LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
οι χιλς ειναι σιγουρα απο τις πιο γνωστες μαρκες και τις πιο καλες,θα το βρεις σιγουρα,,αλλα και παλι επειδη εχει πολυ καιρο η γατουλα με αυτο το προβλημα,να πατε στο γιατρο,,μπορει σιγα σιγα να αρχισει και ο οιστρος της αφου ειναι κοντα στα 10 μηνων και να αλλαξει συμπεριφορα και απο αυτο--εμεις οσο και να θελουμε να σε βοηθησουμε δεν αντικαθηστουμε τον κτηνιατροθα τα εχει στο πετ σοπ???![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
exposure243
Νεοφερμένο μέλος
... Οχι δε θελω
Να σου κανω μια μοσχαρισια στα καρβουνα;
... Οχι δεν θελω
Να σου κοψω ενα ψητο με πατατακια;
... Οχι δεν θελω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
...με την Μαριλού μου.
Τα είχα γράψει και στο άλλο ποστ, αλλά ευελπιστούσα πως θα λυνόταν.
Φαίνεται όμως πως η μικρή είναι πιο πεισματάρα και ιδιότροπη απ'όσο περίμενα.
Δεν τρώει τίποτα. Δεν πα να είναι όλη μέρα νηστική, δεν ακουμπάει, δεν μυρίζει, δεν συγκινείται από τίποτα που να μην είναι παράγωγο του γάλατος.
Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές μάρκες κροκετών, έχω δοκιμάσει άλλες τόσες κονσέρβες (πάντα kitten εννοειται), έχω δοκιμάσει να την δελεάσω με τόνο, με κοτόπουλο, με κρέας...τίποτα. Τα μυρίζει από μακριά και φεύγει.
Τα μόνο που τρώει είναι whiskas γαλα, οτιδήποτε σε τυρί και γιαούρτι.
Την αφήνω όλη μέρα νηστική, βλέπει τον Φρίξο να τρώει και αρχίζει να αφηνιάζει, άλλά μέχρι εκεί. Της αλέθω ξηρά τροφή μέσα στο γάλα και δεν το πίνει, της βάζω κροκέτες στο γιαούρτι και τις ξεχωρίζει.
Τι σοϊ γατί ειναι αυτό??? Αν έτρωγε έστω μαγειρεμένο φαγητό θα υπέκυπτα και θα της μαγείρευα, αλλά δεν τρώει τίποτα με κρέας !
Είναι η 4η γάτα μου, αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ.
Φέύγει από τα όρια της ιδιοτροπίας και αγγίζει τα όρια της ασιτίας πια.
Εν τω μεταξύ, τρέχει σαν κατσίκι συνέχεια, παίζει με τον Φρίξο ατέλειωτες ώρες, φαίνεται πολύ χαρούμενη και καθόλου αδύναμη. Αλλά κάποια στιγμή θα κλατάρει, δεν μπορεί!

Υπενθυμίζω πως είναι 2μιση μηνών περίπου...
Επίσης από δοντάκια είναι μια χαρά. Μας τρώει τα δάχτυλα συνεχώς και ό,τι άλλο βρει όταν παίζει.
Όποια ιδέα ή βοήθεια καλοδεχούμενη. Απλά μην μου πείτε περί υπομονής και επιμονής σε διαιτα μέχρι να πεινάσει, το έχω κάνει και, πιστέψτε με, είναι ικανή να μην φάει τίποτα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
μην ανησυχείς, απλά είναι λίγο ιδιότροπη... και όσο βλέπει ότι σε ρίχνει.. θα περιμένει το γαλατάκι της...

Αστην να πεινάσει.... όσο χρειαστεί.. κάποια στιγμή θα φάει...και κροκέττες.. απλά έχει βρει το κουμπί σου τώρα.....

Και μια μέρα χωρίς να φάει δεν είναι τίποτα... άστην κι άλλο....

Μπορείς να μουλιάσεις τις κροκέτες στο γαλατάκι, και σιγά σιγα΄να μειώνεις την ποσότητα του γάλακτος.. μέχρι να τις φάει στεγνές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Μηπως θα έπρεπε πραγματικά να το αναφέρεις στον γιατρό;

Μα τι να σου προτείνουμε άλλο που τα έχεις κάνει όλα καλή μου!
Πάντως πήγαινε την στον γιατρό και αν σου πεί ότι το κάνει απο πείσμα μην τις ξαναδώσεις γαλακτοκομικά και δυο μέρες να είναι νυστική δεν παθαίνει τίποτα.
Αφού λές ότι είναι όλο ζωντάνια;

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
μηπως να της εβαζες ενα κομματι κοτοπουλο δεμενο σε μια κλωστη και να της το πλασαρεις σαν παιχνιδακι????

!!!Καλά αν το κάνεις αυτό τράβα και βίντεο γιατί θα έχει πολύ πλάκα.
Πλάκα, πλάκα δοκίμασε το ποτέ δεν ξέρεις

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
μηπως να της εβαζες ενα κομματι κοτοπουλο δεμενο σε μια κλωστη και να της το πλασαρεις σαν παιχνιδακι????
Μ' αρέσει αυτό! Θα το κάνω

Δεν νομίζω να έχει κάτι οργανικό ρε παιδιά...η γλώσσα της μια χαρά ειναι, μας γλύφει όλη μέρα και όλη νύχτα για να μας καθαρίσει πριν κοιμηθούμε
Και τρώει το τυρί σε όλες του τις παραλλαγές. Από φέτα μέχρι σκληρό κίτρινο...μέχρι και σαγανάκι έχει φάει

Νερό πίνει και γάλα (όταν της βάζω) μια χαρά.
Όσο για το κέφι της, είναι ανεξάντλητο.
Δεν αφήνει τον Φρίξο σε χλωρό κλαρί.
Οταν τον πιάνει και αυτόν η όρεξη το σπίτι είναι σαν βομβαρδισμένο τοπίο, τρέχουν και πηδάνε non-stop.
Tι να πω

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
, είναι κρίμα το καλό μου...
Tuxeroula
Νεοφερμένο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
marylooo
Νεοφερμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
κ δεν θα τρώει πολύ κ όπως σου είπα κ πιο πάνω τρώει μόνο από το χέρι μου κ αν δεν είμαι σπίτι όσο κ να πεινάει δεν θα αγγίξει κροκέτα. Μάλλον οι περσικές είναι πολύ ιδιότροπες
μήπως θέλει κ αυτή τάισμα από το χέρι σου
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool