Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ή δοκίμασε με μπιμπερό. Καλό μπιμπερό γίνεται η σύριγγα μιας χρήσης αν αφαιρέσεις τη βελόνα και βάλεις ένα κομματάκι λαστιχάκι από βαλβίδα ποδηλάτου. Σε μήκος που να μπορεί να το πιάνει εύκολα, το πλένεις με νερό μέσα έξω, το πλένεις και με γάλα, για να μην είναι έντονη η μυρουδιά λάστιχου, του στάζεις λιγάκι στη μουσούδα, και το ακουμπάς στο στόμα. Αν το πιάσει πιέζεις ελαφρά το έμβολο για να το βοηθάς και πίνει. Δοκίμασε το μήπως γίνει δουλειά.
Πάντως και να πιει γάλα από το πιατάκι, αν δεν ξέρει θα κουράζεται γρήγορα και θα το παρατάει. Γι αυτό καλύτερα να του συμπληρώνεις με μπιμπερό αν θέλει, και σταδιακά θα αυξάνεται η ποσότητα που πίνει από το πιατάκι και θα μειώνεται από το μπιμπερό. επίσης, αν αρχίσει να πίνει κάπως άνετα από το πιατάκι, βάζε καμιά φορά και λίγο ψωμί ψίχα μέσα στο γάλα να μουσκεύει ώστε να αρχίσει να μαθαίνει να μασάει.
Και όσο καλά και να τρώει, το μπιμπερό θα το χρειάζεται για αρκετά μεγάλο διάστημα. Μέχρι να φτάσει στο σημείο που θα γυρίσει από την άλλη και θα απομακρυνθεί από το μπιμπερό θα περάσει πολύς καιρός. Σταδιακά θα το μειώνει μεν, αλλά κατά διαστήματα θα έχει την ανάγκη του θηλασμού από ένστικτο.
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Τα ιδια έκανε και ο Μεζουλης μου όταν τον είχα πρωτοπάρει!!!
Πάρε από το pet shop μια κονσερβα hill's ή μια sheba που είναι με κομματακια κοτόπουλο. Κι εμένα το ίδιο μου έκανε και όταν τον πήγα στον κτηνίατρο του άνοιξε μια κονσερβα hill's και την έφαγε
. Μια καλή λύση είναι να του το δώσεις να το φάει μέσα απο το κουτί της κονσέρβας που η μυρωδιά είναι πιο έντονη!!!Καλή τύχη
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kουκλάκι είναι! Eσύ δεν θα έπαιρνες απο τη γιαγιά σου;
Tι συνέβη; Nα μας πεις τα νέα, ε; Aν έφαγε κλπ. H στρογυλή κίτρινη Sheeba με κοτόπουλο ψαχνό μονο σε ζελέ είναι πάρα πολύ νόστιμη!!!! Aν έτρωγα κρεας σίγουρα θα την δοκίμαζα
Eίναι όμως ημιδιατροφή και όχι πλήρης τροφή. Aν όμως δεν τη φάει θα είναι όντως περίεργο. Eλπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα και να περάσετε μαζί τέλεια.
Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
ολα τα αλλα εγιναν αλλα δεν μπορει να πιει με τιποτα ενω διψαει και φαινεται.και εμαθε καλα και το μερος και εμας.τι να κανω?ανησυχω.help
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
katerina finitsi
Νεοφερμένο μέλος
Να σου ζήσει το γατάκι είναι πανέμορφο
Τώρα που είναι μικρούλι να το καθοδηγήσεις εσύ, βούτα το δάκτυλό σου στο γάλα ή στην κονσέρβα και βάλτο στην μουσουδίτσα του να το μυρίσει ή ακούμπησέ το στην μουσούδα του και αυτό θα γλειφτεί νομίζω ότι θέλει και χρόνο να προσαρμοστεί, ίσως και να έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στο φατητό!
τα σιαμέζικα γατιά είναι λίγο ιδιότροπα
, εγώ εκτός από το Νιάου μου έχω 16 χρόνια τον έκτορα στο πατρικό μου, σιάμ είναι, είναι τέλειο γατί αλλά κάτι παραπάνω από άνθρωπος στις ιδιοτροπίες του! Όταν ήταν μικρούλης τα ίδια μας έκανε κι αυτός! Δεν θα τον άλλαζα με τίποτε
Άντε λοιπόν καλορίζικος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν κακοέμαθε… στη φύση του είναι να θέλει παρέα…κι επειδή έχει εσένα σε σένα έρχεται συνέχειαΑρχική Δημοσίευση από Metal_Giorgos:παντως το κακοεμαθα και τωρα ερχεται και κοιμαται ολη την ωρα πανω μου και κουρνιαζεται.
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Giorgos:Μηπως φταιει για το νερο το οτι το πιατακι ειναι και για νερο και για φαγητο και μηπως του μυριζει?
Χμμμ εγώ πάντως δεν θα ήθελα να πιω νερό από ένα ποτήρι που μυρίζει φασολάδα όσο κι αν αυτή μου αρέσει.
Αρχική Δημοσίευση από Metal_Giorgos:η μηπως επειδη ειναι ασπρο το πιατακι και δεν βλεπει το νερο?
Μα…γιατί δεν δοκιμάζεις; Αν και το νερό είναι διαφανές οπότε ότι χρώμα και να έχει το πιατάκι θα βλέπει το χρώμα του πιάτου…
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
ηδη του εδωσε ενα χαπακι και μια αμπουλα η κτηνιατρος.και σε 10 μερες θα ξαναπαω για εμβολια.επιτελουσ ηπιε νερο.στην υγεια του!Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Γιατί δεν ρωτάς και τον κτηνίατρο σου όταν θα πας για τα εμβόλια; Πρέπει ούτως ή άλλως να πας αυτές τις μέρες, 3 μηνών είναι, πρέπει να κάνει τα εμβόλια του και να αρχίσει να παίρνει Drontal για τα ενδοπαράσιτα.
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Η Τζιχατούλα μου είναι σιαμέζα. Πραγματικά δεν έχω δει πιο ιδιότροπη γατα!
Αν δεν είναι το νερό της φρέσκο καθεται απο πάνω του και το κοιτάζει!!!
ξέρει οτι το πιάτο της είναι σε κεντρικο σημείο του σπιτιού και σχεδών αμέσως το λάθος θα διορθωθεί και θα σερβιριστεί το σωστό!!!!
Δεν τρώει όλες τις κονσερβες παρα μονο sheba!!!
Και φυσικα κοιμάται μόνο στο δικό της μαξιλάρι διπλα στο προσκεφαλό μου κολητά στο καλοριφέρ!!!
Περιττο να σας πώ οτι δεν θέλει χάδια και καθαρίζεται για ώρες αν της ακουμπίσουμε τη γούνα!!!!

