Η γάτα μου αφηνιάζει καθημερινώς!

κ μένα ο περσέας τα ίδια.έχει πολύ γέλιο το ύφος του, τον τσατίζω επίτηδες για να πάρει αυτή τη φάτσα!σήκωμένα αυτιά,φουντωμένη ουρά κ πλαινά πηδηματάκια!κ μένα τρέχει στην άμμο κ σκάβει κ μετα φεύγει σηκώνοντας αμμοθύελλα!είναι μικρούλι γι αυτό τα κάνει.παιδιά όσο μεγαλώνουν σταματάνε να παίζουν?δηλ έχει κανείς γάτα που απλά τρώει, κάνει την ανάγκη της κ κοιμάται?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλ έχει κανείς γάτα που απλά τρώει, κάνει την ανάγκη της κ κοιμάται?

:lol::lol::lol::lol: Υπάρχουν και είναι οι λεγόμενες γάτες μαξιλάρι ή ΠΟΥΦ....!!!!! :cool::cool::cool:

χμμ κ μένα ο δικός μου δεν είναι κ του τσακίρ κεφιού.πιο πολύ απολαμβάνει τις αγκαλιές κ τα χάδια οπότε όσο μεγαλώνει τον βλέπω να μετατρέπεται σε εικαστικό δρώμενο του σπιτιού:D

Και η δικιά μου το έκανε:).Μετά..... της πέρασε.:lol: και εκτελούσε χρέη αγάλματος.:blink:

δηλ έχει κανείς γάτα που απλά τρώει, κάνει την ανάγκη της κ κοιμάται?
Είναι η γνωστή γάτα Βαράγκης.

Εμένα ο Τούλης μου είναι ο γάτος "υπόστρωμα", αν ξεχαστείς και πέσεις στο κρεββάτι χωρίς να κοιτάξεις για εξογκώματα κάτω απο το πάπλωμα... τον έκανες ..... χαλκομανία:lol::lol::lol:

Εμένα ο Τούλης μου είναι ο γάτος "υπόστρωμα", αν ξεχαστείς και πέσεις στο κρεββάτι χωρίς να κοιτάξεις για εξογκώματα κάτω απο το πάπλωμα... τον έκανες ..... χαλκομανία:lol::lol::lol:

Και εμένα μου το κανε αυτό στις αρχές.Την έψαχνα για μισή ώρα...βρε πού είναι το γατί...Ε,βλέπω φουσκωμένο το πάπλωμα,κ την ξεσκεπάζω :D Τώρα δεν καταδέχεται να κοιμάται μαζί μου,να με ξυπνάει το πρωί όμως με δαγκωνίες το κάνει ευχαρίστως!

Α! Ξέχασα! Υπάρχει ειδικό εργαλειάκι - ψαλιδάκι για να του κόβεις τα νύχια μόνη σου. Με προσοχή όμως όχι πολύ βαθιά και το ματώσεις. Έτσι θα γλυτώσεις τις γρατζουνιές. Όταν ήταν μικρός ο Τούλης:baby::baby::baby: και πριν μάθω να του κόβω τα νυχάκια χύμαγε απο πίσω στην πολυθρόνα που καθόμουνα και προσγειωνόταν με τα 4:sick::sick::sick::sick: στην πλάτη μου!!!! Εκεί να δείς αλλαλαγμός:cry::cry::cry::cry:
lol lol lol :lol:

πριν μάθω να του κόβω τα νυχάκια χύμαγε απο πίσω στην πολυθρόνα που καθόμουνα και προσγειωνόταν με τα 4:sick::sick::sick::sick: στην πλάτη μου!!!! Εκεί να δείς αλλαλαγμός:cry::cry::cry::cry:
lol lol lol :lol:

Ουχ!!!!!Εμένα γατζώνεται στο μπούτι μου όταν κάθομαι στον υπολογιστή,ανεβαίνει πάνω μου,και αρχίζει να μασάει τα μαλλιά μου τώρα:hmm:

Καλα για τα νύχια τα αφήνω στην κτηνίατρο.Τώρα που είναι μικρή και έχει ακόμα 2 εμβόλια,θα τα κόβει εκεί.Μετά που θα είναι πιο αραιές επισκέψεις θα της τα κόβω εγώ.

πριν μάθω να του κόβω τα νυχάκια χύμαγε απο πίσω στην πολυθρόνα που καθόμουνα και προσγειωνόταν με τα 4:sick::sick::sick::sick: στην πλάτη μου!!!!
Αουτς!!!!
Πάντως εξαρτάται από το ζωντανό.
Η Γκριζουλία μου από 6 μηνών και μετά...Βαράγκης!!!
Ο τζαναμπέτης μου 2 χρονών κι ακόμη σα χαζό κάνει...Έλα να με βρεις και έλα να με πιάσεις, παραμονεύει και μας βουτάει από το πόδι, όλο νάζι και κακό! Κάνει κι ένα επιτόπιο άλμα εντυπωσιακού ύψους! Αυτή που τραβάει βέβαια τα χειρότερα είναι η Γκριζουλία. Δεν την αφήνει σε ησυχία!!!

κρίμα την καημένη την Γκριζουλία!να ρωτήσω κάτι άλλο, οι γάτες σας πόσο κοιμούνται?οι μικρές κυρίως με ενδιαφέρει.εμένα 1 ώρα παίζει και 3 κοιμάται.είναι φυσιολογικό αυτό?

και μένα τόσο περίπου...Όλο το μεσημέρι και το απόγευμα κοιμάται,και το βράδυ οργιάζει!!! Είναι σαν τα μωράκια..κοιμούνται πολύ,κ ξυπνάνε για χάδια,παιχνίδι,μάμ και κακά:P:P

Όντως ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά. Όλα τα αιλουροειδή κοιμούνται πολλές ώρες και όταν αρχίσει να πέφτει το φως.. γίνεται ο χαμός.. :). Ο δικός μου μη σας πω ότι κοιμάται και ολόκληρη τη μέρα (λείπουμε και δεν έχει το μωρό μου μια παρεούλα). Αλλά από το απόγευμα που επιστρέφουμε κάνει τα χειρότερα !!! Πάντως όσο πιο μικρό τόσο πιο τσίτα είναι ...

Το πρόβλημα είναι το εξής:

Μέσα σε ένα 24ωρο,η γατούλα μου περνάει διάφορες φάσεις.
Είτε είναι ήρεμη,κ αποζητά χάδια,είτε κοιμάται,είτε αφηνιάζει!
Δηλαδή,φουντώνει την ουρά της καταρχάς,η οποία κρέμεται με μια ελαφριά καμπύλη,σουλατσάρει λες και την κυνηγάνε πέρα δώθε,πάει στην άμμο και την σκάβει με μανία,χωρίς τελικά να κάνει την ανάγκη της.Επίσης,την ώρα αυτής της "ενγρήγορσης", έχω παρατηρήσει ότι νιαουρίζει με περίεργο τρόπο..με χαμηλή ένταση,αλλά σαν να παραπονίεταί;...

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη μέχρι στιγμής.Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι έχει πολλά πολλά νεύρα.Το θέμα είναι,πώς θα την ηρεμήσω;

Κάνε της χαλαρωτικό μασάζ ορίστε το link https://www.mypetz.gr/threads/Εύκολος-τρόπος-να-κάνετε-μασάζ-στη-γάτα-σας.221976/

Και εμένα κάνει σαν δαιμονισμένο!!!
Και με έχει γδάρει!!!Αλλά έχει τρελλή πλάκα!!!!Παίζουμε και κυνηγητό!!!!Τρελλό γέλιο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:!!!
Και είναι και στειρωμένος!!!:up:

Ουχ!!!!!Εμένα γατζώνεται στο μπούτι μου όταν κάθομαι στον υπολογιστή,ανεβαίνει πάνω μου,και αρχίζει να μασάει τα μαλλιά μου τώρα:hmm:

και εμένα αυτό ακριβώς κάνει και με έχει γεμίσει γρατσουνιές.Επιπλέον όταν παιζουμε δαγκώνει πολύ δυνατά και δε ξέρω τι να κάνω για να το ελαττώσει τουλάχιστον:(

θα του μηλάς αυστηρά εκείνη την στιγμή και θα σταματάς τα παιχνίδια μαζί του, θα το πιάσει το νόημα και επειδή θα θέλει να παίξει θα αναγκαστεί να μάθει τρόπους

σε μια γατούλα που είχα παλιά και το έκανε αυτό, όποτε με δάγκωνε έκανα πως έκλαιγα, σταματούσε αμέσως και άρχιζε να με γλύφει... δεν το κάνουν επίτηδες απλά κάποια είναι ατσούμπαλα:P

Και ελεγα πως ο Μαρκο ειναι μοναδικος τζαναμπετης:lol::lol::up:

θα του μηλάς αυστηρά εκείνη την στιγμή και θα σταματάς τα παιχνίδια μαζί του, θα το πιάσει το νόημα και επειδή θα θέλει να παίξει θα αναγκαστεί να μάθει τρόπους

σε μια γατούλα που είχα παλιά και το έκανε αυτό, όποτε με δάγκωνε έκανα πως έκλαιγα, σταματούσε αμέσως και άρχιζε να με γλύφει... δεν το κάνουν επίτηδες απλά κάποια είναι ατσούμπαλα:P

χμμ δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι αυτό όντως πιάνει. :redface: Ο δικός μου είναι τώρα 10 μηνών, συνεχίζει το παιχνίδι με αμείωτους ρυθμούς και εάν σε πονέσει και του κάνεις παρατήρηση συνεχίζει ακόμη πιο επιθετικά. Αν τσαντιστώ δε και το καταλάβει είναι ικανός να μου κατεβάσει τη μούρη. Πραγματικά δεν ξέρω πως να το κοντρολάρω αυτό. :hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back