Η γάτα μου δεν τρώει!

τραβα ενα βιντεο με το γτι να κυνηγαει το κοτοπουλο ακομα και αν δεν το φαει θα γελασουμε!! (εδω ο κοσμος καιγετε και εγω με το κοτοπουλο)

Έγραψες!!!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sof κανένα νέο απο την μικρή την πήγες γιατρό ή μήπως έφαγε κροκέτες;:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sof κανένα νέο απο την μικρή την πήγες γιατρό ή μήπως έφαγε κροκέτες;:happy:

Mπα...τίποτα....:down:
Θα την πάω το Σάββατο στον γιατρό, μέχρι τότε τη βγάζει με γάλα και γιαούρτι:mad:
Πάντως σφύζει από υγεία, μας έχει τρελάνει με την ενέργεια της....που τη βρίσκει να 'ξερα!

Κρέας μπορεί να μην δαγκώνει, αλλά τις καρέκλες του μπαλκονιού μας μια χαρά τις μασάει (επισυνάπτω και φωτο), οπότε δεν τίθεται θέμα δοντιών.

Έχω αρχίσει να πιστευω πως έχει κάποιου είδους δυσανεξία στο κρέας. Χθες της έβαλα κοτόπουλο με πατάτα βραστη για δοκιμή. Έφαγε τη πατάτα και το κοτόπουλο ούτε να το μυρίσει.:blink:

Συνημμένα

• P1010571.jpg
    P1010571.jpg
    172,2 KB · Εμφανίσεις: 86
  • P1010584.jpg
    P1010584.jpg
    158,4 KB · Εμφανίσεις: 55
  • P1010587.jpg
    P1010587.jpg
    178,1 KB · Εμφανίσεις: 50
  • P1010586a.jpg
    P1010586a.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 64
Να πω ξανά ότι είναι πανέμορφη;Σαν διακοσμητικό...
Θα δεις τι θα σου πει και ο κτηνίατρος το Σάββατο,αν σου δώσει το OK ίσως την πιέσεις περισσότερο,ίσως σου πει και κανενα κολπο.Πάντως κουφό μου φάνηκε να φάει την πατάτα και να αφήσει το κοτόπουλο...

Τέλεια είναι!!!!:)
Πάντως οτιδήποτε απαγορευμάνο το τρώει (δεν ξέρω αν το ξέρεις δεν κάνει να τρώει πατάτες, αγελαδινό γάλα και μερικά άλλα)υπάρχει και αντίστοιχο άρθρο.

Πάντως οτιδήποτε απαγορευμάνο το τρώει (δεν ξέρω αν το ξέρεις δεν κάνει να τρώει πατάτες, αγελαδινό γάλα και μερικά άλλα)υπάρχει και αντίστοιχο άρθρο.

Γάλα δεν της δίνω αγελαδινο, της δίνω το whiskas μόνο.
Την πατάτα της την έδωσα από περιέργεια, δυο μπουκιές της έβαλα.
Δεν έχω σκοπό να της ξαναδώσω.
Άντε να δούμε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.:)

Γάλα δεν της δίνω αγελαδινο, της δίνω το whiskas μόνο.
Την πατάτα της την έδωσα από περιέργεια, δυο μπουκιές της έβαλα.
Δεν έχω σκοπό να της ξαναδώσω.
Άντε να δούμε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.:)
Ε να μας ευχαριστήσεις με φωτό του Φρίξου τότε!:mad::PΤώρα που ήρθε η μορφονιά όλο τούτη θα βλέπουμε;Θέλουμε θρίλεεεεεεερ!:lol:

Eφόσον θα την πας στο γιατρό, θα περιμένουμε ν'ακούσουμε τι θα σου πει.
Το λάθος σίγουρα δεν είναι δικό σου, είναι εκείνου που την είχε που δεν την ξεκίνησε να τρώει σωστά από μικρή. Δυστυχώς καμιά φορά επειδή αγαπάμε πολύ τα γατάκια μας, τους κάνουμε τα χατήρια και άντε ν'αλλάξουν συνήθειες μετά.
Είναι και θέμα υγείας..πρέπει να τρώει και κάτι άλλο..το ιδανικό θα ήταν κροκέτες αλλά έστω και λίγο κοτοπουλάκι η κάποια κονσέρβα καλής ποιότητας.
Λίγο αηδιαστική η ερώτησή μου αλλά τα κόπρανά της πώς είναι? Με τόσα γαλακτομικά πρόσεχε μην πάθει καμιά διάροια κι έχεις άλλα προβλήματα μετά.

Όσον αφορά τις πατάτες, νομίζω πως μόνο ωμές δεν κάνει να φάει. Αν πρόκειται για μαγειρεμένες δεν υπάρχει πρόβλημα. Ελπίζω να μην κάνω λάθος.

Έχεις δοκιμάσει να αλέσεις (όχι να ανακατέψεις) κάποια τροφή που τις αρέσει με λίγο κρέας; Ίσως έτσι το συνηθίσει σιγά-σιγά.:hmm:

Vegeterian γάτα πρώτη φορά ακούω:lol::lol::lol:

Έλενα, τα κακαδάκια της τα κοιτάω συνέχεια :sick:
Προς το παρόν δεν έχω δει κάτι, αλλά ομολογώ πως το τρέμω.
Μακάρι να είναι απλά κακομαθημένη, αλλά δεν ειμαι πια σίγουρη.
Ruko, της αλέθω συνέχεια κροκέτες. Στο γιαούρτι και το γάλα. Αλλά μόλις τις βάζω μέσα σταματάει να τρώει. :blink:

Μουκελις, πας γυρεύοντας :bleh::bleh:
Δεν τον έχω σε καλή πόζα μετά τη νάρκωση.
Οι μόνες που έχω είναι από την ημέρα του ξυρίσματος που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σαν θρίλερ, ο γλυκούλης μου:(

Θα βάλω δυο, μην μου τον κοροϊδεψεις!:mad:

(όπως και να 'ναι πάντως εγώ του έχω μεγαλύτερη αδυναμία. Εγώ στον Φρίξο και ο άντρας μου στη μαριλού:lol:)

Συνημμένα

• P1010555.jpg
    P1010555.jpg
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 67
  • marifrix.jpg
    marifrix.jpg
    200,3 KB · Εμφανίσεις: 85
Καλέ σαν προβατάκι είναι κουρεμένος!Δεν κοροϊδευω,επειδή δεν έχει στριγγλόφατσα σε καμία από τις δύο φωτογραφίες!:P

Sof, ανέφερα την περίπτωσή σου σε ένα γνωστό μου απόφοιτο ιατρικής και μου πρότεινε το εξής για να το συζητήσεις με τον κτηνίατρό σου: επειδή η αποστροφή της μικρής για τα άλλα τρόφιμα είναι κυρίως ψυχογενής, μπορείτε να της δώσετε ορεξιογόνα, ώστε να της διεγείρετε το θυροειδή και να την αναγκάσετε να στραφεί σε άλλα τρόφιμα από τα γαλακτοκομικά. Εννοείται ότι πάλι θα επιθυμεί τα γαλακτοκομικά, αλλά επειδή δεν θα την καλύπτουν (ούτως ή άλλως δεν καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της), θα έχει περισσότερες πιθανότητες να τα φάει ανακατεμένα με άλλες τροφές, ώστε σταδιακά να φτάσει να τρώει μόνο τα πράγματα που τις χρειάζονται.

Να συμπληρώσω ότι αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται σε ανορεξικά παιδιά ή παιδιά με παρόμοια αποστροφή σε κάποιες τροφές, οπότε είναι ασφαλής για άτομα στην ανάπτυξη. Σε κάθε περίπτωση, συζήτησέ το και με το γιατρό σου.
Ελπίζω να βοήθησα.

Υ.Γ. Αν είχε δυσανεξία στο κρέας, όπως λες, θα το έτρωγε και θα το έκανε εμετό. Τα οργανικά προβλήματα εκδηλώνονται αλλιώς.

Sof, ανέφερα την περίπτωσή σου σε ένα γνωστό μου απόφοιτο ιατρικής και μου πρότεινε το εξής για να το συζητήσεις με τον κτηνίατρό σου: επειδή η αποστροφή της μικρής για τα άλλα τρόφιμα είναι κυρίως ψυχογενής, μπορείτε να της δώσετε ορεξιογόνα, ώστε να της διεγείρετε το θυροειδή και να την αναγκάσετε να στραφεί σε άλλα τρόφιμα από τα γαλακτοκομικά. Εννοείται ότι πάλι θα επιθυμεί τα γαλακτοκομικά, αλλά επειδή δεν θα την καλύπτουν (ούτως ή άλλως δεν καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες της), θα έχει περισσότερες πιθανότητες να τα φάει ανακατεμένα με άλλες τροφές, ώστε σταδιακά να φτάσει να τρώει μόνο τα πράγματα που τις χρειάζονται.

Να συμπληρώσω ότι αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται σε ανορεξικά παιδιά ή παιδιά με παρόμοια αποστροφή σε κάποιες τροφές, οπότε είναι ασφαλής για άτομα στην ανάπτυξη. Σε κάθε περίπτωση, συζήτησέ το και με το γιατρό σου.
Ελπίζω να βοήθησα.

Υ.Γ. Αν είχε δυσανεξία στο κρέας, όπως λες, θα το έτρωγε και θα το έκανε εμετό. Τα οργανικά προβλήματα εκδηλώνονται αλλιώς.

Eυχαριστώ πάρα πολύ που μπήκες στον κόπο να ρωτήσεις για εμάς:)
Θα το ρωτήσω οπωσδήποτε στον γιατρό, it makes sense.

Ευχαριστώ ξανά!

Sof βλέπω όλα πήγαν καλά με την ναρξωση που ανυσηχούσες, κουκλί το Φριξουλίνι ακόμα κ κουρεμένος

Δεν τρώει όσο πρέπει...

γεια σας!!ακομα μια φορα γραφω αποριες για την διατροφη της γατας μ γιατι ανησυχω αρκετα...
Η Lucy μου δεν τρωει οσο θα πρεπε... τρωει μονο 1 φορα την μερα (αντε 2) κ ΜΟΝΟ τσιμπολογαει.. :/: μονο αν της βαλω κονσερβα την τρωει αλλα κ παλι οχι ολη...δεν ξερω γιατι της συμβαινει αυτο...ειναι φυσιολογικο?? ειναι 2.5 μηνων...
μηπως φταιει η ζεστη?μην μ παθει κ τπτ.........:(

Την έχεις πάει στο γιατρό;Τι βάρος έχει;

Tι ακριβώς τσιμπολογάει? Αν της έχεις κροκέτες έξω, μπορεί να σου φαίνεται ότι τρώει λίγο ενώ τρώει κανονικά. Με τη ζέστη τρώνε και λιγότερο.

Καλησπερα σε ολους και ολες μετα απο καιρο (που εχω να γραψω, αν και σας διαβαζω καθημερινα)

Να συμπληρωσω μονο οτι στο διαιτολογιο της Εσμεραλδας* προστεθηκε το καρπουζι :blink: και τα κρακερς :/:

Περιττο να πω οτι ΔΕΝ της δινουμε εσκεμμενα να φαει τετοιες τροφες.. Τι να πω.. προσφατα αρνηθηκε να δοκιμασει τονο και σημερα μοσχαρακι, κοτοπουλο ουτε να το δει και παει λεγοντας.. ιδωμεν!

*Απο την ελληνικη Wikipedia
Ο Κουασιμόδος είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος "Η Παναγία των Παρισίων" του Βίκτωρος Ουγκό. Έχει παραμορφωμένο πρόσωπο και σώμα, όπως μας είναι γνωστός για την καμπούρα του. Βρέφος ακόμη βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα σκαλιά της Παναγίας των Παρισίων από τον αρχιδιάκονο Κλαύδιο Φρολό, που τον υιοθέτησε και τον μεγάλωσε για να γίνει ο κωδωνοκρούστης της εκκλησίας.
Το πλήθος του Παρισιού τον έβλεπε σαν τέρας. Ο Κουασιμόδος ερωτεύτηκε την όμορφη τσιγγάνα Εσμεράλδα και προσπάθησε να τη σώσει, όταν εκείνη μπλέχτηκε αθελά της σε ένα φόνο. Η ηρωική και αλτρουϊστική του συμπεριφορά απέναντι στα πολλά και σκοτεινά γεγονότα στη μοίρα της Εσμεράλδα δημιούργησαν ένα από τα πιο γνωστά αριστουργήματα

(μμμ.. ωραιο και πρωτοτυπο επαγγελμα για γατο, κωδωνοκρουστης!! Αντε Φριξακο, με το καλο και Διακονος!!)
:lol::lol::lol:

:mad::mad::mad::mad:

Σταμάτα να μου κοροϊδευεις τον Φριξάκο!!!

Άκου εκεί Κουασιμόδος το γιαβρί μου:mad::mad::mad:

(έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι:lol::lol:)

Και για να θαυμάσετε την...χμμμ....αρχοντιά του να το πω, σνομπισμό του να το πω...?:hmm: Σας βάζω δυο χθεσινές φωτό!
Εξαιρετικά αφιερωμένες στην moukelis!:lol:
Tην βρώμα στο πιγούνι και τα μουστάκια αγνοήστε την, μόλις είχε φάει:P

Συνημμένα

• frix1.jpg
    frix1.jpg
    158,8 KB · Εμφανίσεις: 74
  • frix.jpg
    frix.jpg
    160,7 KB · Εμφανίσεις: 58

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back