ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα σε ολους και ολες μετα απο καιρο (που εχω να γραψω, αν και σας διαβαζω καθημερινα)
Να συμπληρωσω μονο οτι στο διαιτολογιο της Εσμεραλδας* προστεθηκε το καρπουζικαι τα κρακερς
Περιττο να πω οτι ΔΕΝ της δινουμε εσκεμμενα να φαει τετοιες τροφες.. Τι να πω.. προσφατα αρνηθηκε να δοκιμασει τονο και σημερα μοσχαρακι, κοτοπουλο ουτε να το δει και παει λεγοντας.. ιδωμεν!
*Απο την ελληνικη Wikipedia
Ο Κουασιμόδος είναι ο κύριος πρωταγωνιστής του μυθιστορήματος "Η Παναγία των Παρισίων" του Βίκτωρος Ουγκό. Έχει παραμορφωμένο πρόσωπο και σώμα, όπως μας είναι γνωστός για την καμπούρα του. Βρέφος ακόμη βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στα σκαλιά της Παναγίας των Παρισίων από τον αρχιδιάκονο Κλαύδιο Φρολό, που τον υιοθέτησε και τον μεγάλωσε για να γίνει ο κωδωνοκρούστης της εκκλησίας.
Το πλήθος του Παρισιού τον έβλεπε σαν τέρας. Ο Κουασιμόδος ερωτεύτηκε την όμορφη τσιγγάνα Εσμεράλδα και προσπάθησε να τη σώσει, όταν εκείνη μπλέχτηκε αθελά της σε ένα φόνο. Η ηρωική και αλτρουϊστική του συμπεριφορά απέναντι στα πολλά και σκοτεινά γεγονότα στη μοίρα της Εσμεράλδα δημιούργησαν ένα από τα πιο γνωστά αριστουργήματα
(μμμ.. ωραιο και πρωτοτυπο επαγγελμα για γατο, κωδωνοκρουστης!! Αντε Φριξακο, με το καλο και Διακονος!!)
![]()
Η φώτο που έχεις είναι του γάτου σου;Τον έχω δει στο Tube είναι απίθανος!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freddy
Νεοφερμένο μέλος
...με την Μαριλού μου.
Τα είχα γράψει και στο άλλο ποστ, αλλά ευελπιστούσα πως θα λυνόταν.
Φαίνεται όμως πως η μικρή είναι πιο πεισματάρα και ιδιότροπη απ'όσο περίμενα.
Δεν τρώει τίποτα. Δεν πα να είναι όλη μέρα νηστική, δεν ακουμπάει, δεν μυρίζει, δεν συγκινείται από τίποτα που να μην είναι παράγωγο του γάλατος.
Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές μάρκες κροκετών, έχω δοκιμάσει άλλες τόσες κονσέρβες (πάντα kitten εννοειται), έχω δοκιμάσει να την δελεάσω με τόνο, με κοτόπουλο, με κρέας...τίποτα. Τα μυρίζει από μακριά και φεύγει.
Τα μόνο που τρώει είναι whiskas γαλα, οτιδήποτε σε τυρί και γιαούρτι.
Την αφήνω όλη μέρα νηστική, βλέπει τον Φρίξο να τρώει και αρχίζει να αφηνιάζει, άλλά μέχρι εκεί. Της αλέθω ξηρά τροφή μέσα στο γάλα και δεν το πίνει, της βάζω κροκέτες στο γιαούρτι και τις ξεχωρίζει.
Τι σοϊ γατί ειναι αυτό??? Αν έτρωγε έστω μαγειρεμένο φαγητό θα υπέκυπτα και θα της μαγείρευα, αλλά δεν τρώει τίποτα με κρέας !
Είναι η 4η γάτα μου, αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ.
Φέύγει από τα όρια της ιδιοτροπίας και αγγίζει τα όρια της ασιτίας πια.
Εν τω μεταξύ, τρέχει σαν κατσίκι συνέχεια, παίζει με τον Φρίξο ατέλειωτες ώρες, φαίνεται πολύ χαρούμενη και καθόλου αδύναμη. Αλλά κάποια στιγμή θα κλατάρει, δεν μπορεί!
Υπενθυμίζω πως είναι 2μιση μηνών περίπου...
Επίσης από δοντάκια είναι μια χαρά. Μας τρώει τα δάχτυλα συνεχώς και ό,τι άλλο βρει όταν παίζει.
Όποια ιδέα ή βοήθεια καλοδεχούμενη. Απλά μην μου πείτε περί υπομονής και επιμονής σε διαιτα μέχρι να πεινάσει, το έχω κάνει και, πιστέψτε με, είναι ικανή να μην φάει τίποτα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
διακρινω στην φωτογραφια οτι καποιο γατακι σου εχει τσιμπλες...
Τα περσικα γατια επειδη ειναι ετσι η κατασκευη τους εχουν προβλημα με τα ματακια τους...
Αυτο το προβλημα πρεπει να καταπολεμηθει...
Τον τελευταιο καιρο ειχαμε προβλημα με τον Φρεντυ...
με το που αντιμετοπισαμε το προβλημα τον ματιων του...
Η sublime μου συστησε το eye envy...(μιλησε μαζι της)
και εχει κανει φοβερη δουλεια!!!!
ταυτοχρονα ο φρεντυ δεν ετρωγε... αδυνατησε...
τον κουρεψαμε για την ζεστη(ξετρελαθηκε με το κουρεμα του, δεν ντραπηκε καθολου) και ψαξαμε να βρουμε τι του φταιει
και τρωει μονο κροκετες!!!!
το προβλημα ηταν οτι του ειχαμε παρει καινουργια πιατακια και ηθελε τα παλια του...
Ειναι πολυ παραξενες οι περσικες...
Θελουν προσοχη μονο και μονο επειδη ειναι εγωκεντρικες....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι όντως Sof ρίξε μια ματιά στο Eye envy,είναι κρίμα να έχει λεκέδες ο κούκλος που να κάνουν τα υπέροχα μπλε μάτια του να λερώνουν!
Σταμάτα να μου κοροϊδευεις τον Φριξάκο!!!
Άκου εκεί Κουασιμόδος το γιαβρί μου
(έχουμε χωριστεί σε δυο στρατόπεδα στο σπίτι)
Και για να θαυμάσετε την...χμμμ....αρχοντιά του να το πω, σνομπισμό του να το πω...?Σας βάζω δυο χθεσινές φωτό!
Εξαιρετικά αφιερωμένες στην moukelis!
Tην βρώμα στο πιγούνι και τα μουστάκια αγνοήστε την, μόλις είχε φάει![]()

