Η γάτα μου δεν μπορεί να φάει

• Thread starter Thread starter kopsa74
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

kopsa74

Νεοφερμένο μέλος

Ο kopsa74 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους. Απο προχθες η γατα μου ειναι "πεσμενη'. Ειναι κακοκεφη, πεσμενη δεν κοιμαται πλεον στον καναπε, με κοιταζει περιεργα και νιαουριζει. Καθεται συνεχεια στον ηλιο πραγμα που σημαινει οτι κατι εχει. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν μπορει να φαει. Τις βαζω φαι παει να το φαει αλλα για καποιο λογο δεν μπορει να φαει. Προσπαθει να το δαγκωσει αλλα το εγκαταλειπει. Τις εκανα μασαζ στο σβερκο και δεν φαινεται να ποναει. Κινειται κανονικα, πηδαει, σκαρφαλωνει. Εδω και ενα μηνα μετα απο το φαι καθοταν στα δυο της ποδια και με τα χερια της εκανε σαν να καθαριζει το στομα της η τα δοντια της κατι που παλια δεν το εκανε. Επισης συχνα τις ετρεχαν σαλια κατα την διαρκεια του υπνου. Ελπιζω αυριο να μπορεσω να την παω κτηνιατρο. Δεν νομιζω να εχει καταφερει να φαει τιποτα τις τελευταιες 48 ωρες. Καμμια ιδεα βρε παιδια? Η ηλικια της ειναι περιπου 10 ετων. Μεχρι και προχθες ηταν ζωηρωτατη και υπερκινητικοτατη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

10 ετων;Να τη χαιρεσαι.. !!! :) πιστευω οτι κατι εχει στο στομα της...κατι την ποναει ...μηπως καποιο δοντι; Θα σου φανει περιεργο αλλα μπορει να συμβαινει κατι τετοιο ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Η γατα μου δεν μπορει να φαει

Μπορεις να ρωτησεις και τον γιατρο του forum στο θεμα που θα βρεις εδω.
Ελπιζω να ειναι κατι περαστικο και να γινει γρηγορα καλα η καλη σου:)

Μπορεί να έχει απλώς στοματίτιδα και γι' αυτό δεν μπορεί να φάει! Πρέπει να πάει άμεσα σε κτηνίατρο για να πάρει αντιβίωση, ώστε να φάει για να μην πεθάνει! Μπορεί να χρειαστεί και ορό! Εξετάσεις είναι απαραίτητο να γίνουν, γιατί μπορεί να έχει και κάτι πιο σοβαρό! Μην το αφήνεις! Γρήγορα στο γιατρό πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο!

Ετσι όπως το περιγραφεις για στοματίτιδα ακουγεται.
Ιδια σημπτωματα βεβαια (εκτος απο τα σαλια) είχε και η γάτα μιας φίλης μου
που τελικα υπηρξε καποιο προβλημα με το παγκρεας αλλα ευτυχως επανηλθε πληρως.

Ευχομαι περαστικα και οποσδήποτε στο γιατρο :)

Παιδια καλησπερα και παλι. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Με βοηθησανε αρκετα. Χθες ομως υπηρξε μια εξελιξη προς το καλυτερο. Η γατα μου χθες το απογευμα εφαγε δυο γερες δοσεις κροκετες ενω το βραδυ εφαγε και κονσερβα και κροκετες και ηπιε μπολικο νερο. Αυτο με εχει χαροποιησει φυσικα. Φοβομουν οτι δεν θα μπορει να φαει. Βεβαια σκοπευω να την παω στο γιατρο ετσι κι αλλιως μηπως οντως εχει στοματιτιδα αλλα τωρα που την ειδα να τρωει χαλαρωσα καπως. Βεβαια οποτε τρωει κονσερβα κανει παλι το ιδιο: στεκεται στα δυο της ποδια και με τα χερια της κανει κατι σαν να καθαριζει το στομα της. Το εχει δει κανεις σας αλλος αυτο? Επιπλεον η διαθεση της φαινεται να εχει γυρισει αρκετα αφου οταν βγαινει εξω κυνηγαει διαφορους γατους. Μου εφυγε ενα αρκετα μεγαλο αγχος, βεβαια οπως ειπα σκοπευω συντομα να την παω στον γιατρο.
Σας ευχαριστω και παλι.

Σίγουρα κάτι την ενοχλεί στο στόμα της! Την κίνηση αυτή την έχω δει εκατοντάδες φορές! Μπορεί να είναι κάποιο δόντι, μπορεί κάτι να σφηνώθηκε στο ούλο της! Σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις είναι ψυχογενής η αιτία! Σίγουρα θέλει κτηνίατρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back