purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Maggie(9 μηνων) δεν τρωει καλα.Μαγιρευτα φαγητα δεν τρωει καθολου...
το μονο που τρωει ειναι ενα σιμπληρωμα διατροφης για ενηλικες γατες...
αυτο που με φοβιζει περισοτερο ειναι οτι εχει μια χαλαρωση στην κοιλια...
Τι να κανω????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μηπως τα συγκεκριμενα φαγητα που λες της προκαλουν ενοχλησεις στο στομαχι γιαυτο τα αποφευγει,,κανονικα θα επρεπε να τρωει τροφη για γατες αναλογα με την ηλικια της--και 9 μηνων σιγουρα πρεπει να τρωει κιτεν τροφες που ειναι ειδικα σχεδιασμενες για τις αναγκες της ηλικιας της--και ειναι πλουσιες σε βιταμινες αλλα και δεν την πειραζουν οπως τα μαγειρευταΗ Maggie(9 μηνων) δεν τρωει καλα.Μαγιρευτα φαγητα δεν τρωει καθολου...το μονο που τρωει ειναι ενα σιμπληρωμα διατροφης για ενηλικες γατες...
αυτο που με φοβιζει περισοτερο ειναι οτι εχει μια χαλαρωση στην κοιλια...
Τι να κανω????
![]()
marestros
Δραστήριο μέλος
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν ηταν μικρη της ετρωγε,τωρα οχι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τι να σου πω --ισως αν δοκιμαζες να τις αλλαξεις--η δικια μου ας πουμε τρωει κροκετα χιλς αλλα απο φαγητο της εχω αλλαξει 2-3 φορες μαρκα και γευση γιατι βαρεθηκε--τωρα ας πουνε ενω ετρωγε γκουρμετ γκολντ και μετα προ πλαν κιττεν κονσερβακια τρωει μονο τα καινουρια φακελακια της χιλς με κομματακια κοτοπουλο η ψαρι και μαλιστα κανει τουμπες οταν τα μυριζει γιατι ειναι πολυ καλα.καλο βεβαια θα ηταν να συμβουλευτεις κτηνιατρο μηπως δεν ειναι απλα ιδιοτροπια αλλα τιθεται θεμα ασθενειαςτης εχω δωσει κιτεν τροφες και δεν της τρωει...οταν ηταν μικρη της ετρωγε,τωρα οχι...
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν μας είπες αν της δίνεις ξηρή τροφή ή κονσέρβα.
Αν της δίνεις ξηρή (κροκέτες), ένα κόλπο για να τις κάνεις πιο εύγευστες είναι να τις ανακατέψεις με ένα κουταλάκι του γλυκού πατέ ή κάποια άλλη υγρή τροφή. Δοκίμασέ το, μπορεί να της αρέσει. Από μαγειρευτά, το κοτόπουλο (βραστό, χωρίς την πέτσα και χωρίς προσθήκη αλατιού, λαδιού ή άλλων καρυκευμάτων) γίνεται συνήθως δεκτό με ενθουσιασμό.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μονο που τρωει ειναι η σελμπα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τι είναι αυτή;;εχω αλλαξει 8 μαρκες...Το μονο που τρωει ειναι η σελμπα...
Ξηρή; Κονσέρβα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
(απο whiskies,μεχρι pro plan)ταχιλς δεν τα ξερω...Μαγιρευτα δεν τρωειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν αυτό που της δίνεις γράφει "συμπλήρωμα διατροφής" (και όχι "πλήρης τροφή") σημαίνει ότι δεν περιέχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται μια γάτα, πόσο μάλλον μια γάτα στην ανάπτυξη. Πρέπει οπωσδήποτε να τη "στρώσεις"...

kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Πάντως αν είναι όντως συμπλήρωμα, πρέπει να το αναμίξεις με κανονική τροφή. Δοκίμασε να βάλεις μια μικρή ποσότητα τροφής σε αυτό που τρώει και όσο περνά ο καιρός να αυξάνεις τη δοσολογία της τροφής.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
μπορειτε να μου προτηνεται καμια καλη ή ξηρη ή κονσερβα(εκτος πατε)![]()
Από ξηρές καλές είναι οι hill's, purina pro plan, royal canin και leonardo. Μερικά κορίτσια είχαν προβλήματα με την τελευταία μάρκα, αλλά η leonardo kitten είναι συνήθως αγαπητή, με έντονη γεύση.
Αν δεν έχεις στειρώσει τη γατούλα σου, προτίμησε κροκέτες kitten. Αν είναι στειρωμένη, πάρε τις light οποιασδήποτε εταιρίας.
Από υγρή τροφή σε κομματάκια, έχω ακούσει καλά λόγια για τις hill's, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
aretha
Περιβόητο μέλος
Γενικά, είναι μάλλον προτιμότερη η ξηρή τροφή, για πολλούς λόγους (λιγότερα λιπαρά, λιγότερη πέτρα στα δόντια κ.λπ.). Είναι στειρωμένη η γάτα σου; Αν ναι, τότε μπορείς να δοκιμάσεις μια τροφή ειδική για στειρωμένες γάτες (έχουν σχεδόν όλες οι μάρκες: Royal Canin, Hill's, Purina), που προλαμβάνει την παχυσαρκία και την ουρολιθίαση. Αν δεν είναι στειρωμένη, τότε χρειάζεται τροφή για γατάκια (kitten) μέχρι και τους 12 μήνες.μπορειτε να μου προτηνεται καμια καλη ή ξηρη ή κονσερβα(εκτος πατε)![]()
Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις τον κτηνίατρό σου ποια τροφή είναι κατάλληλη. Επίσης, μπορείς να μαζέψεις δείγματα τροφών από τον κτηνίατρο ή από πετ σοπ, μέχρι να βρεις κάποια που θα της αρέσει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool