Η γάτα μου έπεσε μέσα στο πλυντήριο!

oh-my-cat!

Νεοφερμένο μέλος

Η oh-my-cat! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 57 μηνύματα.
Η γάτα μου έπεσε μέσα στο πλυντήριο, πάνω στο σαπούνι! Βγήκε, την καθάρισα κάπως με βρεγμένη πετσέτα αλλά μετά αρχισε να γλέιφεται΄! Κάνει σαν να θέλει να κάνει εμετό αλλά δεν βγάζει κάτι.. τι να κάνω???:( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες περισοτερα εννοεις απλα μπηκε μεσα κι εφαγε απο το απορυπαντικο η πλυθηκε κανονικα αν το δευτερο απορω πως ζει ακομα.Οπως και ναχει γραψε επειγοντως στη mel η τον isavva.Προσωπικα ξερω οτι οταν μια γατα εχει καταπιει κατι στην αγγλια την πιανουν απο την ουρα και την γυρνανε σβουρα και το βγαζει αλλα χωρις να ξερεις μη τολμησεις να το κανεια καλυτερα να την πας επειγοντως σε κτηνιατρο μη πνιγει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι παρε τον γιατρο σου τηλ για ωα σου πει τι να κανεις

Βασικά το σαπούνι επεσε πάνω στο τρίχωμά της, στην ραχοκοκαλιά.. Το καθαρίσαμε αλλα μετά από αυτο εγλειψε το σημείο εκείνο κ την έπιασε κατι σαν έντονος λόξιγγας που εμένα μου δείχνει οτι θέλει να κάνει εμετό.. Λέτε να πάθει καμιά διαρροια..? η κανά εμετό..?:(

εμετο πρεπει να κανει οπωδσδηποτε

Δεν έκανε.. Ήπιε λίγο νερό κ ηρέμησε.. Ξάπλωσε τώρα στο κρεββάτι για χάδια.. Μάλλον σοκαρίστηκε πολυ.. το ζωακι μου :(

Για καλό και για κακό πάρε τον κτηνίατρό σου ένα τηλέφωνο. Ίσως να πρέπει να την κάνεις με κάποιο τρόπο να κάνει εμετό.

Γιατί δεν της κάνετε ένα καλό μπάνιο να ξεπλυθεί το σαπούνι;

Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr:
Προσωπικα ξερω οτι οταν μια γατα εχει καταπιει κατι στην αγγλια την πιανουν απο την ουρα και την γυρνανε σβουρα και το βγαζει

Έλεος!

Γιατί δεν της κάνετε ένα καλό μπάνιο να ξεπλυθεί το σαπούνι;

Οταν η γατα εγλυψε μετα το μερος που επεσε το σαπουνι(αφου το ειχαν καθαρισει οσο μπορουσαν), δεν μπορει να καταπιε λιγο?:confused:
Θα την πειραξει στο στομαχι?:confused:

Αρχική Δημοσίευση από sardela:
Οταν η γατα εγλυψε μετα το μερος που επεσε το σαπουνι(αφου το ειχαν καθαρισει οσο μπορουσαν), δεν μπορει να καταπιε λιγο?:confused:
Θα την πειραξει στο στομαχι?:confused:

Σίγουρα κατάπιε κάποια ποσότητα. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα της κάνει κακό (τι σαπούνι ήταν, πόσο έφαγε κ.λπ). Μάλλον όμως δεν είναι σοβαρό. Επιμένω στο μπάνιο, γιατί αν το σαπούνι δεν έχει ξεπλυθεί καλά, η γάτα θα το ξαναγλείψει και θα λάβει κι άλλη ποσότητα. Το σαπούνι φεύγει μόνο με άφθονο νερό.

Δεν ξέρω τι να κάνω, έχω αγχωθεί παρα πολυ.. Κ αυτο το ρημάδι το απορρυπαντικό μυρίζει έντονα κ δεν το αντέχει η Λίλη.. Μάλλον η μόνη λύση είναι το πλύσιμο..

Το μόνο που ήρεμεί κάπως είναι οτι εχει όρεξη για παιχνίδι..

Προσωπικα ξερω οτι οταν μια γατα εχει καταπιει κατι στην αγγλια την πιανουν απο την ουρα και την γυρνανε σβουρα και το βγαζει αλλα χωρις να ξερεις μη τολμησεις να το κανεια καλυτερα να την πας επειγοντως σε κτηνιατρο μη πνιγει.

αυτο το'χα διαβασει σε καποιο απο τα αρθρα εδω,νομιζω στο αρθρο με τις πρωτες βοηθειες,αλλα εκει ηταν για μια γατα που εχει καταπιει κατι που της προκαλει ασφυξια.

μα πως επεσε μεσα στο πλυντηριο;;;;

μα απο την ουρα;;; δεν ειναι επικινδυνο;;;;νομιζω οτι μπορει να παθει ζημια η γατα αν κανεις κατι τετοιο

μα πως επεσε μεσα στο πλυντηριο;;;;
Βασικά το βλαμμένο μου πήδηξε μέσα! Η περίεργη! Μίλησα με μια κτηνίατρο.. Επειδή και εισεπνευσε κ εγλυψε απορρυπαντικό, πράγμα που της προκάλεσε βράχνιασμα και πολύ βηχα, θα πάρει για 5 μερες σιρόπι augmentin.. Τώρα είναι πολύ εξαντλημένη.. Κοιμάται το χρυσό μου.. Φιού.. Τουλαχιστον βρήκα μια άκρη..

Περαστικά σας! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην έχετε άλλα παρατράγουδα!

Περαστικά σας!:)
Αυτό με την ουρά είναι διασταυρωμένο;:blink:

Επιτέλους! Οι γάτες δεν είναι ελικόπτερα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back