anabou
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Metal_Giorgos
Νεοφερμένο μέλος
Paris Gatopalaviaris
Νεοφερμένο μέλος
Τον δικό μου σιαμέζο τον έλεγα Σάχη. Πριν από πολλά - πολλά χρόνια. Ήμουν φοιτήτρια τότε και ήμασταν κολλητοί. Τον λάτρευα και με λάτρευε. Δεν πρόλαβα να τον χαρώ παραπάνω από πέντε χρόνια, μου τον έκλεψαν, δεν λέω χάθηκε, μου τον έκλεψαν. Δυστυχώς δεν μπορούσα να αποφασίσω να τον στειρώσω και έτσι γύριζε λίγο στον κήπο. Τέλος πάντων, θέλω να πω για το χαρακτήρα του ότι ήταν πολύ ιδιότροπος, πολύ ευαίσθητος, αρρώσταινε συνέχεια, σκληρός πολύ στα παιγννίδια του αλλά και πολύ συναισθηματικός. Έδειχνε πολύ την αγάπη του και αγαπούσε πολύ τα παιδιά. Όλες οι γάτες που είχα πάντα φοβόντουσταν τα παιδιά λόγω της κινητικότητας και των παιγνιδιών τους, αυτός κατά ένα περίεργο τρόπο ήθελε τα παιδιά. Τον αγαπούσαμε όλοι στην οικογένεια πολύ.
Για πολλά χρόνια δεν μπορούσα να ξεπεράσω την απώλεια του και ξαναπήρα γάτα έτσι κοντά μου πολλά χρόνια μετά. Σήμερα βέβαια δεν θα ζει.
anabou
Διάσημο μέλος
Κούκλος ο ΑχιλλέαςΑρχική Δημοσίευση από Metal_Giorgos:Τον εβγαλα αχιλλεα.Αυτο μου ηρθε αυτο του εβγαλα
Να σου ζήσει

Petrcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα!
Καιρό έχω να σας "δω"...

Ο Dino μου δεν τρώει! Είναι λίγες μέρες που ό,τι και να του δώσει η μάνα μου, δεν τρώει! Μασουλάει μια-δυο μπουκιές και τ'αφήνει!
Είναι ~2 ετών, στειρωμένος, μένει με τους γονείς μου τώρα όσο είμαι στο Λονδίνο κι έχω να τον δω ~ένα μήνα! Με παίρνει η μάνα τηλέφωνο και λέει "δεν τρώει!" Άρρωστο δε φαίνεται, λέει, κινείται κανονικά, χαζεύει από το μπαλκόνι, πίνει νερό... Γιατί δεν τρώει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool