alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι θα τον πάω στο γιατρό τη Δευτέρα να του κάνει γενική αίματος κ υπέρηχο. Θα τον είχα πάει πιο νωρίς, αλλά όταν βλέπεις ένα γατί μια χαρά, να παίζει κ τίποτα να μη πάει άσχημα πέρα από την όρεξη, δεν ανησυχείς πολύ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο γάτος μου έκανε γενική αίματος και όλα είναι μια χαρά. Όμως εκείνος εξακολουθεί να είναι πολύ μίζερος με το φαγητό. Ξηρά τρώει ελάχιστη, κονσέρβα λίγη και όχι ορεξάτα και μόνο τις λιχουδιές που του δίνω τις τρώει με χαρά. Ποιος, αυτός που έκανε τα τραπέζια να στενάζουν! έχει σε κανέναν σας τίποτα παρόμοιο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μενα παντως που ειχε τα ιδια συμπτωματα που λες βελτιωθηκε η ορεξη της με το τζελ που σου ειχα πει. Εκτος και αν ειναι συμπτωση. Βεβαια δεν τρωει και οσο ετρωγε παλια αλλα εμενα ειναι και μεγαλη σε ηλικια
alexianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι, άμα δω ότι αδυνατίζει πολύ θα του το δώσω το τζελ. Προς το παρόν είναι μια καλή ευκαιρία να χάσει κανένα κιλό!!
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι και μενα εχει παραπανω κιλα αλλα παρολα αυτα δεν μπορουσα να την εβλεπα να μην τρωει, στεναχωριομουν και πολλες φορες την πιεζα. Παντως δεν ειναι τιποτα γιατι αν και ωραια γευση δεν θα εχει φανταζομαι αναγκαζοταν να το γλυψει οταν το εβαζα κατω απο τη μυτουλα της
silverg
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια καλησπερα.Ειμαι καινουριο μελος στην παρεα και θελω την βοηθεια σας.Απο φετος το καλοκαιρι φροντιζω 2 αδεσποτα γατακια την μικρη και τον γκρι.Λογικα ειναι αδερφακια γτ εμφανιστηκαν στην γειτονια την ιδια περιοδο.Στην αρχη τα ταιζα οτι φαγητο ειχα στο σπιτι αλλα γενικα σουλατσαρανε απο δω κ απο κει κ ολο και κατι τρωγανε τριγυρω.Οταν δεν ειχα να τους δωσω φαγητο τους εβαζα γαλα να πιουν αλλα μια μερα ειδα,στον καναπε που τα αφηνα να καθονται ,κατι σαν διαρροια και απο τοτε δεν τους εδωσα παλι γαλα και πηρα μια ξηρα τροφη απο supermarket για να τους βαζω.Το τελευταιο διμηνο μαλιστα τους παιρνω μια τροφη junior γνωστης εταιρειας για να τρεφονται καλυτερα και τους δινω μονο αυτη εκτος αν καμια φορα εχω κοτοπουλο για φαγητο τοτε τους δινω λιγακι.Απο χθες ομως η μικρη δεν τρωει ..
