deppysx
Νεοφερμένο μέλος
τι μπορει να εχει?πρεπει να την παω σε κτηνιατρο?
και αν ναι πεστε μου κανα κτηνιατρειο αν ειναι κανεις στα γιαννενα..ειμαι φοιτητρια και δεν γνωριζω κανενα..
ευχαριστς για την βοηθεια και την προσοχη σας, δεσποινα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Πάντως βρήκα τα τηλέφωνα δύο κτηνιάτρων στα Γιάννενα εδώ.
Καλώς ήρθες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
έχει κάποια άλλα συμπτώματα το γατάκι σου, εκτός από το ότι το νιώθεις ζεστό; Συνήθως οι γάτες με πυρετό δεν τρώνε ή τρώνε ελάχιστο, είναι άτονες και υποτονικές και μπορεί να έχουν και άλλα συμπτώματα. Επίσης τον πυρετό στις γάτες τον μετράμε με θερμόμετρο στον πρωκτό (με κατάλληλη λίπανση) και είναι λίγο δύσκολο να τον καταλάβεις με την αφή εφόσον δεν παρουσιάζει άλλα συμπτώματα το ζώο. Οι πατούσες και η μύτη δε νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ενδεικτικά σημεία για τη θερμοκρασία του σώματος. Αν παρόλαυτα το γατάκι σου είναι 5 μηνών και δεν το έχεις πάρει ποτέ σε κτηνίατρο , πάρε το οπωσδήποτε και πυρετό να μην έχει, πρέπει να κάνει τα εμβόλια του το συντομότερο και να του δώσει αγωγή για παράσιτα.
Κτηνίατρο στα Γιάννενα δυστυχώς δεν ξέρω.
ruko
Διάσημο μέλος

Κατά τ' άλλα, όπως σωστά παρατήρησες, αν το γατάκι δεν έχει πάει ποτέ σε κτηνίατρο, αυτή είναι καλή ευκαιρία.
deppysx
Νεοφερμένο μέλος
δεν δειχνει και πολυ ακεφη..απλα με ανησυχησε γιατι ποτε δεν την ειχα δει ετσι και ουτε ειχα δει αναλογη συμπεριφορα απο αλλες γατες μου!
σε ευχαριστω πολυ για τους κτηνιατρους ...να εισαι καλα!
καλως σας βρηκα!!
Αλλά μια επισκεψούλα γνωριμίας και όχι μόνο σε κτηνίατρο καλό θα ήταν να γίνει..

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω αυτο πιστευω αφου λες παιζει τρωη κ.λ.π..........αλλα ναι καλητερα να πας σε κτηνιατρο
deppysx
Νεοφερμένο μέλος
με το που τελειωσει η εξεταστικη θα την παω σε κτηνιατρο κατευθειαν..ευχαριστω!να ειστε καλα!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
και εμενα το εχει παθει αυτο ο γατουλης μου αλλα τελικα δεν χρειαστηκε να τον παω και ειναι μια χαρα.
μην ξεχνατε οτι καμια φορασ μπορει να μην αξιζει να πας εστω και για μια γνωριμια στον κτηνιατρο και να πληρωσεις το 50αρι σου για το τιποτα
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μπορει να φταιει η ζεστη και το γατακι να μην εχει πυρετο. αν δεν εισαι σιγουρη, εγω ειμαι παντα της αποψης να το δει γιατρος και να ειναι ολα καλα, παρα να γινει το αντιστροφο. Εξασφαλιζει κανεις και την ηρεμια του. Βαβαια οσο τρωει και παιζει μαλλον ολα ειναι καλα, αλλα αν δεν εισαι βεβαιη, κανε μια επισκεψη.
kevag
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool