Η απεργία χτυπά τις γάτες;;;

Gina1

Νεοφερμένο μέλος

Ο Gina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Ακούστε τι έμαθα σήμερα: Τώρα με την απεργία των οδοκαθαριστών,στους δήμους που υπάρχουν σκουπίδια (γιατί σε κάποιους τα μάζεψαν) ψεκάζουν με διάφορα δηλητήρια (δεν ξέρω τι ακριβώς) τους κάδους για να σκοτώσουν μικρόβια,ποντίκια κλπ και έχουν βρεθεί πολλές γάτες πεθαμένες...:mad:
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει...Ξέρεις κανείς;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικό είναι μάλλον να πεθαίνουν κι αυτές...και φριχτό!!
Θα το ψάξω κι εγώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!! και στο Νεο Ηρακλειο ειδα δυο - τρεις γατες πεθαμενες διπλα απο τα σκουπιδια.:( Δεν φαινοταν να τις ειχαν χτυπησει αυτοκινητο.Λεσ να ισχυει κατι τετοιο?:hmm:

Δράμα, τι φταινε τα καημένα τα ζωάκια?

Αν ψεκάζουν για να απολυμανθούν οι κάδοι, λογικό είναι να πιάνει και τις γάτες αφού τα αδέσποτα πάνε εκεί να βρουν φαγητό...:(

Το έμαθα πριν λίγο που έβγαλα τα δικά μου στην αυλή και τα έβαλα κατευθείαν μέσα.Γιατί στο Δήμο μας τα σκουπίδια δεν τα ρίχνουμε σε κάδους (κάδους έχουμε μόνο για ανακύκλωση) αλλά τα βγάζουμε έξω από την πόρτα μας.Οπότε απ' έξω το σπίτι μου μοιάζει με χωματερή!Για να μην πω τι γίνεται έξω απ' την κουζίνα!Λέτε να μας έχουν ρίξει δηλητήρια στο σπίτι;Και τα αδέσποτα που έρχονται και ταϊζω;

Οπότε απ' έξω το σπίτι μου μοιάζει με χωματερή!Για να μην πω τι γίνεται έξω απ' την κουζίνα!Λέτε να μας έχουν ρίξει δηλητήρια στο σπίτι;Και τα αδέσποτα που έρχονται και ταϊζω;

Καλά, όλη η γειτονιά έξω από το σπίτι σου τα φέρνει; Καλό κι αυτό! :blink:

Όχι καλέ!Αλλά είμαστε 2 σπίτια μαζί και ακριβώς δίπλα τα βγάζουν και οι γείτονες για τόσες μέρες,οπότε φαντάσου τι γίνεται!

Βαλτε καλες τροφες παντου και διπλα σε καδους για να τρωνε απο κει να μην πηγαινουν στα σκουπιδια φροντιστε να ειναι χορτατα τα ζωα

Τζίνα μου, νομίζω ότι πρέπει να διαμαρτυρηθείτε στο Δήμο της περιοχής σας για να σας βάλουν κάδους! Αυτό που κάνετε είναι έγκληματικό. Ξέρεις πόσα μικρόβια κάνουν βόλτα έξω από την πόρτα σας;

Δε μπορούμε να ξέρουμε αν έχουν ήδη ψεκάσει ή όχι..Κι αν ψεκάσουν αφού μπουν οι τροφές και τις ψεκάσουν κι αυτές;

Οχι εκει καλε ακριβως σε γυρω σημεια η εκι οπου ταιζετε τα αδεσποτα σας ετσι ωστε να τρωνε και να μη πηγαινουν.. παραλληλα πατε και για καταγγελια στο δημο

Βαλτε καλες τροφες παντου και διπλα σε καδους για να τρωνε απο κει να μην πηγαινουν στα σκουπιδια φροντιστε να ειναι χορτατα τα ζωα
Ναι παιδιά... να βγούμε στις γειτονιές μας (εαν είναι από αυτές που ψεκάζουν) και να το κάνουμε αυτό!!!

Νομίζω πως η λύση είναι να πιέσουμε τους Δήμους να τα μαζέψουν με κάποιον τρόπο.Στο Μαρούσι για παράδειγμα φώναξαν ιδιωτική εταιρεία.

Τα "δικά μου" αδέσποτα έρχονται στο σπίτι μου αν πεινάσουν!Θα βάλω ταμπέλα "Εστιατόριο Για Γάτες" απ' έξω!!!:)

Επίσης,στο Υμηττό,αν ψεκάσουν,θα τον ψεκάσουν όλο!Αφού έξω από κάθε σπίτι έχει σκουπίδια,ακόμη και στα δέντρα!!!

Επίσης,στο Υμηττό,αν ψεκάσουν,θα τον ψεκάσουν όλο!Αφού έξω από κάθε σπίτι έχει σκουπίδια,ακόμη και στα δέντρα!!!

Αυτό είναι απαράδεκτο, έτσι; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για κάδους; Απορώ...:confused:

Ο Δήμος μας είναι περίπτωση!Μέχρι πέρυσι,τα σκουπίδια τα μάζευαν κατά τις 11-12 το μεσημέρι!!!Με τις μεγάλες ώρες!Και προχθές έψηναν παϊδάκια έξω από το Δημαρχείο!:mad:
Άσε τώρα,μην ξύνεις πληγές...

Αυτό είναι απαράδεκτο, έτσι; Γιατί δεν διαμαρτύρεστε για κάδους; Απορώ...:confused:
Μπορεί να το έκαναν και να μη βρήκαν ανταπόκριση! Στην Ελλάδα ζούμε βρε Φωτεινή!

Ο Δήμος μας είναι περίπτωση!Μέχρι πέρυσι,τα σκουπίδια τα μάζευαν κατά τις 11-12 το μεσημέρι!!!Με τις μεγάλες ώρες!Και προχθές έψηναν παϊδάκια έξω από το Δημαρχείο!:mad:
Άσε τώρα,μην ξύνεις πληγές...

Τότε κάντε καταγγελία στη Νομαρχία! Και αν δε βρείτε ανταπόκριση, πάτε παραπάνω! Εδώ παίζεται η υγεία σας, παιδιά δεν κυκλοφορούν στη γειτονιά σου; Και αυτό που λέει η Γιούλη, ότι είμαστε Ελλάδα, κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει:mad:

Έχουν γίνει διάφορα κατά καιρούς,αλλά δε θέλουν όλοι να μπουν κάδοι..Πάντως,τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα..Μέχρις τις 10 το πρωί τα έχουν μαζέψει...!

Να δω, παιδία, τι θα γίνει ,με όλα αυτά τα σκουπίδια στο δρόμο, αν αρχίσει να βρέχει:sick::sick::sick:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back