και γενικα δεν δειχνει ενδιαφερον για τιποτα.Το μονο που κανει ειναι να κοιμαται με τις ωρες μπροστα απο την σομπα.Ειχα φοβηθει οτι δεν μπορει να περπατησει γτ οποτε την σηκωνα και την αφηνα κατω τα πισω ποδια δεν τα στηριζε καθολου..αλλα οταν την πηρα και την πηγα σε αλλο δωματιο τοτε σηκωθηκε μονη της και πηγε και αραξε παλι στην σομπα.Εκει προσεξα οτι στον ποπο της ειχε ενα ασπρο κολλωδες υγρο που σε μερικα σημεια ηταν κ διαφανες.Εχει και βηχα αλλα οχι πολυ συχνο και το γουργουρισμα της ακουγεται πιο βαρυ...γενικα οταν πεφτω για υπνο τα γατια τα βγαζω εκτος σπιτιου αλλα χθες την μικρη την αφησα μεσα και κοιμηθηκε κοντα στη σομπα οπως ηταν.Σημερα ειναι λιγο καλυτερα σε μια φαση μαλιστα σηκωθηκε μονη της και πηγε στην πορτα της ανοιξα βγηκε εξω ηπιε λιγο νερακι και καθοταν στα σκαλια και κοιτουσε τις αλλες γατες.Γνωριζει καποιος τι μπορει να εχει?Το σωστο θα ηταν να την παω σε καποιο κτηνιατρο αλλα πραγματικα δεν μπορω οικονομικα να το κανω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
. Και βέβαια πολύ καλά έκανες που την κράτησες μέσα και θα σου πρότεινα να την κρατήσεις στη ζεστασιά του σπιτιού για τις επόμενες μέρες μέχρι να συνέλθει με το καλό. Το καταλαβαίνω ότι δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να την πας σε κτηνίατρο, αλλά θα σε συμβούλευα τουλάχιστον να τηλεφωνήσεις σε έναν ή και περισσότερους, να περιγράψεις την κατάστασή της και πιθανότατα να σε κατατοπίσουν έστω και τηλεφωνικά, αν τους εξηγήσεις κιόλας ότι ουσιαστικά πρόκειται για αδέσποτη γάτα ίσως δεχτεί κπ να τη δει και με πολύ χαμηλό κόστος...είναι κρίμα να ταλαιπωρείται η καημένη εφόσον μπορεί να βοηθηθεί κι αφού έχει εσένα που τη νοιάζεσαι! Προσπάθησε όμως να το κάνεις το συντομότερο δυνατόν!Εύχομαι να πάνε όλα καλά

Ελένη Ιωάννου
Νεοφερμένο μέλος
Ο γάτος μου σήμερα το μεσημέρι παρουσίασε αδιαθεσία ξαφνικά, είναι ανόρεκτος, γουργουρίζει όταν τον χαιδεύω αλλά νιαουρίζει ασθενικά.
Δυστυχώς είναι Κυριακή και δεν μπορώ να τον πάω στην κτηνίατρο.
Ζητώ πρώτες βοήθειες, παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας με ενημερώσει για να τον βοηθήσω.
Σας ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι σήμερα ο γατούλης σου να έχει ανακτήσει την όρεξή του και να τρώει κανονικότατα.
Μπορεί να επρόκειτο για μια μικρή πρόσκαιρη αδιαθεσία (π.χ.για μια ενόχληση στο στομαχάκι του, όπως συμβαίνει καμιά φορά στις γατούλες μας). Ωστόσο, αν εξακολουθεί να έχει ανορεξία, θα πρέπει σήμερα να τον δει η κτηνίατρός σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikoletta mix
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας. Ενάμιση χρονο πριν πήρα απο τον δρόμο με σπασμένη λεκάνη τον γατουλη μου. Ανάρρωσε γρηγορα, και πολύ εύκολα έγινε το δεύτερο μέλος της οικογενειας, γιατί έχω ηδη εναν εντεκαχρονο γάτο .πριν δυο μηνες όμως αρχισαν μεταξύ τους οι διαμάχες. Αρσενικά και τα δυο. Η λύση λοιπον μια. Στείρωση και στους δυο. Η στείρωση έγινε και στους δυο 6 Δεκεμβρίου. Ο μεγαλος όλα καλά. Ο μικρός όμως αρχισε να χανη την όρεξη του για φαγητο. Κάθε μέρα και λιγοτερο. Πρωτη Φεβρουαρίου έκανε τον πρωτο εμετό που κράτησε για 5 μέρες. Ο γιατρός που τον πήγα μου είπε ιωση. Αρχίσαμε primperan αντιβιωση όρους κάθε δεύτερη μέρα και ενέσεις που του έκανε ο ίδιος. Έκτοτε όμως είναι αδύνατον να αναρρωση. Είναι όλοι μέρα κατω απο της κουβέρτες μου και τον ταιζω με την σύριγγα. Σηκωνεται μια φορά την ημερα για τσισα και νεράκι. Οσες προσπαθιες κάνω να φάει μόνος του πέφτουν στο κενό.το μονο που κάνη ειναι λίγο να το γλυψει. Σας ευχαριστώ και λυπαμε αν σας κουρασα. Αλλά είμαι πολύ στεναχωρημενη......
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Θα καταλαβαίνεις ασφαλώς οτι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί, ο μικρός κινδυνεύει, γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις και που θα σου συνιστούσα μάλιστα άμεσα είναι να βρεις και κάποιον άλλο κτηνίατρο να τον δει και να πει τη γνώμη του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, ο γατούλης να ξαναρχίσει να τρώει και να πάρει και πάλι τα πάνω του

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Δε νομιζω να σχετιζεται με τη στειρωση.
Εξετασεις αιματος του εχεις κανει; Πρεπει να δεις που βρισκεται το συκωτι και τα νεφρα.
Οταν η γατα σταματαει να τρωει και συνεχως αδυνατιζει,δυστυχως ειναι καταστροφικο για τον οργανσμο της.
Ταιζε τον εστω και με το ζορι αλλα αφηστε τις αντιβιωσεις και πηγαινε τον αμεσα σε γιατρο που να εμπιστευεσαι για να του παρει αιμα.
Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες, πάρε και μια δεύτερη γνώμη. Στο εμπόριο κυκλοφορούν και θρεπτικά βιταμινούχα συμπληρώματα, όπως και τροφές που ανοίγουν την όρεξη. Μου φαίνεται πολύ ανησυχητικό 2 μήνες τώρα να μην έχει όρεξη. Οκ, θα περνάει διακυμάνσεις η όρεξή του, αλλά όχι τέτοιες ώστε να χάνει βάρος, να είναι τόσο υποτονικός κλπ. Εύχομαι ό,τι καλύτερο, πολλά περαστικά και σιδερένιος να 'ναι.
bbk
Νεοφερμένο μέλος
γεια χαρα σε ολους,θελω να μοιραστω τον προβληματισμο μου για την γατουλα μου που ειναι 16χρονων κ τις τελευταιες 2-3 μερεςδεν εχει ορεξη...ουτε για φαγητο ουτεγια να σηκωθει. ενταξει το ξερω το ειναι υποτονικη λογω ηλικιας αλλα δεν εχει ορεξη ουτε για το αγαπημενο της κοτοπουλο φουρνου...θα σηκωθει μονο για νερο κ κατουριμα φαγητο μια τσιμπια μονο κ ξανα στην κουβερτα απο κατω. ζητημα να τρωει 1-2 φορες τη μερα το πολυ...το σεπτ που πηγαμε στο γιατρο για τα νυχια,την εκανε γενικη αιματος κ τη βρηκε μια χαρα,τα δοντα εχουν κιτρινισει κ εχει πολυ πετρα. μου συστησε να κανουμε καθαρισμο για να μην της πεσουν. τωρα που δεν τρωει εχω την υποψια μηπως την πονανε κ για αυτο το αποφευγει...δεν διαμαρτυρεται οταν τρωει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι κ ειναι καλα...νομιζω...αν πονουσε δεν θα νιαουριζε στο μασημα??? μπορω να καταλαβω κατι..καπως αν το προβλημα ειναι απο τα δοντια?????
Nikoletta mix
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά και τον πήγα και σε αλλων γιατρό. και αυριο θα πάω και σε τρίτο. Του δίνω υψηλοθερμιδικο και πολυβιταμινουχο συμπλήρωμα. Σήμερα για πρωτη μέρα έφαγε μόνος του 2 κουταλακια απο το φαγακι του. Το περίεργο είναι οτι εδώ και δυο τρεις μέρες παίζει σαν να μην έχει τίποτα με το λέιζερ. Σήμερα έφαγε έπαιξε και μετα ξανά στο κουβερτακι του. Σας ευχαριστώ πολύ......
Ενθαρρυντικά σημάδια! Να γίνει όσο γίνεται πιο γρήγορα καλά το μπεμπάκι!

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Περαστικα ολοψυχα σας ευχομαι!
Ps Απο την δευτερη-τριτη μερα που θα μεινει νηστικη μια γατα,αρχιζει να καταστρεφεται το συκωτι της. Γι'αυτο επιμενουμε στο ταισμα με τη συριγγα ή το κουταλι.(παρε ενα κουταλακι και ταιζε τον κονσερβα οπως θα ταιζες και ενα μωρο.Ετσι ταιζω και εγω τα αρρωστα στο καταφυγιο.Ειναι πιο ευκολος τροπος και απο τη συριγγα ακομα).
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Δεν ειναι λιγο επικινδυνο σε αυτη την ηλικια να παρει ναρκωση για καθαρισμο των δοντιων;Νομιζω πως ειναι.γεια χαρα σε ολους,θελω να μοιραστω τον προβληματισμο μου για την γατουλα μου που ειναι 16χρονων κ τις τελευταιες 2-3 μερεςδεν εχει ορεξη...ουτε για φαγητο ουτεγια να σηκωθει. ενταξει το ξερω το ειναι υποτονικη λογω ηλικιας αλλα δεν εχει ορεξη ουτε για το αγαπημενο της κοτοπουλο φουρνου...θα σηκωθει μονο για νερο κ κατουριμα φαγητο μια τσιμπια μονο κ ξανα στην κουβερτα απο κατω. ζητημα να τρωει 1-2 φορες τη μερα το πολυ...το σεπτ που πηγαμε στο γιατρο για τα νυχια,την εκανε γενικη αιματος κ τη βρηκε μια χαρα,τα δοντα εχουν κιτρινισει κ εχει πολυ πετρα. μου συστησε να κανουμε καθαρισμο για να μην της πεσουν. τωρα που δεν τρωει εχω την υποψια μηπως την πονανε κ για αυτο το αποφευγει...δεν διαμαρτυρεται οταν τρωει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι κ ειναι καλα...νομιζω...αν πονουσε δεν θα νιαουριζε στο μασημα??? μπορω να καταλαβω κατι..καπως αν το προβλημα ειναι απο τα δοντια?????
Ξερω απο γατους στη δουλεια οτι αν εχουν χαλασμενο δοντι και τους μπει τροφη,ουρλιαζουν απο τον πονο.Δε ξερω αν με την πετρα νιωθουν ενοχληση καθως μασανε ή αν ο πονος ειναι οξυς.
bbk
Νεοφερμένο μέλος
Κι εγώ θα πρότεινα να τη δει άμεσα ο γιατρός, μια κλινική εικόνα μπορεί να του πει πολλά. Περιμένουμε νέα σας, όλα καλά να πάνε!δεν ειναι τα δοντια τελικα,εχει συσκοιλιοτητα ,αλλα μπορει κ να επαθε αποφραξη...βγηκε απο την αμμο κ προσπαθουσε σερνοντας τον κωλο να το βγαλει..δεν μπορεσε κ πολλα κ εχασε τη δυναμη της κ σωριαστικε,την εδωσα υγρη παραφινη ποσιμη οπως μιλησα μα τη γιατρο,κ υπαρχουν τα εξης..ή με υποθετο γλυκερινης κανει κατι ή αν ειναι σοβαρη η αποφραξη θελει χειρουργ με το αναλογο ρισκο....κ εχει αρχισει κ τους εμετους....υποθετο προσπαθησα αλλα απο το ζορι τη να τα βγαλει βγαζει κ αυτο...τωρα περιμενω μαλλον ετοιμαζομαστε για γιατρο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool