Η γάτα μου δεν τρώει!

'Οντως πρέπει να πάει στον κτηνίατρο όσο πιο γρήγορα.. Και εγώ είμαι κατά του ζαμπόν, γιατί αν όντως έχει στομαχικό πρόβλημα θα το πειράξει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον πήγαν στο γιατρό πρωί πρωί. Όλα φαίνονται καλά, δεν ξέρει κι ο γιατρός γιατί είναι ανόρεκτος. Το στομάχι ΟΚ. Ας τρώει πότε πότε ζαμπονάκι, είπε. Τώρα θα του βράσουν κοτόπουλο. Μπορεί να βαρέθηκε τις κροκέτες. Ευκολία, αλλά...
Με τη διατροφή πρέπει να πειραματιστείς και λίγο για το τι προτιμάει, αλλά δεν είναι καλό τελικά να τρώει αποκλειστικά κονσέρβες/ξηρή τροφή είπε ο γιατρός. Αν μάθει στις κονσέρβες (έχουν πολλά τεχνητά αρώματα) δύσκολα πάει σε άλλη τροφή μετά. Και το ζαμπονάκι έχει βρομιές, σίγουρα. Καλύτερο είναι το κανονμικό κρέας, αλλά θα με βρίζει τώρα η μάνα μου... :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία! Αφού είναι καλά...
Κι εγώ υποστηρίζω το φρέσκο κρέας/ψάρι έναντι της κονσέρβας/κροκέτας, απλώς δε γίνεται πάντα! Οι κονσέρβες δε μου πολυχρειάζονται (μόνο σαν λιχουδιά μια φορά το μήνα), αλλά με τις κροκέτες βολεύομαι για το ένα της γεύμα! Και ειδικά στα ταξίδια είναι η πιο εύκολη τροφή να μεταφερθεί...

Τελικα τελος καλο ολα καλα!
Κριμα η ταλαιπωρια και τα λεφτα στο γιατρο....:(
(κι εγω την εχω πατησει ετσι 2-3 φορες....)

Τελικα τελος καλο ολα καλα!
Κριμα η ταλαιπωρια και τα λεφτα στο γιατρο....:(
(κι εγω την εχω πατησει ετσι 2-3 φορες....)

Μωρέ η μεγάλη ταλαιπωρία είναι για τη μάνα μου που θα του μαγειρεύει του κυρίου! Έφαγε κι έσκασε ο μούργος ψητό κοτόπουλο!
Έφαγε και βραστό μπακαλιάρο σήμερα! Αυτό ευτυχώς δεν την κούρασε, του'βγαλε από την ψαρόσουπα που έκανε για κείνους.
Καμιά ιδέα τι να του δώσει αύριο; Θα'χουν φασολάκια στο σπίτι και δε βγαίνει μερίδα του γάτου :lol::lol::lol:! Καλά είχε βολευτεί με τις κροκέτες...

καμια γλωσσα δε παιζει να τηγανισει για το γατο.

**
Καμιά ιδέα τι να του δώσει αύριο; Θα'χουν φασολάκια στο σπίτι και δε βγαίνει μερίδα του γάτου :lol::lol::lol:! Καλά είχε βολευτεί με τις κροκέτες...

Μπιφτεκάκια, από σκέτο κιμά (χωρίς καρυκεύματα).
Ας πλάσει κάμποσα και να βγάζει από την κατάψυξη λίγα λίγα...
Εγώ επίσης αγόρασα συσκευασία κατ.μπαρμπουνιών (είναι σε ατομικά σακουλάκια) και ξεπαγώνω ένα-ένα όποτε χρειάζεται ψάρι (~1-2 φορές τη βδομάδα, όχι παραπάνω). Και οικονομικά, και της αρέσουν πολύ!

Τα μπιφτεκάκια καλή ιδέα! :)
ΟΚ Purina, κι οι γλώσσες παίζουν. ;)

Thanx!!!

Μωρέ η μεγάλη ταλαιπωρία είναι για τη μάνα μου που θα του μαγειρεύει του κυρίου! Έφαγε κι έσκασε ο μούργος ψητό κοτόπουλο!
Έφαγε και βραστό μπακαλιάρο σήμερα! Αυτό ευτυχώς δεν την κούρασε, του'βγαλε από την ψαρόσουπα που έκανε για κείνους.
Κοτοπουλακιας κι ο δικος σου....!
Προσεχε πες τους να του δινουν και καμια κονσερβα γιατι θα τους καβαλησει τους ανθρωπους στο τελος.
Οπως ο δικος μας που θελει τα παϊδακια του φρεσκα και ζεστα....

**

Ισμήνη, παϊδάκια τού δίνεις ακόμα; Με τα κόκαλα τι έκανες τελικά;

καλε και τι κανει με το κοκαλο?

Ισμήνη, παϊδάκια τού δίνεις ακόμα; Με τα κόκαλα τι έκανες τελικά;
Toυ δινω παϊδακια χωρις τα κοκκαλα οπως και κοτοπουλο χωρις κοκκαλα επισης. Αλλα οταν βρισκω κοκκαλα μαλακα (οπως το χοντρο του μπακαλιαρου π.χ.) του δινω.
Συνεχιζει να τα τσακιζει! (τα μαλακα κοκκαλα δηλαδη αυτα που θα τρωγαμε κι εμεις).

Εμένα η μαυρούλα την βρίσκει με κόκαλα από μπριζόλες.Και συγκεκριμένα θέλει να της το κρατάω ,και βάζοντας εκείνη κόντρα τα ποδαράκια της στο κόκαλο τραβάει και τρώει το κρεας.Αυτό το γατί τελικά στην προηγούμενη ζωή της πρέπει να ήταν σκύλος.

Εμένα η μαυρούλα την βρίσκει με κόκαλα από μπριζόλες.Και συγκεκριμένα θέλει να της το κρατάω ,και βάζοντας εκείνη κόντρα τα ποδαράκια της στο κόκαλο τραβάει και τρώει το κρεας.Αυτό το γατί τελικά στην προηγούμενη ζωή της πρέπει να ήταν σκύλος.
Ο δικος μου ετρωγε τα κοκκαλα χωρις να του τα κραταμε....
Δεν τολμουμε να αφησουμε πιατο με μπριζολα στο τραπεζι

Κοτοπουλακιας κι ο δικος σου....!
Προσεχε πες τους να του δινουν και καμια κονσερβα γιατι θα τους καβαλησει τους ανθρωπους στο τελος.

Δεν τρώει πολύ όμως, ακόμα κι έτσι... Λες να'πεσε σε δίαιτα λόγω μόδας; Κόκαλα δεν τρώει. Μόνο το κρέας.
Ο κιμάς είναι καλή λύση.
Ναι, θα ξαναρχίσουν τοις γατοτροφ΄ς ενδιαμεσα, για όταν δε θα υπάρχει φαγητό. Θα δούμε πώς θα παέι. Και το ζαμπονάκι ζαμπονάκι! Τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα.

Εγώ ότι και να του δίνω από τα δικά μας φαγητά (γιατί ειναι ζήτουλας και ζητάει) το πάει πρώτα βόλτα σ' όλο το σπίτι και έτσι το αποφεύγω, :( . Θέλει σφουγγάρισμα μετά....

Ο δικος μου ετρωγε τα κοκκαλα χωρις να του τα κραταμε....
Δεν τολμουμε να αφησουμε πιατο με μπριζολα στο τραπεζι
Δεν το διακινδυνεύω γιατί από την λιγούρα της μπορεί να καταπιεί κανένα κοκκαλάκι.

Στον δικό μου έδωσα μια γαρίδα, καθαρισμένη αλλά ωμή. Αφού τη πήγε βόλτα, δεν την εφαγε αλλά εκανε εμμετό :hmm: . Γιατί? Συμβαίνει και σε εσάς? Μετά ηταν μια χαρά πάντως

Στον δικό μου έδωσα μια γαρίδα, καθαρισμένη αλλά ωμή. Αφού τη πήγε βόλτα, δεν την εφαγε αλλά εκανε εμμετό :hmm: . Γιατί? Συμβαίνει και σε εσάς? Μετά ηταν μια χαρά πάντως

Ωμό δε δίνω τίποτα (έτσι είπε κι ο γιατρός).
Γαρίδες έχει φάει, βραστές καθαρισμένες, μια χαρά!

Κι εγώ δεν θα του ξαναδώσω. Κάτι τον ενόχλησε.... Μόνο μαγειρεμένες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back