rania13069
Νεοφερμένο μέλος
Ο rania13069 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
02-11-07
14:38
Γεια σας! Έχω μια γατούλα τη Blacky που είναι 11 χρονών. Προχθές παρατήρησα ότι ενώ είχε όρεξη να φάει (νιαούριζε όπως συνήθως όταν ζητάει φαγητό), όταν της έβαζα φαγητό έτρωγε λίγο και έφευγε και έκανε κάτι περίεργες κινήσεις. Επειδή το φαινόμενο συνεχίστηκε και ενώ πεινούσε δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου της ανοίξαμε το στόμα με τη μητέρα μου και είδαμε ότι έχει μια πλιγίτσα εσωτερικά στο στόμα της, στο βάθος στην αριστερή πλευρά, εκεί που ενώνει η άνω και κάτω γνάθος. Θεωρήσαμε ότι πληγώθηκε γιατί πριν λιγες μέρες έπεζε με ένα πλαστικό "tie wrap" αλλά όταν πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο να ρωτήσω τι να της δώσουμε μου είπε ότι είναι ανησυχητικό γιατί μπορεί να έχει AIDS ή λευχαιμία. Μου είπε να της δώσω Medrol για 1 εβδομάδα και θα δούμε πώς θα πάει. Έχω διαβάσει ότι αυτές οι ασθένειες είναι κολλητικές μεταξύ των γατιών αλλά η δική μου γάτα δεν βγαίνει από το σπίτι και δεν έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες!Επίσης έχει καλή σχετικά διάθεση και έχει όρεξη και για παιχνίδια! Είναι δυνατόν να έχει όντως κάποια από αυτές τις ασθένειες; Ανησυχώ πολύ! Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει τη γνώμη του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
02-11-07
14:42
μπορει η γατα σου να το εχει απο την μαμα της και εμφανιστηκε τωρα,συμβαινει και αυτο.εμενα εχει ειτζ και λευχαιμια,πρεπει να κανει εξεταση αιματος για να δειτε αν ειναι κατι απο αυτα και να την βοηθησετε.η δικη μου γατα που εχει ειτζ και λευχαιμια κανει κορτιζονη καθε μηνα ,καθε φορα που ποναει και δεν μπορει να φαι.η αντιβιωση δεν εκανε μεγαλη δουλεια,ενω με την κορτιζονη για ενα μηνα γινεται περδικη!επισης πολυ καλη αντιβιωση ειναι το stomorgyl για πληγες στο στομα,ρωτα τον κτηνιατρο.επισης καποιο κτηνιατροι δινουν και ιντερφερονη ωμεγα που βοηθαει σε αυτην την περιπτωση,αλλα δεν την ξερουν ολοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
02-11-07
14:46
Δεν είναι απαραίτητα κάτι τόσο σοβαρό...
Στη δική μου γάτα, με παρόμοιο σύμπτωμα (πληγή στη γλώσσα και αδυναμία να φάει) εκδηλώθηκε καλυκοϊός, μπορείς να διαβάσεις εδώ την ιστορία.
Σου προτείνω να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη πριν αρχίσεις οποιαδήποτε θεραπεία.
Ο κτηνίατρος που έκανε καλά την Αρήθα μου είναι ο Αίλουρος.
Περαστικά σας εύχομαι!
Στη δική μου γάτα, με παρόμοιο σύμπτωμα (πληγή στη γλώσσα και αδυναμία να φάει) εκδηλώθηκε καλυκοϊός, μπορείς να διαβάσεις εδώ την ιστορία.
Σου προτείνω να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη πριν αρχίσεις οποιαδήποτε θεραπεία.

Ο κτηνίατρος που έκανε καλά την Αρήθα μου είναι ο Αίλουρος.
Περαστικά σας εύχομαι!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα.
02-11-07
14:48
Εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό και να γίνει γρήγορα καλά

rania13069
Νεοφερμένο μέλος
Ο rania13069 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
02-11-07
14:58
Ευχαριστώ πόλύ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki