LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Υ.Γ. μην δίνεις γάλα μπορεί να του κανει διαρροια..δωσε σίγουρα νεράκι με συριγγα και οτι αλλο σου πει εστω και τηλεφωνικά ο γιατρός
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Διαλεξε αμεσα εναν αλλο καλο κτηνιατρο και τρεεεχαααα γιατι οταν η γατα σταματησει να τρωει και να πινει τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα.

Υπαρχει θεμα στο φορουμ με προτεινομενους κτηνιατρους απο τα μελη μας.Αν θες ριξε μια ματια.
Περιμενουμε νεα σας!
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτά που χρειάζεται άμεσα ο γατούλης είναι λεπτομερής κλινική εξέταση, τεστ για FIV-FeLV και από κει και πέρα ό,τι άλλες εξετάσεις θεωρήσει ο κτηνίατρος απαραίτητες, ανάλογα με τα ευρήματα των προηγούμενων. Νομίζω κι εγώ ότι για τα βασικά δεν θα πρέπει να σου πάρουν πάνω από 100 ευρώ.

brigite
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πρέπει πρώτα να αποκλειστεί η πιθανότητα δηλητηρίασης..(γιατί είναι επείγον, θα χαθεί το γατάκι μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα αίματος...) και αν αποκλειστεί τότε ναι, δείτε και για όλα τα άλλα.
Θα συμφωνήσω και εγώ η τιμή είναι εξωφρενική απλά...

LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για το ενδιαφέρον.
Αύριο θα τον παω σε κτηνίατρο
Έδωσα στο Λουπο αντιβιοση την synulox.
Σήμερα τον ειδα πιο κινητικό και έφαγε 10 κροκέτες και λίγες ίνες απο λιγο κρέας από μόνος του.Αυτό και αν είναι προοδος!
Όταν για 5 μέρες ολο κοιμώταν και δεν έτρωγε μπουκιά.Επειδί ο Λούπος τριγυρνάει έξω φοβομουν μην έφαφε καμιά φόλα λόγο ότι 'εχω κακούς γείτωνες.Αλλά δεν μου εδειχνε συμπτωματα δηλητηριασης.
Μήπως τον πονάνε τα δόντια του?Άλλα είναι μικρός για να κανει ουλιτιδα και το στομα του το ειδα καθαρό.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
Επειδι ειμαι νεο μελος δεν ξερω ακομα πως χρεισιμοποιειτε αυτο forum.
Ζοριζομαι να καταλαβω που να παω να συζητισω μαζι σας
moukelis
Επιφανές μέλος
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
ΠΟσες γατες εχεις?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τα θεματα ειναι για ολους τους γατοφιλους, μπορεις να γραψεις σε οποιο θελεις φυσικα!ευχαριστω για τις οδηγειες.Μπενω σ οποιο θεμα θελω χωρις να με καλεσουν και απλος γραφω?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
...οταν βγαινει εξω ο γατος...διακυνδινευεις παρα πολλα...δυστυχως....οπωσδηποτε πρεπει να παει κτηνιατρο...σου ευχομαι τα καλυτερα...

LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
η Μάρο ειναι 5 χρονών μικροκαμομενη και πολυ περιεργη οπου βρει πορτα απο οικοδομη ανοιχτη μπενει μεσα και μας κανει να την ψαχνουμε και να τρεχουμε να την βγαλουμε απο διαφορα υπογεια.Εχει ζευγαροσει μια φορα μονο οταν ηταν μικρη και απο τοτε οταν ειναι η εποχη της τρεχει και κρυβετε.δεν θελει αντρες. το μεγαλο μας προβλημα ειναι οτι οποιος σκυλος περασει τρεχει και τον ορμαει ακομα και σε μεγαλα σκυλια.
η Σερενατα ειναι 2,5χρονων ειναι μια καλοβουλη πανφαγα γατα οτι τρωγετε το τρωει.
και ο Λούπος(απο το λοποδυτης) 1,5 χρονων με 1 ματι το αλλο το εχασε στο ζευγαρωμα οταν ηταν μικρος απο τους αδεσποτους γατους της γειτονιας.γρινιαρης και σκανταλιαρης και υγειεστατος μεχρι πριν 5 μερες που ξαφνικα σταματισε να τρωει και μας πανικοβαλε.
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
αν δεν βγουν εξω ξεσηκωνουν τον κοσμο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο για τα γατακια σου,δεν εχει σημασια αν εχουν συνηθισει μεσα ή εξω,αν αποφασισεις να τα παρεις μεσα,που ειναι και το καλυτερο,θα συνηθισουν και δε θα θελουν να φυγουν.
Εγω εχω τεσσερις γατουλες,και θα παω να παραλαβω μια ακομα το Σαββατοκυριακο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool