22-08-11
12:20
Καλησπέρα σας, είμαι καινούργια στην παρέα σας και απλά θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας... Έχω μία γάτα 5 χρονών που τα τελευταία 2 χρόνια που την έχουμε στηρώσει όλη την μέρα τρώει και κοιμάται ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που ζεσταίνεται (μιας και έχει πάρα πολυ τρίχωμα) και δεν έχει διάθεση να παιζεί με οτιδήποτε θέλει απλά πολλά χάδια!!! Απλά όσο μεγαλώνει και επείδη είναι και λίγο χοντρουλα ο γιατρός μας είπε να φροντήσουμε ωστε να κινήτε για να απόφύγει καποιες παθήσεις αλλα και για να περναει πιο ευχάριστα το χρόνο της!!! Παρ ολα αυτα αν και εχουμε ξοδεψει μια περιουσια σε παιχνιδια τα αγνοει επιδεικτικα... Το ενστικτο του κυνηγου της βγαινει μονο 20 μερες το καλοκαιρι που παμε διακοπες (την κουρεβουμε κιολας και δροσίζεται) και ολη την μερα ειναι εξω και παιζει ή κυνηγαει!!! Εσείς τι μου προτείνεται να κάνω???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
22-08-11
12:25
Απάντηση: Η γάτα μου βαριέται θανάσιμα τι να κάνω;;;;
Καλημέρα.Η καλύτερη άσκηση βασικά είναι..να πάρετε και 2η γάτα για να παίζουν και να έχει παρέα.
Απο εκεί και πέρα αν δεν γίνεται αυτό,ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που κάνει ακόμα και τον δικό μου γάτο να ξεκουνιέται είναι εκείνη η βέργα με το λάστιχο,που κρέμονται διάφορα παιχνιδάκια,όπως πχ ποντικάκια ,πούπουλα κλπ.Να ξέρεις κάτι.Όσα παιχνιδάκια και να της πάρετε,απο μόνα τους δεν κάνουν τίποτα.Εννοώ ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να παίζουμε με τη γάτα μας και με αυτά τα παιχνίδια.Δηλαδή να της πετάμε τα μπαλάκια,να παίζουμε μαζί της με την βέργα που σου έλεγα κλπ.
ΥΓ.Πάντως είναι φυσιολογικό το καλοκαίρι να πέφτουν οι ρυθμοί τους.Ακόμα και η μικρή μου,που είναι διάολος γενικά,το καλοκαίρι κοιμάται πάρα πολυ.
Καλημέρα.Η καλύτερη άσκηση βασικά είναι..να πάρετε και 2η γάτα για να παίζουν και να έχει παρέα.

Απο εκεί και πέρα αν δεν γίνεται αυτό,ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια που κάνει ακόμα και τον δικό μου γάτο να ξεκουνιέται είναι εκείνη η βέργα με το λάστιχο,που κρέμονται διάφορα παιχνιδάκια,όπως πχ ποντικάκια ,πούπουλα κλπ.Να ξέρεις κάτι.Όσα παιχνιδάκια και να της πάρετε,απο μόνα τους δεν κάνουν τίποτα.Εννοώ ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να παίζουμε με τη γάτα μας και με αυτά τα παιχνίδια.Δηλαδή να της πετάμε τα μπαλάκια,να παίζουμε μαζί της με την βέργα που σου έλεγα κλπ.

ΥΓ.Πάντως είναι φυσιολογικό το καλοκαίρι να πέφτουν οι ρυθμοί τους.Ακόμα και η μικρή μου,που είναι διάολος γενικά,το καλοκαίρι κοιμάται πάρα πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
22-08-11
13:26
Υπάρχουν διάφορα παιχνίδια που μπορείς να παίζεις μαζί της ώστε να κινητοποιηθεί η γάτα σου.
Πάρε ένα μακρύ κορδόνι και κάντην να το κυνηγάει ενώ το κρατάς, μπορείς να τυλίξεις 2 - 3 κόλλες χαρτιού και να τις κάνεις μπάλα, να της δώσεις κανένα καλαμάκι να κυνηγάει, να της πετάς λίγο μακριά κάποιο παιχνίδι της ώστε να πάει να το πιάσει (εμένα έχει ψύχωση με ένα ποντίκι
), κάνε την να κυνηγάει το laser, παίξε μαζί της κρυφτό (δεν πίστευα ότι θα έπιανε πριν το δοκιμάσω κι όμως!).
Νομίζω πως από μόνη της δεν θα παίξει τόσο εύκολα, ειδικά λόγω καλοκαιριού, αλλά εάν συμμετάσχεις κι εσύ οι πιθανότητες είναι περισσότερες.
Υπάρχουν διάφορα παιχνίδια που μπορείς να παίζεις μαζί της ώστε να κινητοποιηθεί η γάτα σου.
Πάρε ένα μακρύ κορδόνι και κάντην να το κυνηγάει ενώ το κρατάς, μπορείς να τυλίξεις 2 - 3 κόλλες χαρτιού και να τις κάνεις μπάλα, να της δώσεις κανένα καλαμάκι να κυνηγάει, να της πετάς λίγο μακριά κάποιο παιχνίδι της ώστε να πάει να το πιάσει (εμένα έχει ψύχωση με ένα ποντίκι
), κάνε την να κυνηγάει το laser, παίξε μαζί της κρυφτό (δεν πίστευα ότι θα έπιανε πριν το δοκιμάσω κι όμως!).Νομίζω πως από μόνη της δεν θα παίξει τόσο εύκολα, ειδικά λόγω καλοκαιριού, αλλά εάν συμμετάσχεις κι εσύ οι πιθανότητες είναι περισσότερες.

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα.
22-08-11
14:54
εμείς πάλι, το καλοκαίρι έχουμε πιο πολλή όρεξη γιατί όλο το χειμώνα έχουμε μύξες(όχι πως και δεν έχουμε και το καλοκαίρι, αλλά είνια λιγότερες)
εμάς μας αρέσουν οι τρελόμπαλες γιατί πηγαίνουν πάνω κάτω. τη μία την έχουμε δέσει με μια κορδέλα και κάνει εναν ήχο που, δεν ξέρω γιατί, μας κάνει να την κυνηγάμε σαν τρελοί
μήπως αν έτριβες τα παιχνίδια με λίγο κάτνιπ;
εμείς πάλι, το καλοκαίρι έχουμε πιο πολλή όρεξη γιατί όλο το χειμώνα έχουμε μύξες(όχι πως και δεν έχουμε και το καλοκαίρι, αλλά είνια λιγότερες)
εμάς μας αρέσουν οι τρελόμπαλες γιατί πηγαίνουν πάνω κάτω. τη μία την έχουμε δέσει με μια κορδέλα και κάνει εναν ήχο που, δεν ξέρω γιατί, μας κάνει να την κυνηγάμε σαν τρελοί
μήπως αν έτριβες τα παιχνίδια με λίγο κάτνιπ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mulan1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η mulan1 είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 365 μηνύματα.
22-08-11
15:53
εμάς μας αρέσουν οι τρελόμπαλες γιατί πηγαίνουν πάνω κάτω. τη μία την έχουμε δέσει με μια κορδέλα και κάνει εναν ήχο που, δεν ξέρω γιατί, μας κάνει να την κυνηγάμε σαν τρελοίμήπως αν έτριβες τα παιχνίδια με λίγο κάτνιπ;
οοο ναι! και μας μας αρεσουν οι τρελομπαλες πολύ!!!
22-08-11
16:13
εμάς μας αρέσουν οι τρελόμπαλες γιατί πηγαίνουν πάνω κάτω. τη μία την έχουμε δέσει με μια κορδέλα και κάνει εναν ήχο που, δεν ξέρω γιατί, μας κάνει να την κυνηγάμε σαν τρελοίμήπως αν έτριβες τα παιχνίδια με λίγο κάτνιπ;
Συγγνωμη αυτό το κατνιπ τι ακριβώς είναι το έχω ακούσει αλλά δν ξέρω τι είναι και το πουλάνε στα pet shop???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum