Η γάτα είναι επτάψυχη;

Παιδια εμενα η πρωτη γατουλα μου η Κλειω, εζησε 22 χρονια (μεγαλωσαμε μαζι..) και φανταστειτε οτι ειχε καρκινο το μωρουλι μου αλλα δεν πονουσε και δεν ηταν αρρωστη ποτε!!! Συμπεριφεροταν σαν να μην ειχε τιποτα..απο ανακοπη εφυγε, ουτε η ιδια δεν γνωριζε πως θα φυγει..επειδη λενε πως τα ζωακια το αισθανονται κλπ..ηταν στην αυλη μας και επαιζε (!! ω ναι, 22 χρονων και επαιζε), τη φωναξε η μητερα μου να την ταισει και καθως ερχοταν απλα σταματησε και κοιμηθηκε..αχ..μου λειπει το μωρο μου..αλλα να μην ειμαι αχαριστη, την ειχα τοσο καιρο διπλα μου και τωρα εχω παλι κατι υπεροχες ψυχουλες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:(:(:(.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήταν τυχερή γατούλα Κέλυ...

Nαι, αυτο ειναι αληθεια..γνωριζω πολλες περιπτωσεις που γατουλες με καρκινο υποφερουν πολυ..και παιδια τισ τελευταιες μερες, ετυχε να εχς συχνα καλεσμενους στο σπιτι (εφευγα για εξωτερικο τοτε κ ερχοντουσαν να με δουν) και ηταν συνεχεια απο αγκαλια σε αγκαλια..ολοι οσοι ερχοντουσαν τησ εκαναν χαδια, της εφερναν λιχουδιες..αλλα νιωθω ακομα τυψεις που οταν το μωρο μου εφυγε εγω δεν ημουν εκει..:/: οταν με πηρε η μητερα μου τηλεφωνο και μου ειπε τι συνεβη δεν αντεξα να παω να τη δω ετσι..η μητερα μου την εθαψε, εγω γυρισα σπιτι αφου ειχε γινει αυτο..δεν ξερω ρε γαμωτο, ακομα νιωθω τυψεις΄..:/:

Ρε παιδιά; τι είναι η ψυχή για να έχει εφτά κάποιο ζώο; ποτήρια που τα έχει σερβίτσιο;

Θαναση, το σερβιτσιο εχει η 6 η 12... :lol:

Παντως ειναι καθαρα μεταφορικο το ολο θεμα απ'οσο καταλαβαινω, μην πιανομαστε απ'τις λεξεις :D

Ρε παιδιά; τι είναι η ψυχή για να έχει εφτά κάποιο ζώο; ποτήρια που τα έχει σερβίτσιο;
Εφτα ζωές πώς σου φαίνεται; Όπως στα ηλεκτρονικά παιχνίδια;;:)

Παιδια εμενα η πρωτη γατουλα μου η Κλειω, εζησε 22 χρονια (μεγαλωσαμε μαζι..) και φανταστειτε οτι ειχε καρκινο το μωρουλι μου αλλα δεν πονουσε και δεν ηταν αρρωστη ποτε!!! Συμπεριφεροταν σαν να μην ειχε τιποτα..απο ανακοπη εφυγε, ουτε η ιδια δεν γνωριζε πως θα φυγει..επειδη λενε πως τα ζωακια το αισθανονται κλπ..ηταν στην αυλη μας και επαιζε (!! ω ναι, 22 χρονων και επαιζε), τη φωναξε η μητερα μου να την ταισει και καθως ερχοταν απλα σταματησε και κοιμηθηκε..αχ..μου λειπει το μωρο μου..αλλα να μην ειμαι αχαριστη, την ειχα τοσο καιρο διπλα μου και τωρα εχω παλι κατι υπεροχες ψυχουλες...

ελε ρε συ.....22 χρονια...κοτσονατη γατα και τυχερη!!!

ελε ρε συ.....22 χρονια...κοτσονατη γατα και τυχερη!!!

Ναι το μωρο μου..:up::up::lol::lol:

Μακαρι να ειναι ολα τα μωρα μας τυχερα :happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back