Φρίξοοοοοοοοοο μη μουτρώνεις,δεν είναι Δευτέρα!

Να του στείλω τον Σειριο να του μάθει να χαμογελάει;;;

Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά αυτές οι φωτό τραβήχτηκαν 5 λεπτά αφού είχε φάει.
Μετά το φαϊ γίνεται χάλια, έχει και το στραβό το δόντι και ζορίζεται να μασήσει, οπότε κάθε φορά μετά το φαϊ είναι μες τα ζουμιά

moukelis
Επιφανές μέλος
Όχι βρε,για τους λεκέδες στα μάτια λέω(μην βλέπεις τον Σειριο καθαρό και γυαλιστερό στις φωτογραφίες,όταν πίνει γάλα γίνεται σαν γουρούνι)Mωρέ τον βάζω στο νιπτήρα και του πλένω το μουτράκι. Κάθεται κιόλας, μάλλον δροσίζεται.
Απλά αυτές οι φωτό τραβήχτηκαν 5 λεπτά αφού είχε φάει.
Μετά το φαϊ γίνεται χάλια, έχει και το στραβό το δόντι και ζορίζεται να μασήσει, οπότε κάθε φορά μετά το φαϊ είναι μες τα ζουμιά![]()

Έχω ακούσει κι από άλλους που έχουν ανοιχτόχρωμες περσικές ότι κάνει θαυματα,ακόμα και σε σκυλάκια(νομιζω τα κανις που κάνουν λεκέδες στο σαγονάκι).
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
To έχει η Sublime στείλε της ΡΜ να σου το στείλει, είναι πολύ καλόπαιδιά καλημέρα!άσχετο με το κυριως θέμα αλλά αυτο το Eye envy πού το βρίσκετε?σε πετ σοπς?έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένα?α και μπορει να εφαρμόζεται κ καθημερινα πχ?
εγω το χρησιμοποιώ καθημερινα κ στις δύο γάτες μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Πατάς πάνω στό όνομα που θέλεις να του στείλεις και θα δείς κάπου λέι αποστολή προσωπικού μηνύματος!Το πατάς και γράφεις το μήνυμα και πατάς αποστολήsorry για το χαζό της ερώτησης αλλά πώς στέλνω πμ??

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
CAT-tina
Νεοφερμένο μέλος
ελενη Π. πρεπει να ισχυε το τελευταιο που ειπες
moukelis
Επιφανές μέλος
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι έγινε την ειδε τη μικρή Μαριλου ο γιατρός;Μας διαφωτισε;
Όχι, το αναμενόμενο μου είπε

"Ανθρωπινο λάθος" στη διατροφή της.
Αν δεν αλλάξει σύντομα διστροφή, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.
Ευτυχώς έκοψα τα τυριά,΄τρώει μονο γιαούρτι και γάλα.
Δεν τον πειράζει τον γιατρό το γιοαύρτι, μπορεί να το συνεχίσει, αλλά πρέπει να μάθει και σε γατοτροφές

Μου είπε να της αλείψω λίγη κονσέρβα στα παιχνίδια που παίζει, ώστε να παίρνει τη γεύση και να το συνδυάζει με "θήραμα".
Μέχρι τώρα όταν πλησιάζει τη τροφή κάνει μεταβολή και φεύγει.
Έχουμε χοντρό πρόβλημα και έχω αρχίσει να απελπίζομαι.
Το να την αφήσω νηστική δεν θα κάνει δουλειά, αν δεν καταλάβει πως είναι τροφή ειναι ικανή να πεθάνει της πείνας.

Αν καταφέρω κάτι θα σας ενημερώσω...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πόσο σε καταλαβαίνω!!!Όχι, το αναμενόμενο μου είπε
Δεν τον πειράζει τον γιατρό το γιοαύρτι, μπορεί να το συνεχίσει, αλλά πρέπει να μάθει και σε γατοτροφές
Μου είπε να της αλείψω λίγη κονσέρβα στα παιχνίδια που παίζει, ώστε να παίρνει τη γεύση και να το συνδυάζει με "θήραμα".
Το να την αφήσω νηστική δεν θα κάνει δουλειά, αν δεν καταλάβει πως είναι τροφή ειναι ικανή να πεθάνει της πείνας.
το ίδιο πρόβλημα έχω κ εγώ βέβαια η δική μου μεγάλωσε κ της έγινε βίωμα να τρώει λίγο κ να περιμένει τη τροφή στο στόμα. Έβλεπα στο ΣΚΑΙ μια εκπομπή για την συμπεριφορά των ζώων (σκύλων συγκεκριμένα) όπου υπήρχε ένα μικρό σκυλάκι που δεν έτρωσε αν δεν το τάιζαν στο στόμα κ ήθελε μόνο άνθρώπινη τροφή κ όπως εξηγούσε η εκπαιδεύτρια αυτό συνέβαινε γαιτί το είχε καλομάθει η οικογένεια κ τους έκανε ότι ήθελε. Μάλλον κάτι τέτοιο γίνεται κ με τις δικές μας γάτες. Εγώ ψάχνω να πάρω την Calopet που βοηθάει στην αύξηση βάρους κ στο να ανοίγει η όρεξη ίσως βοηθήσει κ την Μαριλού.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα κι από μένα. Έχω καιρό να μπω στο φορουμ λόγω φόρτου εργασίας κι εγώ. Να σου ζήσουν και τα δυο τα γατάκια σου. Κι ο Φρίξος είναι κούκλος αλλά η μικτή είναι άπαιχτη. Σωστή θεά. Και φυσικά είναι τσιντσιλά silver shaded. Έχω κι εγώ μια ίδια τη Νάλα. Μπορείς να τη δεις στις φωτογραφίες στη gallery. Επίσης όντως γίνονται πιο μικρόσωμα από τα κλασικά περσικά. Έχω τον Πέρση μου (επίσης μπορείς να τον δεις στις φωτο). Είναι όλα τα γατάκια του κόσμου Υπέροχα. Να ξέρεις πως από την πείρα μου (η δική μου είναι ακριβώς 1 έτους - την έχω 9 μήνες), τα συγκεκριμένα γατιά είναι ακροβάτες όπως βέβαια τα περισσότερα γατάκια σε αντίθεση με τα περσικά που είναι λίγο επιφυλακτικά και δεν σκαρφαλώνουν ψηλά. Τη δική μου την έπιασα 3 φορές να κρεμιέται από την κουπαστή του μπαλκονιού στον 4ο όροφο. Γι αυτό και τέλος το μπαλκόνι για την κυρία. Μπορείς να ενημερωθείς αν θέλεις για τη ράτσα των τσιντσιλά (silver shaded Και gold shaded) στο: www.cfa.org (The cat fanciers' association). Τα τσιντσιλά είναι και αυτά περσικά γατιά με κάποιες διαφορές όμως....με την Μαριλού μου.
Τα είχα γράψει και στο άλλο ποστ, αλλά ευελπιστούσα πως θα λυνόταν.
Φαίνεται όμως πως η μικρή είναι πιο πεισματάρα και ιδιότροπη απ'όσο περίμενα.
Δεν τρώει τίποτα. Δεν πα να είναι όλη μέρα νηστική, δεν ακουμπάει, δεν μυρίζει, δεν συγκινείται από τίποτα που να μην είναι παράγωγο του γάλατος.
Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές μάρκες κροκετών, έχω δοκιμάσει άλλες τόσες κονσέρβες (πάντα kitten εννοειται), έχω δοκιμάσει να την δελεάσω με τόνο, με κοτόπουλο, με κρέας...τίποτα. Τα μυρίζει από μακριά και φεύγει.
Τα μόνο που τρώει είναι whiskas γαλα, οτιδήποτε σε τυρί και γιαούρτι.
Την αφήνω όλη μέρα νηστική, βλέπει τον Φρίξο να τρώει και αρχίζει να αφηνιάζει, άλλά μέχρι εκεί. Της αλέθω ξηρά τροφή μέσα στο γάλα και δεν το πίνει, της βάζω κροκέτες στο γιαούρτι και τις ξεχωρίζει.
Τι σοϊ γατί ειναι αυτό??? Αν έτρωγε έστω μαγειρεμένο φαγητό θα υπέκυπτα και θα της μαγείρευα, αλλά δεν τρώει τίποτα με κρέας !
Είναι η 4η γάτα μου, αυτό το πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει ποτέ.
Φέύγει από τα όρια της ιδιοτροπίας και αγγίζει τα όρια της ασιτίας πια.
Εν τω μεταξύ, τρέχει σαν κατσίκι συνέχεια, παίζει με τον Φρίξο ατέλειωτες ώρες, φαίνεται πολύ χαρούμενη και καθόλου αδύναμη. Αλλά κάποια στιγμή θα κλατάρει, δεν μπορεί!
Υπενθυμίζω πως είναι 2μιση μηνών περίπου...
Επίσης από δοντάκια είναι μια χαρά. Μας τρώει τα δάχτυλα συνεχώς και ό,τι άλλο βρει όταν παίζει.
Όποια ιδέα ή βοήθεια καλοδεχούμενη. Απλά μην μου πείτε περί υπομονής και επιμονής σε διαιτα μέχρι να πεινάσει, το έχω κάνει και, πιστέψτε με, είναι ικανή να μην φάει τίποτα.
Σας ευχαριστώ πολύ.
staman2
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη ξετρελάθηκα με την ομορφιά της και ξεχάστηκα πριν γι΄αυτό δεν σου απάντησα σχετικά με την τροφή της μικρής σου. Όντως είναι λίγο δύστροπη. Λοιπόν και η δική μου είναι λιγόφαγη. Για δοκίμασε να της δώσεις κονσέρβα τόνου (σε νερό πάντα για να μην της προξενήσει διάρροια) ή κοτόπουλο βραστό με λίγο ρυζάκι. Έστω και με το χέρι σου. Μου έκανε και εμένα κάτι περίεργα κόλπα ο Πέρσης (ο περσικός μου) καθώς και διάρροιες όταν ήταν ενός έτους περίπου αλλά το ξεπέρασε μετά από καιρό. Και η Νάλα όμως είναι περίεργη. Η royal canin είναι καλή εταιρεία πράγματι.Ρώτα όμως πριν το γιατρό για τον τόνο γιατί είναι μικρούλα μην την πειράξει. Το κοτόπουλο σίγουρα δεν θα την ενοχλήσει. Ισως και το σουβλιστό κοτόπουλο την ξετρελάνει. Δοκίμασε να της δώσεις χωρίς πέτσα όμως.Καλησπέρα κι από μένα. Έχω καιρό να μπω στο φορουμ λόγω φόρτου εργασίας κι εγώ. Να σου ζήσουν και τα δυο τα γατάκια σου. Κι ο Φρίξος είναι κούκλος αλλά η μικτή είναι άπαιχτη. Σωστή θεά. Και φυσικά είναι τσιντσιλά silver shaded. Έχω κι εγώ μια ίδια τη Νάλα. Μπορείς να τη δεις στις φωτογραφίες στη gallery. Επίσης όντως γίνονται πιο μικρόσωμα από τα κλασικά περσικά. Έχω τον Πέρση μου (επίσης μπορείς να τον δεις στις φωτο). Είναι όλα τα γατάκια του κόσμου Υπέροχα. Να ξέρεις πως από την πείρα μου (η δική μου είναι ακριβώς 1 έτους - την έχω 9 μήνες), τα συγκεκριμένα γατιά είναι ακροβάτες όπως βέβαια τα περισσότερα γατάκια σε αντίθεση με τα περσικά που είναι λίγο επιφυλακτικά και δεν σκαρφαλώνουν ψηλά. Τη δική μου την έπιασα 3 φορές να κρεμιέται από την κουπαστή του μπαλκονιού στον 4ο όροφο. Γι αυτό και τέλος το μπαλκόνι για την κυρία. Μπορείς να ενημερωθείς αν θέλεις για τη ράτσα των τσιντσιλά (silver shaded Και gold shaded) στο: www.cfa.org (The cat fanciers' association). Τα τσιντσιλά είναι και αυτά περσικά γατιά με κάποιες διαφορές όμως.
staman2
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη αλλά ξετρελάθηκα με την ομορφιά της Μαριλού και ξεχάστηκα να σου απαντήσω σχετικά με την διατροφή της. Αν θες μπορείς να δοκιμάσεις να της δώσεις ψητό κοτόπουλο σούβλας χωρίς την πέτσα. Τους ξετρελαίνει η γεύση. Ή βραστό κοτόπουλο με ρυζάκι. Αυτά σίγουρα δεν θα την πειράξουν στην κοιλίτσα. Ρώτα τον γιατρό σου αν μπορείς να δώσεις κονσέρβα τόνου σε νερό. Κι αυτή η γεύση τους αρέσει. Επίσης η royal canin είναι καλή μάρκα τροφών και έχει νόστιμες τροφές. Για δοκίμασέ την. Στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς.Όχι, το αναμενόμενο μου είπε
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το οτι σκαρφαλώνει παντού το έχω διαπιστώσει.
Τα ακροβατικά που κάνει δεν τα έχω ξαναδει ποτέ

Στο μπαλκόνι την βγάζω με επιτήρηση και αυτό γιατί λυπάμαι τον Φρίξο που είναι ηρεμούλης και του αρέσει έξω.
Αλλά δεν την αφήνω λεπτό από τα μάτια μου. Νομίζω πως θα αρχίσει να σκαρφαλώνει σαν spiderman

Έχει απίστευτη ενέργεια, τρέχει τόσο που λαχανιάζει στο τέλος. Ανεβοκατεβαίνει τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ....είναι η 4η γάτα μου, αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.

Στη διατροφή τώρα, δοκίμασα και κοτόπουλο (βραστό και ψητό), και τόνο σε νερό και ρύζι και royal canin...τίποτα.
Το θέμα είναι πως δεν αντιλαμβάνεται καν πως αυτά είναι τροφές. Ό,τι δεν έχει γάλα μέσα απλά το σνομπάρει.
Sli8erin, ο γιατρός μου έδωσε μια ειδική τροφή recovery, που δίνουν στις γάτες μετά τα χειρουργεία επειδή δεν έχουν πολύ όρεξη. Θεωρητικά αυτή η τροφή τις ξετρελένει και αρχίζουν να τρωνε. Τίποτα....και στο στόμα της το βάζω απαλά-απαλά, με το ζόρι το γλυφει και φεύγει μακριά μου

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman μήπως υπάρχει αντίστοιχη σελίδα κ για περσικά silver;Μπορείς να ενημερωθείς αν θέλεις για τη ράτσα των τσιντσιλά (silver shaded Και gold shaded) στο: www.cfa.org (The cat fanciers' association). Τα τσιντσιλά είναι και αυτά περσικά γατιά με κάποιες διαφορές όμως.
Μου την ειχε δώσει κ μένα αυτή την τροφή κ την έδωσα στα αδέσποτα γιατί όταν της έβαλα να φάει άρχισε να τρέχει σα δαιμονισμένη. Πάντως κ ο ΒΑΤ που είναι σχεδόν βουλιμικός κ τρώει πολύ, τα φαγητά δεν τα πλησιάζει μόνο κροκέτες τρώει ίσως ειναι ιδιοτροπία των περσικών να μην τρώνε φαγητό, δεν ξέρω θέλω να το τσεκάρω κ από άλλα περσικα.Sli8erin, ο γιατρός μου έδωσε μια ειδική τροφή recovery, που δίνουν στις γάτες μετά τα χειρουργεία επειδή δεν έχουν πολύ όρεξη. Θεωρητικά αυτή η τροφή τις ξετρελένει και αρχίζουν να τρωνε. Τίποτα....και στο στόμα της το βάζω απαλά-απαλά, με το ζόρι το γλυφει και φεύγει μακριά μου![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
και τα κρακερς