Nikoletta mix
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mπράβο το μπεμπάκι, με το καλό να πέρασαν άλλο και άλλο κακό να μη σας βρει βρε παιδί μου! Τι αγωνία κι αυτή! Κάνε του μια αγκαλιά και από εμένα!Ευχάριστα νέα. Πριν απο τρεις ώρες περιπου ο γατουλης πήγε για κακακια. Οταν τελείωσε είδα πίσω του να κρέμεται κάτι. Λέω κακά είναι. Πάω να τον σκουπισω, και τη να δω.... Ενα πράγμα σαν κορδόνι γύρω στους 15 ποντους. Πόνεσε πολύ οταν πήγα να τον σκουπισω. Σε 10 λεπτα ημουν στον γιατρο. Τελικα ο γατουλης ειχε καταπιει τα ραματα που ειχε απο την στειρωση. Τωρα τη ραματα ηταν αυτα, λες και ειχε ραψη ταυρο. Γιαυτο ολο τον καιρο ειχε αυτη την αδιαθεσια και τους εμετους. Ειχε κολληση στο στομαχη, και δυσκολευτηκε να το αποβαλη. Τωρα το βγαλαμε. Ο γιατρος μου ειπε πως ολα καλα. Δεν εχει τιποτα. Η διαθεση του ειναι ηδη καλιτερα. Επιτελους μετα απο 20 μερες ειναι στην αγκαλια μου και βλεπει που σας γραφω. Οπως εκανε και παλια.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
μιλησα μα τη γιατρο,κ υπαρχουν τα εξης..ή με υποθετο γλυκερινης κανει κατι ή αν ειναι σοβαρη η αποφραξη θελει χειρουργ με το αναλογο ρισκο....κ εχει αρχισει κ τους εμετους....υποθετο προσπαθησα αλλα απο το ζορι τη να τα βγαλει βγαζει κ αυτο...τωρα περιμενω μαλλον ετοιμαζομαστε για γιατρο
bbk, μακάρι να λυθεί σύντομα το θέμα χωρίς να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Αλλά κι αν τελικά χρειαστεί, όλα καλά να πάνε

Περιμένουμε νέα σας...
Nikoletta, τέλος καλό όλα καλά και ..."σιδερένιος" ο μικρός!Τωρα το βγαλαμε. Ο γιατρος μου ειπε πως ολα καλα. Δεν εχει τιποτα. Η διαθεση του ειναι ηδη καλιτερα. Επιτελους μετα απο 20 μερες ειναι στην αγκαλια μου και βλεπει που σας γραφω. Οπως εκανε και παλια.......

bbk
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Όμως δεν κατάλαβα αυτό περί "μετάστασης". Σου είπε οτι είναι κακοήθεις οι όγκοι; Εν πάσει περιπτώσει, κάνε λίγη υπομονή και πιστεύω σε εύλογο χρονικό διάστημα να έχει βγει η διάγνωση, που εύχομαι να μη δείξει κακοήθεια και το πολύ με μια μικρή επέμβαση να της αφαιρεθούν τα ογκίδια και να σταματήσει πια για το φουκαριάρικο αυτή η ταλαιπωρία.
Nikoletta mix
Νεοφερμένο μέλος
bbk
Νεοφερμένο μέλος

CatLover09
Δραστήριο μέλος
bbk
Νεοφερμένο μέλος

CatLover09
Δραστήριο μέλος
Nikoletta mix
Νεοφερμένο μέλος
bbk
Νεοφερμένο μέλος
Nikoletta mix
Νεοφερμένο μέλος
Rrrr
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας γατοφίλοι, με αυτό το θρεντ εγκαινιάζω και την εγγραφή μου στο σάητ ^^
Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Η Shibata δεν τρώει.
Την έχω 4+ μήνες. Δεν θυμάμαι ποτέ να ενθουσιαζόταν με οποιοδήποτε φαϊ. Τρώει συγκεκριμένες τροφές, και πάντα από πολύ λίγο. Η κτηνίατρός μας την βρίσκει στο κατώτατο όριο του φυσιολογικού βάρους. Κατά καιρούς μου είχε προτείνει να της αλλάζω ποικιλία στην ξηρά τροφή και τις κονσέρβες, να δοκιμάσω αυτές των super markets (τύπου whiskas, friskies κτλ) καθώς αποτελούν "παχυντικές λιχουδιές" (lol.). Αλλά όχι.
Έχω δοκιμάσει κυριολεκτικά ό,τι έχω βρει. Στην πορεία επίσης παρατήρησα ότι πέρα από το ότι μάλλον κάνει δίαιτα
είναι και πολύ επιλεκτική στις τροφές (πχ τελικά δεν της αρέσει ξηρά τροφή παρά μόνο μια συγκεκριμένη purina και η royal canin για μικρά γατιά/ δεν τρώει πατέ ούτε κονσέρβα σε κύβους), σε σημείο να προτιμάει να μείνει νηστική για μέρες, παρά να την ακουμπήσει. Όταν δε, έχει την τροφή της προτίμησής της και μας κάνει τη χάρη να φάει, απλά τσιμπολογάει διάσπαρτα μέσα στη μέρα. Σπάνια αδειάζει το μπολάκι της σε ένα 24ωρο. Α, επίσης σε μαγειρευτά, φέρεται να δείχνει μια προτίμηση στο χοιρινό κρέας -μόνο, και πάλι χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Έχουμε πάρει τα χάπια μας για σκουληκάκια, και η γιατρός δεν βρίσκει να έχει κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.
Έχω καθυστερήσει τη στείρωσή της (απαράδεκτη, το ξέρω
) και η έλλειψη όρεξής της εναποτίθεται κι εκεί, αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έτρωγε περισσότερο. Ελπίζω μετά τη στείρωση αυτό να φτιάξει, αλλά αν όχι;Είχατε ποτέ παρόμοιο πρόβλημα;
Τόσα χρόνια συγκάτοικος με γατιά, δεν μου είχε τύχει ποτέ!
frubi
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Nurish Um την οποία έχω δώσει κι εγώ στη δική μου γατούλα όταν το είχε ανάγκη και είναι αυτή στη φωτο κάτω:
Στην ίδια σειρά υπάρχει και η Defurr-Um στην περίπτωση που οι εμετοί οφείλονται στη δημιουργία τριχόμπαλων στο στομαχάκι του που εμποδίζουν την ομαλή διέλευση της τροφής
Παραταύτα όμως την επίσκεψη στο γιατρό τη θεωρώ απαραίτητη, ειδικά όταν αρχίζει να χάνει βάρος και η όρεξή του είναι μειωμένη.
frubi
Νεοφερμένο μέλος
marouso
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα παιδιά !
Έχω το εξής θεμα , ο γάτος μου 6 ετών , διαγνώστηκε πρόσφατα με λίπος στο συκωτι και βρισκεται σε θεραπεια ενεσιμη.
ΤΟ προβλημα μου ειναιτ ο εξης , επειδη εχει ταλαιπωρεηθει εδω και πολυ καιρο..εχει σταματησει να τρωει ή μαλλον να καταπινει και οσο και να εχω προσπαθησει να τον δελεασω με τις καλυτερες λιχουδιες απλα γλυφει την τροφή και δεν καταπινει .
Ο κτηνιατρος μου ,μου ειπε οτι σ αυτες τις περιπτωσεις, θα πρεπει να τον τασιω με το ζορι , με συριγγα κτλ.
Εχετε καποια καλη ιδεα ή λυση να μου προτείνετε τι θα μπορουσα να κανω εκτος από αυτο ?
Σας ευχαριστώ πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λόγω αδυναμίας δεν καταπίνει? Ξέρω πως υπάρχουν ειδικές κονσέρβες για να ανοίξει η όρεξη του γατιού και για να πάρει βάρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marouso
Νεοφερμένο μέλος
Εχω προσπαθησει με ολες τις κονσερβες. Πολλα γατια το παθαινουν αυτο. Να σταματανε δλδ να καταπινουν .Ισως ξεκινησε μετην αρρωστεια του και τωρα ειναι κατι σαν φοβια .Ενω πειναει..νιαουριζει ..ερχετεσ την κουζινα και ψαχνει τα μπολ του, δεν τρωει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- mpirarxos
- Tina2017
- λένα117
- Ρούλης και Μπία
- Bindi
- rouli726
- vampce
- Elli M.
- 3lbereth
- Nicole1987
- garfeild '15
- Claire Rentfield
- Tolis Topalidis
- nasstazia
- Lilina7
- PolGR1509
- Κώστας Δ
- roccohooshie
- pepper
- Ανδρομάχη Μ
- marouso
- Nikos90
- tammy
- Tsakoulinaki
- Δανάη_Δ
- ΦΛΩΡΑ
- lefteris111
- MarkTs
- Lord Kratos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool