Eris
Νεοφερμένο μέλος
Μέσα σε ένα 24ωρο,η γατούλα μου περνάει διάφορες φάσεις.
Είτε είναι ήρεμη,κ αποζητά χάδια,είτε κοιμάται,είτε αφηνιάζει!
Δηλαδή,φουντώνει την ουρά της καταρχάς,η οποία κρέμεται με μια ελαφριά καμπύλη,σουλατσάρει λες και την κυνηγάνε πέρα δώθε,πάει στην άμμο και την σκάβει με μανία,χωρίς τελικά να κάνει την ανάγκη της.Επίσης,την ώρα αυτής της "ενγρήγορσης", έχω παρατηρήσει ότι νιαουρίζει με περίεργο τρόπο..με χαμηλή ένταση,αλλά σαν να παραπονίεταί;...
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μέχρι στιγμής.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχει πολλά πολλά νεύρα.Το θέμα είναι,πώς θα την ηρεμήσω;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Eris
Νεοφερμένο μέλος
Μωρέ εγώ φοβάμαι ώρες ώρες όταν την βλέπω έτσι..
Σαν "δαιμονισμένο" είναι..

aretha
Περιβόητο μέλος

Μεγαλώνοντας, σταματάνε σιγά σιγά να το κάνουν και παίζουν κάπως πιο ήρεμα.
Fotini
Διάσημο μέλος
Δεν πιστεύω να είναι οίστρος,γιατί η Έριδα είναι μόλις 2 μηνών.Και φυσικά όχι δεν είναι στρειρωμένη.
Μωρέ εγώ φοβάμαι ώρες ώρες όταν την βλέπω έτσι..
Σαν "δαιμονισμένο" είναι..![]()
Εφόσον είναι τόσο μικρό, λογικό είναι να συμπεριφέρεται σα "σεληνιασμένο"
Εδώ η δική μου γάτα που έχει κλείσει τους εννιά και κάνει έτσι ώρες ώρες...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eris
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό πάντως με τη φουντωμένη ουρά σε καμπύλη και το "βρυχηθμό" είναι κλασικό παιχνίδι-λύσσα μικρού γατιού, όλα μου τα γατιά το έκαναν όταν ήταν μικρά και έπαιζαν (σε συνδυασμό με καμπούρα και πλαϊνά πηδηματάκια κιόλας -πολλή πλάκα)![]()
Ακριβώς,έχει και καμπούρα,και πλαινά πηδηματάκια...Αλλά έχει και τα αυτάκια κατεβασμένα πίσω,και είναι επιθετική ακόμα και σε μένα..
Fotini
Διάσημο μέλος
Ακριβώς,έχει και καμπούρα,και πλαινά πηδηματάκια...Αλλά έχει και τα αυτάκια κατεβασμένα πίσω,και είναι επιθετική ακόμα και σε μένα..
Όχι!!!!! Παίζει! Σε βλέπει σα γάτα κι εσένα γι' αυτό. Έτσι παίζουμε κι εμείς!!!
Έχει πολλή πλάκα, εγώ το διασκεδάζω όποτε παίρνει τέτοια στάση
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αλλά είναι Ασπρόμαυρο....

Πάιζει μην φοβάσαι.... Και άν παίξεις και εσυ μαζί του κρυφτό ή κυνηγητό θα γελάσετε ΠΟΛΥ!!!!

Να δες τις φωτο!!!!! Τι μου θύμησες τώρα!!!

Συνημμένα
Eris
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό στην αρχή το έκανε πάνω στο κρεββάτι ενώ προσπαθούσα να κοιμηθώ,και άν δεν είχα καλύψει το πρόσωπό μου με το πάπλωμα,ποιός ξέρει αν θα είχα ματάκια τώρα..
Εντάξει,παιχνίδι παιχνίδι,αλλά εγώ δεν παύω να φοβάμαι για τον εαυτό μου

Fotini
Διάσημο μέλος
Εντάξει,παιχνίδι παιχνίδι,αλλά εγώ δεν παύω να φοβάμαι για τον εαυτό μου![]()
Άντε, βρε
Το πολύ πολύ να σου σκίσει κανένα δάχτυλο όπως μου έκανε η Ρενάτα προχθές! Ε, τίποτα δεν είναι, σε μερικές μέρες οι δαγκωνιές και οι γρατζουνιές γίνονται παρελθόν. Άσε που μαθαίνεις να υπομένεις τον πόνο

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Eris
Νεοφερμένο μέλος
Άντε, βρεΤο πολύ πολύ να σου σκίσει κανένα δάχτυλο όπως μου έκανε η Ρενάτα προχθές! Ε, τίποτα δεν είναι, σε μερικές μέρες οι δαγκωνιές και οι γρατζουνιές γίνονται παρελθόν. Άσε που μαθαίνεις να υπομένεις τον πόνο
![]()
lol...πόνο; Ξέρεις τι πόνο έχω περάσει με το μικρό τέρας;! Ευτυχώς την πήγα πρόσφατα κτηνίατρο και της έκοψε τα νύχια..Αφού και η ίδια η κτηνίατρος την έλεγε Νυχέριδα..(όπου το κανονικό όνομα της είναι Έριδα)
Φαίνεται δεν της τα είχαν κόψει ποτέ.Με αποτέλεσμα να έχω γεμίσει γρατζουνίες σε ΟΛΟ το σώμα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Με αποτέλεσμα να έχω γεμίσει γρατζουνίες σε ΟΛΟ το σώμα.
Αυτό μπορεί να γίνει μόδα, ξέρεις...
Το καλοκαίρι που θα πας για μπάνιο μπορείς να το δοκιμάσεις

Άντε, αστειεύομαι... Αλλά τι να κάνεις όταν το γατάκι σου είναι τόσο ζωηρό; Φόρα γάντια και παίζε μαζί της άφοβα
Eris
Νεοφερμένο μέλος

Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
. Τρέχει σαν το παρλιακό σε όλο το σπίτι και μετά πάει για ύπνο σαν να μην τρέχει τίποτα !!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lamni
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Τωρα που μεγάλωσε και μας κόβει κρέας.. είναι λίγο ενοχλητικό!!!!

Ντοκουνέντα εδώ
και σε μεγαλύτερη ηλικά κατω....

Συνημμένα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool