Η γάτα μου αφηνιάζει καθημερινώς!

• Thread starter Thread starter Eris
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Eris

Νεοφερμένο μέλος

Η Eris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Το πρόβλημα είναι το εξής:

Μέσα σε ένα 24ωρο,η γατούλα μου περνάει διάφορες φάσεις.
Είτε είναι ήρεμη,κ αποζητά χάδια,είτε κοιμάται,είτε αφηνιάζει!
Δηλαδή,φουντώνει την ουρά της καταρχάς,η οποία κρέμεται με μια ελαφριά καμπύλη,σουλατσάρει λες και την κυνηγάνε πέρα δώθε,πάει στην άμμο και την σκάβει με μανία,χωρίς τελικά να κάνει την ανάγκη της.Επίσης,την ώρα αυτής της "ενγρήγορσης", έχω παρατηρήσει ότι νιαουρίζει με περίεργο τρόπο..με χαμηλή ένταση,αλλά σαν να παραπονίεταί;...

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μέχρι στιγμής.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχει πολλά πολλά νεύρα.Το θέμα είναι,πώς θα την ηρεμήσω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως περνάει οίστρο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ηλικια εχει? ειναι στειρωμενη? η καλυψουλα που εινα στειρωμενη το κανει οτα θελε προσοχη παιχνιδι κα χαδι εαν δεν ειναι στειρωμενη ισως ειναι οιστρος παντως δεν ειναι τραγικο

Αυτό σκέφτηκα και εγώ... τι ηλικά έχει?? :hmm:

Δεν πιστεύω να είναι οίστρος,γιατί η Έριδα είναι μόλις 2 μηνών.Και φυσικά όχι δεν είναι στρειρωμένη.

Μωρέ εγώ φοβάμαι ώρες ώρες όταν την βλέπω έτσι..
Σαν "δαιμονισμένο" είναι..:(

Αυτό πάντως με τη φουντωμένη ουρά σε καμπύλη και το "βρυχηθμό" είναι κλασικό παιχνίδι-λύσσα μικρού γατιού, όλα μου τα γατιά το έκαναν όταν ήταν μικρά και έπαιζαν (σε συνδυασμό με καμπούρα και πλαϊνά πηδηματάκια κιόλας -πολλή πλάκα) :D
Μεγαλώνοντας, σταματάνε σιγά σιγά να το κάνουν και παίζουν κάπως πιο ήρεμα.

Δεν πιστεύω να είναι οίστρος,γιατί η Έριδα είναι μόλις 2 μηνών.Και φυσικά όχι δεν είναι στρειρωμένη.

Μωρέ εγώ φοβάμαι ώρες ώρες όταν την βλέπω έτσι..
Σαν "δαιμονισμένο" είναι..:(

Εφόσον είναι τόσο μικρό, λογικό είναι να συμπεριφέρεται σα "σεληνιασμένο" :lol: Εδώ η δική μου γάτα που έχει κλείσει τους εννιά και κάνει έτσι ώρες ώρες...

Αυτό πάντως με τη φουντωμένη ουρά σε καμπύλη και το "βρυχηθμό" είναι κλασικό παιχνίδι-λύσσα μικρού γατιού, όλα μου τα γατιά το έκαναν όταν ήταν μικρά και έπαιζαν (σε συνδυασμό με καμπούρα και πλαϊνά πηδηματάκια κιόλας -πολλή πλάκα) :D

Ακριβώς,έχει και καμπούρα,και πλαινά πηδηματάκια...Αλλά έχει και τα αυτάκια κατεβασμένα πίσω,και είναι επιθετική ακόμα και σε μένα..

Ακριβώς,έχει και καμπούρα,και πλαινά πηδηματάκια...Αλλά έχει και τα αυτάκια κατεβασμένα πίσω,και είναι επιθετική ακόμα και σε μένα..

