Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος

ιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Τελευταία όλο και ακούω πιο συχνά τον όρο ΅αποστειρωμένες γάτες΅.......Την προηγούμενη βδομάδα σε ένα πετ σοπ στα Χανιά έψαχνα τροφή για την στειρωμένη γατούλα μου, ο ιδιοκτήτης μου είπε την φράση που είχα ήδη ακούσει 10 φορές εκείνη την εβδομάδα...Η γατούλα σας είναι αποστειρωμένη;;; Και του απαντώ: τι εννοείται; Αν την έχω βράσει στους 100 βάθμους;..........ι
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Το έκανα στο σωματείο που έχουμε εδώ μην φοβάσαι.Είπαμε Αρτέμης Μάτσας το ψευδώνυμο μου......Ξέρεις ενυδρεία ανοιχτά απο πάνω χωρίς νερόΤι σε γυαλα? Γιατι δεν τον καταγγελνεις? με το να τον αποφευγεις δεν λυνεται το θεμα
Havana
Διάσημο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος

ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα με βοηθησει καποιος να μου περι τι ειναι ατο το αρτεμις ματσας που βλεπω συνειχεια?![]()
Ναι, o Αρτέμης Μάτσας είναι εκείνος ο ηθοποιός που έπαιζε συνήθως τον καταδότη στις ελληνικές ταινίες... Αν θυμάσαι τον Πίπη με τη Βουγιουκλάκη, ήταν ο αρραβωνιαστικός της αδελφής του Παπαμιχαήλ, που έψαχνε να ανακαλύψει την Αλίκη και όλο έλεγε "κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα...".

Havana
Διάσημο μέλος
ευχαριστω γαι τη διαφωτιση

moukelis
Επιφανές μέλος
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα είδες τι επιστημονικά καταρτισμένοι που είναι αυτοι που ασχολούνται με τα ζώα...Ο κάθε άσχετος ανοίγει ένα μαγαζι γιατί έχει γίνει πολύ πιασάρικο το θέμα με την φιλοζωϊα στην Ελλάδα...Πρόχειρα υπολογίζω τουλάχιστον 10 pet shop στο νομό Χανίων. Εγώ πάντως ψωνίζω απο τον κτηνίατρο μας που ξέρει να μας συμβουλέψει και κάτι παραπάνω....Ναι βρε,στον κλίβανο έπρεπε να του πεις.Ασχολείται και με ζωάκια ο άσχετος...![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλά κάνεις,είναι πολύ πιο έμπιστοι,και δεν βλέπουν τα ζωάκια απλά σαν πηγή κέρδους...Μα είδες τι επιστημονικά καταρτισμένοι που είναι αυτοι που ασχολούνται με τα ζώα...Ο κάθε άσχετος ανοίγει ένα μαγαζι γιατί έχει γίνει πολύ πιασάρικο το θέμα με την φιλοζωϊα στην Ελλάδα...Πρόχειρα υπολογίζω τουλάχιστον 10 pet shop στο νομό Χανίων. Εγώ πάντως ψωνίζω απο τον κτηνίατρο μας που ξέρει να μας συμβουλέψει και κάτι παραπάνω....
Άντε κι άμα με στείλουν Κρητη θα γνωρίσουμε και τα γατελάκια μας!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι πιστέυω οτι θα σε βοηθήσει πολύ...Μου είπε ακόμα και για κάτι κουνελάκια που είχε εκεί οτι δεν είναι κουνέλια σαν τα υπόλοιπα........Και ρωτώ οι γάτες ανεξάρτητα απο τις ράτσες δεν είναι όλες γάτες;Ποια η διαφορά στα κουνελάκια;;;;Απίστευτος ο τύπος,αν μπορείς να μου δώσεις το τηλ. του να μου πεί μερικά πράγματα για τις γάτες![]()
Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
είσαι δασκάλα;;Καλά κάνεις,είναι πολύ πιο έμπιστοι,και δεν βλέπουν τα ζωάκια απλά σαν πηγή κέρδους...
Άντε κι άμα με στείλουν Κρητη θα γνωρίσουμε και τα γατελάκια μας!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Είμαι καθηγήτρια και θα τοποθετηθώ τον Αύγουστο.είσαι δασκάλα;;

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μια χαρά και η Κρήτη,μια χαρά και η Κωνσταντινούπολη,είμαι από οικογένεια προσφυγική και θα σε επισκέπτομαι και στις δυό σου βάσεις!Α με το καλό και σιδεροκέφαλη...Μακάρι να σε τοποθετήσουν κάπου που θα περνάς καλά ακόμα και αν αυτό το κάπου είναι η Κρήτη...Μακάρι να μπορέσουν να συναντηθούν και τα παιδιά μας αν και εγώ είμαι μετανάστρια στην Κων/πολη, ωστόσο η βάση μου είναι τα Χανιά...Τόσες βάσεις υπάρχουν εδώνα μην έχω και εγώ την δική μου.....

erefer
Διάσημο μέλος
Ο τύπος μιλάμε είναι κινητή εγκυκλοπαίδειαναι πιστέυω οτι θα σε βοηθήσει πολύ...Μου είπε ακόμα και για κάτι κουνελάκια που είχε εκεί οτι δεν είναι κουνέλια σαν τα υπόλοιπα........Και ρωτώ οι γάτες ανεξάρτητα απο τις ράτσες δεν είναι όλες γάτες;Ποια η διαφορά στα κουνελάκια;;;;

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool