elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ο Bat είναι στουμπουλός της υπογραφής, είναι sel point, ασημένια είναι η Candy που είναι στο Avatar αυτή είναι η λιτοδίαιτη που μου δημιουργεί πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια κ την την σελίδαΚαλημέρα! Ο Bat φαντάζομαι είναι ο κούκλος της φωτογραφίας!!! Στην ίδια ιστοσελίδα μπορείς να βρεις ό,τι φαντάζεσαι από ράτσες και όλα τα χρώματα των γάτων. Είναι πολύ κατατοπιστική. Απλά πρέπει να επιλέξεις ό,τι σε ενδιαφέρει και να διαβάσεις τις λεπτομέρειες της φυλής. Ποια είναι η ηλικία του κούκλου? Είδα το άλμπουμ του. Νομίζω πως το χρώμα του έχει στοιχεία περσικού ιμαλαϊων ή κάνω λάθος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Έφαγε μήπως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κανένα νέο απο το μικρο πεισματάρικο;
Έφαγε μήπως![]()
τσου....
μονο γιαούρτι.

Της έδωσα κοσνερβα στο στόμα, ξινισε τη μούρη και έτρεξε μακριά...
katerina10
Περιβόητο μέλος
Βρε μπας και δεν είναι γάτα και μας έχει μπερδέψει για χαβαλέ?????
Ο κτηνίατρος τι λέει???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Καλά, από τη μια, διαβάζω για τη Μαριλού και αγχώνομαι με την άρνηση να φάει τα νορμάλ γατοφαγητά, από την άλλη, σκάω στα γέλια με τα πιατάκια που άλλαξε ο άλλος γάτος και δεν έτρωγε, άσε δε μόλις είδα το Φρίξο νεοσύλλεκτοτο προβλημα ηταν οτι του ειχαμε παρει καινουργια πιατακια και ηθελε τα παλια του...
Ειναι πολυ παραξενες οι περσικες...
Θελουν προσοχη μονο και μονο επειδη ειναι εγωκεντρικες....

Δώσε, σε παρακαλώ, πολλάφιλιά από μέρους μου στις μουσουδίτσες τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξεκίνησα εδώ και μέρες να της βάζω τη κονσέρβα (πατέ recovery) στο στόμα με το ζόρι.
Το ρίσκαρα βέβαια, γιατί υπήρχε πάντα η πιθανότητα να το δει σαν "τιμωρία" ή κάτι κακό και να γίνει χειρότερα.
Αλλά δεν είχα επιλογή. Είχα σκάσει από τη στεναχώρια μου

Κάποια στιγμή τη Κυριακή, αφού της έδωσα 3-4 φορές, τη βλέπω να πλησιάζει δειλά το πιατάκι της. Άρχισε να γλυφει και εγώ άρχισα να χοροπηδάω από τη χαρά μου σαν κατσίκι (ρε πόσα λίγα θέλει ο άνθρωπος για να ευτυχίσει
).Από τότε τρώει λίγο-λίγο από τη συγκεκριμένη κονσέρβα. Μη φανταστείτε ποσότητα, αλλά κάτι ειναι και αυτό.
Βέβαια αν υπάρχει γιαούρτι το προτιμάει, αλλά τώρα που πήρε φόρα, σταματάω να της βάζω γιούρτι και όταν πεινάσει ΠΟΛΥ αναγκάζεται και τρώει.
Μακάρι να λυθεί εντελώς σιγά-σιγά γιατί την έχω πολύ εννοια.
Ήταν 900 γραμμάρια όταν την πήγα στον γιατρό, 3 μηνών και κάτι...

aretha
Περιβόητο μέλος

Νομίζω ότι, τώρα που πήρε μπρος, θα πάει πολύ καλά και στη συνέχεια. Σε λίγο καιρό, μπορείς ν' αρχίσεις να της ανακατεύεις και λίγες κροκέτες με το recovery, μέχρι να τις μάθει κι αυτές.
Μπράβο!!
ruko
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να συνεχίσει έτσι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
cosette
Δραστήριο μέλος

Ίσως αργότερα να τις ανακατέψεις το recovery με βραστό κοτόπουλο ή και κροκέτες, για να μάθει τι πρέπει να τρώει.

Καλή συνέχεια.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Μην μείνεις μόνο στην κονσέρβα τώρα που είναι πάνω στην αλλαγή δωσ' της και λίγο ξηρά να τα μάθει!!

Μπράβο πάντως είδες που σε είχε πιάσει απελπισία!!!!!

Βασίλης14932
Νεοφερμένο μέλος
Έχω μια λύση αλλα είναι πολύ σκληρή, δεν ξέρω ίσως καμιά φορά να χρειάζετε και αυτή.
Πάρε ένα μαλακό σχοινί και δέστην με λουρί απο το λαιμό. Στη συνέχεια βγάλτην εγω στο μπαλκόνι μακρια απο τον φρίξο , να μην τον βλεπει καθόλου. Άφησε την εκεί όλη την ημέρα χωρίς νερο και τροφή όσο και να νιαουρίζει μην την λυπηθείς και μην πας να της κάνεις παρέα. αφου περάσει η πρωτη μέρα βγές στο μπαλκόνι να τη δείς. εαν τρέξει κοντά σου καντην απότομα μακριά με το πόδι σου κλείσε την πόρτα και άστη άλλη μια μέρα. θα είναι ισχυρό σοκ γι αυτή κυρίως που δεν θα έχει παρέα τον φριξο αλλά και κανέναν απο την άλλη οικογένεια,βεβαια θα μείνει και νυστική. Στο τέλος της δευτερης μέρας πήγαινε πάλι κοντά της εαν την δεις λυπημένη , πεινασμένη και εξασθενημένη , λύστην μην την πάρεις στην αγκαλιά σου και τράβα τη με το λουρί μέσα στο σπίτι. θα έχεις φροντίσει απο πρίν να της βάλεις το φαγητό που δεν τρώει. το άλλο γατάκι να είναι σε άλλο δωμάτιο. δέστη στο τραπέζί και άσε δίπλα της το πιάτο με το φαγητό της. φύγε και κλείσε την πόρτα. αστη αρκετή ώρα μόνη της. μετα απο 2-3 ώρες άνοιξε λιγο την πόρτα να δεις τι κάνει. εάν έφαγε το πρόβλημα σου λύθηκε, εάν όχι τότε φρόντισε να την ταίζεις μια ολόκληρη ζωη γάλα και τυρί.
moukelis
Επιφανές μέλος
Βασίλη,συγνώμη που ρωτάω,αλλά ποιος ακριβώς εμπνεύστηκε αυτή τη μέθοδο;Τη βρίσκω εντελώς απάνθρωπη και αναποτελεσματική,νομίζω ότι ο γιατρός της έδωσε συμβουλές που είχαν αποτέλεσμα ήδη άλλωστε.Δεν θα έκανα ποτέ σε κανένα πλάσμα αυτό το πράγμα που περιγράφεις.Όντως περίεργο γατί.
Έχω μια λύση αλλα είναι πολύ σκληρή, δεν ξέρω ίσως καμιά φορά να χρειάζετε και αυτή.
Πάρε ένα μαλακό σχοινί και δέστην με λουρί απο το λαιμό. Στη συνέχεια βγάλτην εγω στο μπαλκόνι μακρια απο τον φρίξο , να μην τον βλεπει καθόλου. Άφησε την εκεί όλη την ημέρα χωρίς νερο και τροφή όσο και να νιαουρίζει μην την λυπηθείς και μην πας να της κάνεις παρέα. αφου περάσει η πρωτη μέρα βγές στο μπαλκόνι να τη δείς. εαν τρέξει κοντά σου καντην απότομα μακριά με το πόδι σου κλείσε την πόρτα και άστη άλλη μια μέρα. θα είναι ισχυρό σοκ γι αυτή κυρίως που δεν θα έχει παρέα τον φριξο αλλά και κανέναν απο την άλλη οικογένεια,βεβαια θα μείνει και νυστική. Στο τέλος της δευτερης μέρας πήγαινε πάλι κοντά της εαν την δεις λυπημένη , πεινασμένη και εξασθενημένη , λύστην μην την πάρεις στην αγκαλιά σου και τράβα τη με το λουρί μέσα στο σπίτι. θα έχεις φροντίσει απο πρίν να της βάλεις το φαγητό που δεν τρώει. το άλλο γατάκι να είναι σε άλλο δωμάτιο. δέστη στο τραπέζί και άσε δίπλα της το πιάτο με το φαγητό της. φύγε και κλείσε την πόρτα. αστη αρκετή ώρα μόνη της. μετα απο 2-3 ώρες άνοιξε λιγο την πόρτα να δεις τι κάνει. εάν έφαγε το πρόβλημα σου λύθηκε, εάν όχι τότε φρόντισε να την ταίζεις μια ολόκληρη ζωη γάλα και τυρί.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Βασίλης14932
Νεοφερμένο μέλος
με αυτή τη μέθοδο εκπεδεύουν τα σκυλιά της πυροσβεστικής και του στρατού όσο και περίεργο και εάν ακούγετε.
ακόμα και τα παιδιά για να μάθουν κάτι τις χρειάζονταΙ τις ξυλιές τους όχι όμως βασανηστηριο.
καμιά φορά στη ζωη χρειάζετε λίγο σκληράδα η υπερβολική αγάπη και υπερπροστασία είτε είναι σε ζωάκι ειτε είναι σε παιδι βλάπτει τον χαρακτήρα.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αντίο Βασίλη. (Λυπάμαι πραγματικά... αρχισα να γράφω... αλλά κάτι μου βρωμάει...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Βασίλη,είμαι εκπαιδευτικός και δε συμμερίζομαι καθόλου την άποψή σου.Ειδικά το ότι " ακόμα και τα παιδιά για να μάθουν κάτι τις χρειάζονταΙ τις ξυλιές τους".Δεν ζούμε στο Μεσαίωνα,και αν δεν απατώμαι δεν έχουμε ακόμα χάρακες στα σχολεία,ουτε βάζουμε τα παιδάκια στο ένα πόδι στη γωνία.Ούτε την εκπαίδευση του στρατού συμμερίζομαι,αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.Πάντως επαναλαμβάνω ότι το να δέσεις ένα ζωο δυο μέρες νηστικό και μόνο,να το περιφρονήσεις και να το αποκλείσεις,και μετά να το αφήσεις δεμένο να φάει αυτό που θα του δώσεις δεν αποτελεί διαπαιδαγώγηση ή εκπαίδευση.Το ζωάκι θα σε μισήσει,θα σε φοβάται μια ζωή,και δεν θα πρόκειται για μέλος της οικογένειάς σου,αλλά για άβουλο δούλο.πραγματικά είναι μια σκληρή μέθοδος απλά ειναι η υστατη λύση.
με αυτή τη μέθοδο εκπεδεύουν τα σκυλιά της πυροσβεστικής και του στρατού όσο και περίεργο και εάν ακούγετε.
ακόμα και τα παιδιά για να μάθουν κάτι τις χρειάζονταΙ τις ξυλιές τους όχι όμως βασανηστηριο.
καμιά φορά στη ζωη χρειάζετε λίγο σκληράδα η υπερβολική αγάπη και υπερπροστασία είτε είναι σε ζωάκι ειτε είναι σε παιδι βλάπτει τον χαρακτήρα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Για να μάθεις μια γάτα π.χ. να ξύνει τα νύχια της στο νυχοδρόμιο, την κερνάς μια λιχουδιά κάθε φορά που το κάνει. Έτσι μαθαίνει ότι "ξύσιμο στο νυχοδρόμιο = λιχουδιά".
Για να την μάθεις να μην ξύνει τα νύχια της στον καναπέ, την ψεκάζεις με λίγο νερό ή την φυσάς απαλά στο πρόσωπο κάθε φορά που το κάνει. Αυτά είναι και τα δύο δυσάρεστα για μια γάτα. Έτσι μαθαίνει ότι "ξύσιμο στον καναπέ = ψέκασμα/φύσημα" και δεν το κάνει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool