα να την βάλω, βρέ τι καλή μου, τι χρυσή μου....τίποτα!!!!!

Αν δεν εμπαινε πριν την εγκυμοσυνη στη ντουλαπα δεν θα μπαινει και τωρα που εχει το μωρο. Η καθε γατα εχει τις προτιμησεις της. Αλλα εγω ξερω οτι για ολες ισχυει: oxι φως, ησυχια, γνωστη μυρωδια και ανετος -οχι απλετος ομως, χωρος.

Η ησυχία ειναι λίγο δύσκολο......με τον μικρό στο σπίτι, ότι μπορούμε κάνουμε!!!!!!!!
κουκουλωμένη ειναι κάτω απο το κουβερτάκι της...ξέρω γώ ρε γμτ....θα προσπαθήσω και παλι!!!!

Και ηταν τοσο ησυχο παιδακι παιδακι ο Κωσταντινος:hmm: ...το πολυ πολυ αφησε τη στο κρεβατι για 2 εβδομαδες ακομη, μεχρι να γινει 1 μηνα ο Κοναν και μετα δεν θα μπορει να τον σηκωσει.

μα ναι, μετά φοβάμαι να μην πέσει ο Κόναν μας.....
αυτό θα κάνω.....:)

Ειπαμε απλα η Μπουμπου δεν εχει τον σωστο προσανατολισμο στην Πατρα πρεπει να μου το φερει αλλα καπου το χανει στην διαδρομη :hmm::P Θα ερθω να τον παρω μονη μου τελικα μου φαινεται να ησυχασω :cool::lol:

Ένα αγαπημένο σημείο ύπνου του Μύρτου είναι σε κουκέτα:)
Τους αρέσουν οι γιατί είναι ψηλά μαλακά και ήσυχα. Μόνο τα μωρά με ανησυχούν όταν αρχίσουν τις εξερευνήσεις :/:

Ένα αγαπημένο σημείο ύπνου του Μύρτου είναι σε κουκέτα:)
Τους αρέσουν οι γιατί είναι ψηλά μαλακά και ήσυχα. Μόνο τα μωρά με ανησυχούν όταν αρχίσουν τις εξερευνήσεις :/:

ναι αυτό με ανησυχεί και εμένα, ο μικρός έχει αρχίσει να περπατάει-μπουσουλάει και όλο έρχεται πρός την άκρη του κρεβατιού........τον βλέπω να μετράει το ύψος....:/:
θα προσπαθήσω να την αλλάξω και πάλι, φαντάζομαι τώρα που μεγάλωσε και βάρυνε το μικρό δεν θα μπορεί να το καταφέρει πάνω-κάτω......η μήπως όχι και το λιανίσει το καημενάκι?????

Βανα καλυτερα να κανεις την αλλαγη θεσης οταν θα εισαι εκει. Το Σαββατο π.χ. Για τωρα μηπως να εβαζες κατι γυρω απο το κρεβατι? Χαρτόνια π.χ.
Στην τελική ασε μόνο το Ρούπυ να φροντίζει το μωρό. Καλυτερος ειναι μου φαινεται απο τη Μπουμπού...

Βανα καλυτερα να κανεις την αλλαγη θεσης οταν θα εισαι εκει. Το Σαββατο π.χ. Για τωρα μηπως να εβαζες κατι γυρω απο το κρεβατι? Χαρτόνια π.χ.
Στην τελική ασε μόνο το Ρούπυ να φροντίζει το μωρό. Καλυτερος ειναι μου φαινεται απο τη Μπουμπού...

:lol: :lol: :lol: Δεν λές τίποτα....αυτό το γατί γεννήθηκε με λάθος φύλο μου φαίνεται...:lol: :lol: :lol:
Δεν πρόκειται μεσοβδόμαδα να κάνω τίποτα.....σ/κ και άν......
πάντως ο μικρούλης έχει σκουρήνει τόσο γρήγορα....απίστευτο!!!!!:up:

...γατος γρήγορης ανάπτυξης!!! Τελικά ειναι οντως αρσενικό?

...γατος γρήγορης ανάπτυξης!!! Τελικά ειναι οντως αρσενικό?

ναι, έτσι φαίνεται.....
μου φαίνεται θα τα "βγάλω" μια φωτό να σας τα στείλω να μου πείτε....:lol: :lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back