Η "αποστείρωση"

Άννα Κ.

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα.
Τελευταία όλο και ακούω πιο συχνά τον όρο ΅αποστειρωμένες γάτες΅.......Την προηγούμενη βδομάδα σε ένα πετ σοπ στα Χανιά έψαχνα τροφή για την στειρωμένη γατούλα μου, ο ιδιοκτήτης μου είπε την φράση που είχα ήδη ακούσει 10 φορές εκείνη την εβδομάδα...Η γατούλα σας είναι αποστειρωμένη;;; Και του απαντώ: τι εννοείτε; Αν την έχω βράσει στους 100 βάθμους;..........:D:D:D:D:D ι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α και να πώ οτι ο συγκεκριμένος πετ σοπάς με είχε τσατισει γιατι είχε καμμιά δεκαριά γατάκια σε γυάλα ο ηλίθιος και ράγισε η καρδιά μου...Δεν ψώνισα απο εκει εννοείται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι σε γυαλα? Γιατι δεν τον καταγγελνεις? με το να τον αποφευγεις δεν λυνεται το θεμα

Τελευταία όλο και ακούω πιο συχνά τον όρο ΅αποστειρωμένες γάτες΅.......Την προηγούμενη βδομάδα σε ένα πετ σοπ στα Χανιά έψαχνα τροφή για την στειρωμένη γατούλα μου, ο ιδιοκτήτης μου είπε την φράση που είχα ήδη ακούσει 10 φορές εκείνη την εβδομάδα...Η γατούλα σας είναι αποστειρωμένη;;; Και του απαντώ: τι εννοείται; Αν την έχω βράσει στους 100 βάθμους;..........:D:D:D:D:D ι

Τι σε γυαλα? Γιατι δεν τον καταγγελνεις? με το να τον αποφευγεις δεν λυνεται το θεμα
Το έκανα στο σωματείο που έχουμε εδώ μην φοβάσαι.Είπαμε Αρτέμης Μάτσας το ψευδώνυμο μου......Ξέρεις ενυδρεία ανοιχτά απο πάνω χωρίς νερό

θα με βοηθησει καποιος να μου περι τι ειναι ατο το αρτεμις ματσας που βλεπω συνειχεια?:redface:

Επρεπε να του πεις πως είναι αποστειρωμένη βέβαια και πληροί ISO 9001...:lol::lol::lol:

Απίστευτος ο τύπος,αν μπορείς να μου δώσεις το τηλ. του να μου πεί μερικά πράγματα για τις γάτες:lol:

θα με βοηθησει καποιος να μου περι τι ειναι ατο το αρτεμις ματσας που βλεπω συνειχεια?:redface:

Ναι, o Αρτέμης Μάτσας είναι εκείνος ο ηθοποιός που έπαιζε συνήθως τον καταδότη στις ελληνικές ταινίες... Αν θυμάσαι τον Πίπη με τη Βουγιουκλάκη, ήταν ο αρραβωνιαστικός της αδελφής του Παπαμιχαήλ, που έψαχνε να ανακαλύψει την Αλίκη και όλο έλεγε "κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα...". :P

xaxaxa δεν ηξερα το ονομα του..χιχιχιχι
ευχαριστω γαι τη διαφωτιση:lol:

Ναι βρε,στον κλίβανο έπρεπε να του πεις.Ασχολείται και με ζωάκια ο άσχετος...:down:

Ναι βρε,στον κλίβανο έπρεπε να του πεις.Ασχολείται και με ζωάκια ο άσχετος...:down:
Μα είδες τι επιστημονικά καταρτισμένοι που είναι αυτοι που ασχολούνται με τα ζώα...Ο κάθε άσχετος ανοίγει ένα μαγαζι γιατί έχει γίνει πολύ πιασάρικο το θέμα με την φιλοζωϊα στην Ελλάδα...Πρόχειρα υπολογίζω τουλάχιστον 10 pet shop στο νομό Χανίων. Εγώ πάντως ψωνίζω απο τον κτηνίατρο μας που ξέρει να μας συμβουλέψει και κάτι παραπάνω....

Μα είδες τι επιστημονικά καταρτισμένοι που είναι αυτοι που ασχολούνται με τα ζώα...Ο κάθε άσχετος ανοίγει ένα μαγαζι γιατί έχει γίνει πολύ πιασάρικο το θέμα με την φιλοζωϊα στην Ελλάδα...Πρόχειρα υπολογίζω τουλάχιστον 10 pet shop στο νομό Χανίων. Εγώ πάντως ψωνίζω απο τον κτηνίατρο μας που ξέρει να μας συμβουλέψει και κάτι παραπάνω....
Καλά κάνεις,είναι πολύ πιο έμπιστοι,και δεν βλέπουν τα ζωάκια απλά σαν πηγή κέρδους...
Άντε κι άμα με στείλουν Κρητη θα γνωρίσουμε και τα γατελάκια μας!:lol:

Απίστευτος ο τύπος,αν μπορείς να μου δώσεις το τηλ. του να μου πεί μερικά πράγματα για τις γάτες:lol:
ναι πιστέυω οτι θα σε βοηθήσει πολύ...Μου είπε ακόμα και για κάτι κουνελάκια που είχε εκεί οτι δεν είναι κουνέλια σαν τα υπόλοιπα........Και ρωτώ οι γάτες ανεξάρτητα απο τις ράτσες δεν είναι όλες γάτες;Ποια η διαφορά στα κουνελάκια;;;;

Καλά κάνεις,είναι πολύ πιο έμπιστοι,και δεν βλέπουν τα ζωάκια απλά σαν πηγή κέρδους...
Άντε κι άμα με στείλουν Κρητη θα γνωρίσουμε και τα γατελάκια μας!:lol:
είσαι δασκάλα;;

Α με το καλό και σιδεροκέφαλη...Μακάρι να σε τοποθετήσουν κάπου που θα περνάς καλά ακόμα και αν αυτό το κάπου είναι η Κρήτη...Μακάρι να μπορέσουν να συναντηθούν και τα παιδιά μας αν και εγώ είμαι μετανάστρια στην Κων/πολη, ωστόσο η βάση μου είναι τα Χανιά...Τόσες βάσεις υπάρχουν εδώνα μην έχω και εγώ την δική μου.....

Α με το καλό και σιδεροκέφαλη...Μακάρι να σε τοποθετήσουν κάπου που θα περνάς καλά ακόμα και αν αυτό το κάπου είναι η Κρήτη...Μακάρι να μπορέσουν να συναντηθούν και τα παιδιά μας αν και εγώ είμαι μετανάστρια στην Κων/πολη, ωστόσο η βάση μου είναι τα Χανιά...Τόσες βάσεις υπάρχουν εδώνα μην έχω και εγώ την δική μου.....
Μια χαρά και η Κρήτη,μια χαρά και η Κωνσταντινούπολη,είμαι από οικογένεια προσφυγική και θα σε επισκέπτομαι και στις δυό σου βάσεις!:up::lol:

ναι πιστέυω οτι θα σε βοηθήσει πολύ...Μου είπε ακόμα και για κάτι κουνελάκια που είχε εκεί οτι δεν είναι κουνέλια σαν τα υπόλοιπα........Και ρωτώ οι γάτες ανεξάρτητα απο τις ράτσες δεν είναι όλες γάτες;Ποια η διαφορά στα κουνελάκια;;;;
Ο τύπος μιλάμε είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια:lol:

Χμμ, υστερα απο τόσους μήνες εκει πάνω το λέω με βεβαιότητα....Η Κων/πολη είναι τέλεια απο την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο, τοχειμώνα δεν παλεύεται........Όποτε θέλεις έλα και στα δύο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back