Όχι!!!!! Παίζει! Σε βλέπει σα γάτα κι εσένα γι' αυτό. Έτσι παίζουμε κι εμείς!!!:up: Έχει πολλή πλάκα, εγώ το διασκεδάζω όποτε παίρνει τέτοια στάση:lol:

Εμένα ακόμα το κάνει αυτό.. και ειναι 7 μηνών!!!! :up:
Αλλά είναι Ασπρόμαυρο.... :P
Πάιζει μην φοβάσαι.... Και άν παίξεις και εσυ μαζί του κρυφτό ή κυνηγητό θα γελάσετε ΠΟΛΥ!!!! :lol::lol:

Να δες τις φωτο!!!!! Τι μου θύμησες τώρα!!! :lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• IM004094.JPG
    IM004094.JPG
    19,3 KB · Εμφανίσεις: 445
  • IM004176.JPG
    IM004176.JPG
    32,9 KB · Εμφανίσεις: 117
  • IM004175.JPG
    IM004175.JPG
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 94
:blink: Αυτό στην αρχή το έκανε πάνω στο κρεββάτι ενώ προσπαθούσα να κοιμηθώ,και άν δεν είχα καλύψει το πρόσωπό μου με το πάπλωμα,ποιός ξέρει αν θα είχα ματάκια τώρα..:/:

Εντάξει,παιχνίδι παιχνίδι,αλλά εγώ δεν παύω να φοβάμαι για τον εαυτό μου:(

Εντάξει,παιχνίδι παιχνίδι,αλλά εγώ δεν παύω να φοβάμαι για τον εαυτό μου:(

Άντε, βρε:P Το πολύ πολύ να σου σκίσει κανένα δάχτυλο όπως μου έκανε η Ρενάτα προχθές! Ε, τίποτα δεν είναι, σε μερικές μέρες οι δαγκωνιές και οι γρατζουνιές γίνονται παρελθόν. Άσε που μαθαίνεις να υπομένεις τον πόνο:lol:;)

Παιχνίδια κάνει, και η δικιά μου η σκατόγρια, 10 χρονών γάτα, ακόμα τέτοια κάνει!

Άντε, βρε:P Το πολύ πολύ να σου σκίσει κανένα δάχτυλο όπως μου έκανε η Ρενάτα προχθές! Ε, τίποτα δεν είναι, σε μερικές μέρες οι δαγκωνιές και οι γρατζουνιές γίνονται παρελθόν. Άσε που μαθαίνεις να υπομένεις τον πόνο:lol:;)

lol...πόνο; Ξέρεις τι πόνο έχω περάσει με το μικρό τέρας;! Ευτυχώς την πήγα πρόσφατα κτηνίατρο και της έκοψε τα νύχια..Αφού και η ίδια η κτηνίατρος την έλεγε Νυχέριδα..(όπου το κανονικό όνομα της είναι Έριδα):P Φαίνεται δεν της τα είχαν κόψει ποτέ.Με αποτέλεσμα να έχω γεμίσει γρατζουνίες σε ΟΛΟ το σώμα.

Ειδικά τώρα, που είναι μωράκι και έχει καρφίτσες για νύχια, πονάει αρκετα

Με αποτέλεσμα να έχω γεμίσει γρατζουνίες σε ΟΛΟ το σώμα.

Αυτό μπορεί να γίνει μόδα, ξέρεις...:hmm:Το καλοκαίρι που θα πας για μπάνιο μπορείς να το δοκιμάσεις:P;):lol: Άντε, αστειεύομαι... Αλλά τι να κάνεις όταν το γατάκι σου είναι τόσο ζωηρό; Φόρα γάντια και παίζε μαζί της άφοβα:rolleyes:

Με πανοπλία από δω και πέρα λοιπόν :P:P:lol:

Εμένα ο δικός μου κάνει ''υπερπαραγωγή''. Καμπουριάζει, φουντώνει ουρά, κατεβάζει τη μούρη και τα αυτιά και με μικρά πηδηματάκια στην πέφτει σαν φονικό τριχωτό οπλάκι:D. Τρέχει σαν το παρλιακό σε όλο το σπίτι και μετά πάει για ύπνο σαν να μην τρέχει τίποτα !!!

Καλησπερα...Ομοίως και η δικιάμου. Παιρνει μια στάση φοβερή και τρομερή και λες τώρα θα με φάει ...και μόλις πλησιάσει και την φυσήξεις λίγο στο πρόσωπο τρέχει να κρυφτεί.

Και εμένα είναι ο ΤΑΖ... μικρός είχε πολύ πλάκα..:P
Τωρα που μεγάλωσε και μας κόβει κρέας.. είναι λίγο ενοχλητικό!!!! :redface:

Ντοκουνέντα εδώ

και σε μεγαλύτερη ηλικά κατω.... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• IM004611.jpg
    IM004611.jpg
    188,7 KB · Εμφανίσεις: 84

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back