Η γάτα μου δεν τρώει!

petrcat εαν τρωει λιγο εως καθολου ειναι υποπτο και πρεπει να παει στο γιατρο. Πολλες οι πιθανες αιτιες. Πχ προβλημα με το στομαχι του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστά. Αν αυτό συνεχίζεται για μέρες, μόνο ο κτηνίατρος μπορεί να βοηθήσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω θα σου προτεινα να μην περιμενεις μερες για να δεις τι θα γινει..
πες στους γονεις σου να τον πανε στο γιατρο σημερα..

Ναι, σε αυτά τα πράγματα δεν λέει να ρισκάρεις.

εγω θα σου προτεινα να μην περιμενεις μερες για να δεις τι θα γινει..
πες στους γονεις σου να τον πανε στο γιατρο σημερα..

Δεν είπα εγώ "να περιμένει μέρες". Ο Πέτρος ανέφερε "είναι λίγες μέρες που..." Αυτό εννοούσα! Ότι ήδη συνεχίζεται για μέρες, άρα ...
στον κτηνίατρο!

Ουπς, αυτό μου θυμίζει τη Sil, έτσι αρχισε κ αυτή να μην τρώει. Σίγουρα πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας, καλύτερα να το τσεκάρεις.

Δυστυχώς η μάνα μου δεν οδηγεί και δεν μπορεί να τον πάει στο γιατρό αμέσως! Πρέπει να γυρίσει ο πατέρας μου από επαγγ.ταξίδι (αύριο βράδυ, άρα από Δευτέρα...).
Τι κάνουμε ως τότε; Να δοκιμάσουν και με "απαγορευμένες" λιχουδιές, μπας και κάνει κόλπα ο Dinάκος; Του αρέσει το παγωτό και δεν του δίνουν, τα παχιά τυριά, τα ζαμπονάκια...

δε μπορει να την παει καποιος αλλος ή να παει με καποιο αλλο μεταφορικο μεσο?
στο λεω γιατι το κακο δεν θελει μερες για να γινει και πολλες φορες και η μια ωρα μπορει να παιξει ρολο..
μη το αφηνετε για δευτερα, εγω αυτο σε συμβουλευω..

**Να δοκιμάσουν και με "απαγορευμένες" λιχουδιές, μπας και κάνει κόλπα ο Dinάκος; Του αρέσει το παγωτό και δεν του δίνουν, τα παχιά τυριά, τα ζαμπονάκια...

Εγώ λίγο ζαμπόν θα του'δινα πάντως...

Με ταξι μπορει να τον παει. Εξαλλου μπορει και Σαββατο πρωι.

Πάντως αν τρώει το ζαμπονάκι μάλλον κόνξες κάνει αλλιώς στο γιατρό και γρήγορα!

Δεν παίζει να μεταφερθεί με άλλο τρόπο το γατί.
ΣΚ κτηνιατρείο κλειστό.

Ο Dino έφαγε λίγο ζαμπονάκι είπε η μάνα μου, μια φετούλα.
Θα του πάρει, λέει, light (να γλιτώσει αλάτι και λιπαρά τουλάχιστον) να τη βγάλει ως τη Δευτέρα, μη μείνει θεονήστικος!

**
Ο Dino έφαγε λίγο ζαμπονάκι είπε η μάνα μου, μια φετούλα.
**

Χμμμ... :hmm::hmm::hmm:
Λες να είναι κατεργάρης; Αλλά δεν έφαγε πολύ και απ'αυτό...

καλε πεσ στη μαμα να παει να του παρει gourmet gold ειδικα αυτο το μουσ μοσχαρι που ειναι για γατακια βεβαια ειναι φοβερο πιστευω οτι θα ξετρελαθει και θα φαει.και γρηγορα στο γιατρο!

Κι εγώ ελπίζω να φάει. Ο κτηνίατρος σπίτι δεν έρχεται? Εγώ έτσι βολεύομαι για τα μικρά θέματα και για μια πρώτη άποψη.... Πάντως μακάρι να φάει :)

Να έρθει ο κτηνίατρος σπίτι δεν γίνεται? Κι εγώ έτσι έχω βολευτεί για μικροπράγματα και μια πρώτη άποψη. Γιατί κι εγώ δεν οδηγάω. Πάντως εύχομαι να φάει... :)

Δεν έρχεται σπίτι ο κτηνίατρος. Το σπίτι είναι στο Ντράφι, και η μάνα μου είναι σαν αποκλεισμένη δίχως τον πατέρα μου (δεν πας πουθενά χωρίς ΙΧ!) Πάει με τη γειτόνισσα κανα σούπερ μάρκετ, αλλά δεν την εξυπηρετεί για άλλα, δεν είναι κι υποχρεωμένη!
Πήρε light ζαμπόν και ο μάγκας τρώει ένα φετάκι τη φορά και τίποτε άλλο.
Τι σκ.., βαρέθηκε τις κροκέτες και τις κονσέρβες; Δυο χρόνια τώρα τα κατέβαζε μια χαρά! Η αλήθεια είναι ότι εγώ του έδινα ενδιάμεσα και τα σαλαμάκια του, αλλά η μάνα μου τα θεωρούσε "παλιόφαγα" και δεν του'δωσε καθόλου ένα μήνα που λείπω.
Α! Πίνει και λίγο γάλα... Τουλάχιστον δε θα μείνει νηστικός.

Οπότε, έστω έτσι, μεχρι τη Δευτέρα λογικά θα είναι οκ! Καλό είναι το ότι τρωει ζαμπονάκι!!

Και η μαυρούλα μου τώρα τελευταία δεν πολυτρώει.Δοκίμασα τα πάντα , αλλά τίποτα...μέχρι και το μους που άκουσα να λέτε και μου έκανε εντύπωση της πήρα, αλλά δεν το έφαγε.Το μόνο καλό είναι ότι όποια κονσέρβα δεν τρώει η μικρή, τις βάζω στην αυλή και τις τρώνε ο μικρός και η μαμά του, και μπορώ να πω ότι με το μους κάνανε πάρτι.:P Μήπως φταίει η αλλαγή καιρού?Λέω....,μήπως γιατί τουλάχιστον εμάς τους ανθρώπους μας έχει σακατέψει.

Για κανένα λόγο μην δώσεις τώρα στον γάτο σου ζαμπόν και συναφή είδη ούτε παγωτάκι. Αν είναι πρόβλημα του στομαχιού την έκατσες. Απλά δώσε του ειδική τροφή. Θα πάει η μαμά σου σε ένα pet shop και θα ζητήσει τροφή για γάτες με στομαχικά προβλήματα. Μπορεί και να του λείπεις για αυτό και δεν τρώει. Γρήγορ ακτηνίατρο έστω και με ταξί.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back